Diğer kurumları göster

Mimar Sinan Mahallesi Emniyet Caddesi No:35, Yıldırım 16310
  • SGK

T

ta....

Cok ilgili bir doktor şehir dısında olduğum icin randevu ve tedavi sürecinde cok yardimci oldu

• Uzm. Dr. Özge Aslantekin Eken • Diğer  •

fi...i

8o yaşında ağır omurga hasarı ve bacağının ağrısından yürüyemez halde olan babamı devam eden tedavi sürecince 11 Eylül tarihinde yaptığı operasyon ile ağrılarından kurtaran babacan kişilik, oldukça fazla olan hasta yüküne rağmen kapısına gelen herkese özverili ve insan üstü yaklaşımı için minnettarım. Sizin gibi mesleğini aşk ile yapan hekimlerimizin artması dileği ile elleriniz yüreğiniz dert görmesin, sevgilerimle

• Op. Dr. Ahmet Karaoğlu • Diğer  •

C

ce...ı

Çok beyefendi ve kibar hastasıyla iyi iletişim kuran kibir sahibi olmayan harika bir doktor,işinin ehli ve hastaya yaklaşımı mükemmel, kendisine başarılar diliyorum

• Ass. Dr. Kadir Güler • Diğer  •

i̇...m

Değerli hocam güler yüzlü ve samimi idi. Hastane ve hocamıza düşen hasta çok yoğun olmasına rağmen ilgi alakası iyiydi. Verdiği ilaçların işe yarayacağına inanıyorum.

• Uzm. Dr. Zübeyde Ceylan Kalın • Diğer  •

bz...a

Babam Murat Akdemir’in Baypass ameliyatını gerçekleştiren doktorumuz Yusuf Ata ve ekibine minnetarız

• Op. Dr. Yusuf Ata • Diğer  •

be...r

19 yaşında geçen sene agustos ayında Koroner arter fistülü teşhisi koyuldu ve bunu mehmet hoca farketti neredeyse 4 ay hastaneye gidip geldim mental olarak da ruhen olarak da cok yorulmuştum ama o hastanede sanki onların bebeği gibiymişim davrandılar yogun bakımda ki hemşireler olsun doktorlar olsun o kadar çok ilgilendiler ki benimle en cokta mehmet hocam bana basarabilecegimin destegini verdi %10 anjiyo ile sadece şansım vardı %90 açık ameliyat olacaktım ama anjiyo ile mehmet hocam başardı öncelikle bana o hastanede yardım eden bütün doktorlarıma hemşirelerime gerek bakıcılara en cokta mehmet hocama Allah bin kere razı olsun hepsinden her zaman dualarımdalar ben başardım onların desteği ile dualar ile emekleri ile sizleri çok seviyorum

• Doç. Dr. Mehmet Melek • Diğer  •

mu...

Merhaba Murat YILDIZ ben 4 aydır bel fıtığı nedeniyle yerimden bile kıpırdayamıyordum sadece 1 günde beni yeniden sağlığıma kavuşturan; adım atmakta güçlük çekerek gittiğimiz hastaneden koşa koşa ayrılmamıza vesile olan sevgili hocamız AHMET KARAOĞLU ‘ minettarım. Yoğunluğuna rağmen beni sabırla dinleyip sürecin her aşamasını tane tane anlatarak hem benim hem ailemin içini rahatlattı.O kadar büyük bir güven verdiki ameliyat tan korkan ben gözlerim kapalı hiç tereddüt etmeden ameliyata girdim.Bilgisi, ilgisi, güler yüzü ve insanlığıyla iyi ki yolumuz kesişmiş Dr AHMET KARAOĞLU ile. Özel hastahanede gösterilmeyen ilgiyi gördüm kendisinden.Emeğiniz ve yaptıklarınız için minnettarım .Gönül rahatlığı ile herkese tavsiye ederim.

• Op. Dr. Ahmet Karaoğlu • Diğer  •

al....

Nefes almakta yaşadığım zorluk ve alerji şikayetlerim nedeniyle kendisine başvurdum. Daha önce aynı şikayetlerle birçok doktora gitmiş olmama rağmen, Özge Hanım’ın geçmişte kullandığım ilaçları ve uygulanan tedavileri de inceleyerek süreci bütün olarak değerlendirmesi benim için özellikle önemliydi. Şikayetlerimi detaylı şekilde dinleyip olası nedenler ve izlenecek süreç hakkında anlaşılır bilgiler verdi. Deri testi yapıldı ve alerji spreyleri ile ilaç tedavisine başlandı. Hastasını gerçekten dinleyen, zaman ayıran ve süreci hastasıyla birlikte yürüten bir hekim olduğunu düşünüyorum. Özel sağlık hizmeti aldığım kuruluşlarda dahi bu kadar kapsamlı, ilgili ve açıklayıcı bir yaklaşımla karşılaşmamıştım.

• Uzm. Dr. Özge Aslantekin Eken • Alerjik Hastalıklar  •

ay...

Yıllardır rastladığım en ilgili ve işini en iyi yapan doktorlardan biri. Kronik idiyopatik ürtiker gibi karmaşık bir durumda anında doğru tanıyı koyup hayatımı çok kolaylaştırdı. Kedi alerjime bağlı göz sulanması şikayetimi bile es geçmeyip her şeyimle dört dörtlük ilgilendi. İlgisi, bilgisi ve nokta atışı tespitleriyle gözü kapalı güvenebileceğiniz muazzam bir uzman.

• Uzm. Dr. Özge Aslantekin Eken • Alerjik Hastalıklar  •

Ö

ö....̇

Özge hocamla iki ay önce tanıştım. Onunla tanışmadan beş ay önce geceleri öksürmekten uyuyamıyordum. Rahat nefes alamıyordum. Özge hanım şikayetlerimi dinledi gerekli testleri yaptırıp ilaçlarımı düzenledi. Hem astım hem alerji hastasıyım. Çok şükür şu anda şikayetlerim yüzde doksan azaldı. Özge Hanım'ın hem güler yüzü hem sabrı hem ilgisi beni çok rahatlattı.

• Uzm. Dr. Özge Aslantekin Eken • Normal Randevu  •