Bursa Yüksek İhtisas Eğitim Ve Araştırma Hastanesi

Mimar Sinan Mahallesi Emniyet Caddesi No:35, Yıldırım 16310

• Y

Harika bir doktor, ameliyat oldum. Mükemmel ilgilendi

• F

Eşimin boyun fıtığı tanısı ile başvurduğumuz Ahmet hocam eşimin ağrılarını başarılı bir ameliyat ile sağlığına kavuşturdu.Ahmet hocam ve ekibinin yardımları sayesinde eşim daha ameliyattan çıktığı gibi ağrılarından kurtuldu.

• (

Sol ayağım tamamıyla iflas etmiştir hiç hareket etmiyordu bir çok doktora gittim hiç biri kabuletmedi ameliyat etmeyi . En son Ahmet hocama gittiğimde bana hem ümit hem cesaret verdi ( Allah razı olsun) Ahmet hocadan onun sayesinde bugün sağlıma kavuştum ayağım hareket ediyoru eskisi gibi .... Ahmet Karaoğlu hocamdan çok memnun num Ameliyat öncesi ve sonrası çok ilgili bir doktor..... Bel ağrısı ve bel fıtığı olan herkese tavsiye ediyorum...... Mükemmel bir hekim ve Mükemmel bir kişilik.....

• G

Tüm hasta danışanlara tavsiyemizdir:
    65 yaş üzerindeki babamızda bir süredir bel fıtığı ve kanal daralması şikayetleri vardı. Son bir ay içinde ayağında belirgin güç kaybı başladı ve geçmeyen ağrılar nedeniyle neredeyse oturup kalkamaz hale geldi. Bu süreçte yazdığımız kısa bir yorum sonrası bizimle iletişime geçen Ahmet Hocamız, hızlıca değerlendirme yaparak teşhis koydu ve vakit kaybetmeden ameliyat kararı aldı.

Hastalarının durumunu bu denli önemseyen, süreci böylesine titizlikle yöneten bir hekime rastlamak gerçekten büyük şans.
    Babam, ameliyat sonrası ilk gecesini uzun zamandır ilk kez ağrısız geçirdi ve “Oh be, iyi ki gelmişiz.” diyerek memnuniyetini dile getirdi.

Yorumları okuyup harekete geçmeyi düşünen herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederiz.

Eğer Bursa’da “Ben cerrahım.” diyen biri varsa, henüz Ahmet Hocamızla tanışmamıştır. Elleri dert görmesin.

• R

Adım Recep inan 12.02.2025 tarihinde bel fıtığından operasyon geçirdim öncelikle emeği geçen herkezden Allah hepinizden razı olsun ağrı acı sancı ne varsa herşeyi ameliyat olduğum odada hepsini orda bıraktım o kadar eli hafifki ameliyat yerimde bile ağrı hissetmedim ameliyat sonrası okadar eli hafif bı cerrah ahmet KARAOĞLU eline emeğine sağlık ellerin dert görmesin hocam ne desem nasıl desem azdır size imkan olsaydı kendim kesebilirdim bacağımı o derece canımdan bezmistim sayenizde sağlığıma kavuştum Allah razı olsun ayağınıza taş değmesin siz ve ekibimizin

• K

Geçen Ramazan da merdiven de ufak bir düşme herşeyi tetikledi ardından sol bacak kasıldı ve yürüyemez oldum pek çok doktor a gittim ortak görüşleri omurgamda ciddi bir kanal daralması kireçlenme ve baya ilerlemiş dört adet fıtık ve hepsi çok riskli uzun ve zor bir ameliyat dedi tesadüfen Bursa da bir dostum vasıtasıyla Ahmet hocam beni muayene etti ve hemen yatış verdi benim ameliyat için çok geç kaldığımı zor ve riskli bir ameliyat olacağını ama hiç bir olumsuzluk konuşmadan detaylı şekilde anlattı yaklaşık bir hafta da bütün tekikler yenilendi ve altı saat süren zor bir ameliyat ı 14 vida ile çok şükür başarılı bir şekilde yaptı Ahmet hocam sayesinde 53 yaşından sonra 2. hayatıma başladım şuan fizik tedavi görüyorum ve çok yakında yürümeye başlıcam inşAllah artık sol bacağımda ki kasılmalar bitti belimde ve sırtımda yıllardır çektiğim ağrılar da bitti Ahmet hocam bana göre gerçekten mükemmel alçak gönüllü bir doktor Rabbim böyle doktor ları başımızdan eksik etmesin.

• M

Ben 6 aydır gecmiyen boyun fıtığı , Sol. Kol uyuşması. His kaybı şiddetle geçmeyen ağrılar. Gün gectikçe artan ağrılar . Sol dirsek. Ve. Saç
    diplerinde. Ağrılar.yogunlasmaya basladi Gitmedim altarnatif tıp kalmadı özel hastane kalmadı Alkolojinin yaptığı iğneler iki gün faydasını gördüm. Sonra. Sil başa döndük.pioleteraoi. İğneler yaptırdım ozellerde ,sonra özel fiziktedavilere. Gittim değişen hiç bişey yok. Ailem. Devamlı ameliyat olma. Felç olursun dediler 6 aydır. Bir arpa boyu kadar yol alamadım. Sadece felç gibiyim. Ne kaybedeceğim. Dedim. Bir doktor arkadaşımın Tavsiyesi üzerine. Doktor Ahmet. Karaoglu. Hocama. 5 ay . Sonra nihayet. Sıra buldum muyahaneye gittim. Asistanlar. Muyahane edip TLF. Numaramı aldılar. Bir ay. Sonra ararız. Dediler. Ve aradılar. 4,7,,2024 tarihinde ameliyat. Oldum. Doktor Ahmet kara oğlunu sadece ameliyathanede. Gördüm. Kafandaki bütün. Soru işaretleri. Gidene kadar konuşu
    yor Hastayla. hocam geleceğin prf .adayi

• F

Öncelikle yorumları okumaya gelip fikir almak isteyen aklında soru işareti olan herkese merhaba demek istiyorum. Biz Ahmet hocayla babamın beynindeki tümörden dolayı tanıştık. Çok şükür çok güzel bi ameliyat yaptı. Hocanın hastaya ve yakınına olan tavrı samimi ve çok profosyonel. Sizin korkuyla bakıp ne dicek acaba ne olacak endişelerini yaşarken Ahmet hoca öyle bi konuşur ki onun cesareti konuşması sizin içinizi rahatlatır ve korkularınız ümide dönüşür. Ve sonrasında o cesaretin boş olmadıgını gerçektende ne kadar başarılı bi doktor oldugunu ameliyattan çıkan yanınızın durumunun iyiliğiyle ispatlamış olur. Biz Ahmet Hoca'dan ve ekibinden çok memnun kaldık ne kadar dua etsek azdır. Sizin gibi doktora denk gelmek bütün acı çeken hastalara nasip olsun. Harika bi doktor harika bi insan.

• Bursa Yüksek İhtisas Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Diğer  •

Oğlumuzun bel fıtığı patlamıştı ve acilen ameliyat edilmesi gerekiyordu. Ahmet bey bu süreçte bizimle çok iyi ilgilendi ve konu hakkında bizi detaylıca bilgilendirdi. Kendisi alanında çok başarılı ve mükemmel bir doktor. Oğlumuzun ameliyatını çok başarılı bir şekilde tamamladı. Ahmet beyden Allah razı olsun. Böyle başarılı doktorlarımız sayesinde sağlığımıza kavuşuyoruz. Kesinlikle herkese tavsiye ediyorum Ahmet alanındaki en başarılı doktorlardandir..

• M

Merhabalar. Bende belimde kanal daralması vardı ağrı çok şiddetli şekilde bacağıma vuruyordu. Samsundan bursaya gelip Dokdorum Ahmet karaoglu beye ameliyat oldum yaptığı ameliyat tan çok memnunum ellerine sağlık çok kısa sürede ağrılar dan kurtuldum Allah razı olsun hocam dan

Profili düzenle veya yönet