Op. Dr.
uzmanliklar hakkinda
Yıldırım 1 adres
Mimar Sinan Mahallesi Emniyet Caddesi No:35, Yıldırım 16310
Kabul edilmeyen sigortalar
Bu uzman sadece özel hastaları kabul etmektedir. Rezervasyon için cebinizden ödeme yapabilir veya sigorta şirketinizi kabul eden başka bir uzman bulabilirsiniz.
Görüşler
ne...s
Ahmet hocayla babamın traktör kazası sonrası traktörün altinda kalarak olumden döndü ve ormurgasinda ve omuriliginde ciddi kırıklar olduğunu söylediler, felç kalma riski çok yüksekti bir kac yerinde daha kırıkları vardı tabi. ameliyatını Ahmet Karaoğlu yapacak dediklerinde tanıdık önce Allaha sonra Ahmet hocaya güvendik kimden duyduysak cok şanslısınız cok iyi doktora denk geldiniz dediler ve gerçekten işini hakkıyla en iyi şekilde yapan çok çok iyi doktor kendisinden
Allah razı olsun biz çok memnun kaldık kesinlikle herkese tavsiye ederim iyiki tanımışız seni ahmet hocam ilginiz desteğiniz başarılı ameliyatınız için Babam şuan daha iyi ve rahat rahat geziyor yürüyor.• Bursa Yüksek İhtisas Eğitim Ve Araştırma Hastanesi • Diğer •
n....a
Annem yaklaşık 2,5 ay önce kapalı bel fıtığı ameliyatı oldu ve bu süreçte doktorumuzdan gördüğümüz ilgi ve destekten çok memnun kaldık. Ameliyat öncesinde ve sonrasında aklımıza takılan her soruyu büyük bir sabırla ve detaylı şekilde yanıtladı. Hiçbir zaman cevapsız bırakmadı ve aklımızda soru işareti kalmamasını sağladı. Hem mesleki bilgisi hem de hastalarına yaklaşımıyla güven veren, ilgili ve değerli bir hekim. Annemin tedavi sürecinin bu kadar rahat geçmesinde büyük pay sahibi oldu. Kendisine emekleri, ilgisi ve güler yüzü için minnettarız .Gönül rahatlığıyla tavsiye ederiz.
Ö
ö....a
Merhaba Bel fıtığın dan ameliyat oldum şuan durumum çok iyi Dr. Ahmet karaoğlu'nun yaptığı ENDESKOPİK Amelyatı ile ağrım sızım kalmadı ahmet bey'e yaptığı işem sonucu minnetarım sağlıklı günler dilerim.
• Bursa Yüksek İhtisas Eğitim Ve Araştırma Hastanesi • Diğer •
Annemin belindeki rahatsızlığından dolayı ahmet bey e götürdük. Beli baya bay kötüydü iki büklüm olmuş şeklindeydi ve ve ayağına ağrı vurduğu için yürüyemeyecek haldeydi. Ameliyatı ocak 2026 da yaptık ve şimdi şükür çok çok iyi .. Bunda Ahmet Beyin tecrübesi etkili oldu. Kendisi mükemmel bir doktor. Alaninda nadir kalan kaliteli doktorlardan biridir.
P
p....k
1 aydır bel fıtığı nedeniyle yerinden bile kıpırdayamayan annemi, sadece 1 günde yeniden sağlığına kavuşturan; adım atmakta güçlük çekerek gittiğimiz hastaneden koşa koşa ayrılmamıza vesile olan sevgili hocamız; Yoğunluğuna rağmen bizi sabırla dinleyip sürecin her aşamasını tane tane anlatarak hem annemin hem bizim içimizi rahatlattı. Bilgisi, ilgisi, güler yüzü ve insanlığıyla iyi ki yolumuz kesişmiş.Emeğiniz için minnettarız.• Bursa Yüksek İhtisas Eğitim Ve Araştırma Hastanesi • Diğer •
Y
yü...
Harika bir doktor, ameliyat oldum. Mükemmel ilgilendi
fu...
Eşimin boyun fıtığı tanısı ile başvurduğumuz Ahmet hocam eşimin ağrılarını başarılı bir ameliyat ile sağlığına kavuşturdu.Ahmet hocam ve ekibinin yardımları sayesinde eşim daha ameliyattan çıktığı gibi ağrılarından kurtuldu.
(i...)
Sol ayağım tamamıyla iflas etmiştir hiç hareket etmiyordu bir çok doktora gittim hiç biri kabuletmedi ameliyat etmeyi . En son Ahmet hocama gittiğimde bana hem ümit hem cesaret verdi ( Allah razı olsun) Ahmet hocadan onun sayesinde bugün sağlıma kavuştum ayağım hareket ediyoru eskisi gibi .... Ahmet Karaoğlu hocamdan çok memnun num Ameliyat öncesi ve sonrası çok ilgili bir doktor..... Bel ağrısı ve bel fıtığı olan herkese tavsiye ediyorum...... Mükemmel bir hekim ve Mükemmel bir kişilik.....
gü....
Tüm hasta danışanlara tavsiyemizdir:
65 yaş üzerindeki babamızda bir süredir bel fıtığı ve kanal daralması şikayetleri vardı. Son bir ay içinde ayağında belirgin güç kaybı başladı ve geçmeyen ağrılar nedeniyle neredeyse oturup kalkamaz hale geldi. Bu süreçte yazdığımız kısa bir yorum sonrası bizimle iletişime geçen Ahmet Hocamız, hızlıca değerlendirme yaparak teşhis koydu ve vakit kaybetmeden ameliyat kararı aldı.
Hastalarının durumunu bu denli önemseyen, süreci böylesine titizlikle yöneten bir hekime rastlamak gerçekten büyük şans.
Babam, ameliyat sonrası ilk gecesini uzun zamandır ilk kez ağrısız geçirdi ve “Oh be, iyi ki gelmişiz.” diyerek memnuniyetini dile getirdi.
Yorumları okuyup harekete geçmeyi düşünen herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederiz.
Eğer Bursa’da “Ben cerrahım.” diyen biri varsa, henüz Ahmet Hocamızla tanışmamıştır. Elleri dert görmesin.• Bursa Yüksek İhtisas Eğitim Ve Araştırma Hastanesi • Diğer •
R
re...
Adım Recep inan 12.02.2025 tarihinde bel fıtığından operasyon geçirdim öncelikle emeği geçen herkezden Allah hepinizden razı olsun ağrı acı sancı ne varsa herşeyi ameliyat olduğum odada hepsini orda bıraktım o kadar eli hafifki ameliyat yerimde bile ağrı hissetmedim ameliyat sonrası okadar eli hafif bı cerrah ahmet KARAOĞLU eline emeğine sağlık ellerin dert görmesin hocam ne desem nasıl desem azdır size imkan olsaydı kendim kesebilirdim bacağımı o derece canımdan bezmistim sayenizde sağlığıma kavuştum Allah razı olsun ayağınıza taş değmesin siz ve ekibimizin
• Bursa Yüksek İhtisas Eğitim Ve Araştırma Hastanesi • Diğer •
Ahmet Karaoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ahmet Karaoğlu, Beyin Ve Sinir Cerrahisi.
Ahmet Karaoğlu adresi nerede?Ahmet Karaoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mimar Sinan Mahallesi Emniyet Caddesi No:35 Yıldırım
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ahmet Karaoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ahmet Karaoğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ahmet Karaoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ahmet Karaoğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ahmet Karaoğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ahmet Karaoğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 33 hasta / danışan, Ahmet Karaoğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
- Yıldırım bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
- Yıldırım bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları