0850 333 0388 Ücret öğren

Fizyoterapist Ahmet Korkmazer, Dokuz Eylül Üniversitesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü'nden mezun olmuştur. Akabinde
IKOMT Concept NMST kursu (İnstitute Of Clinically Oriented Musculuskeletal Theraphy), IKOMT Communicationon kursu (Teröpatik İletişim) ve Mulligan Consept Mobilizasyon Kursu Modül A ve B olarak eğitimine devam etmiştir.
Şu anda da Fizyoritim Mersin'de hizmet vermektedir.

Yetişkin
Çocuk

Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu

Hantaş Prestige, Limonluk Mah. İsmet İnönü Bulvarı 2446 Sokak Kat: 3 Daire: 6, Mersin

Ahmet Korkmazer
Fİzyoterapist Ahmet KORKMAZER

Hantaş Prestige, Limonluk Mah. İsmet İnönü Bulvarı 2446 Sokak Kat: 3 Daire: 6, Yenişehir, Mersin

Ödeme yöntemleri

• Bu adreste kabul edilen sigortalar
  • Nakit
  • Banka Havalesi

Kabul edilen sigortalar

• Diğer (İade)

Görüşler

Hasta/danışanlar tarafından en çok bahsedilen

• Detaylı açıklamalar
  • Tedavinin/danışma sürecinin etkisi
  • Randevuya katılım
  • G

Uzun bir süresir sırtımda ve sol göğsümde ağrı yaşıyordum, bazen sol koluma da vuran ağrım oluyordu. Bir sürü kardiyoloji uzmanına gittim, kalbimle alakalı bir sorun görmediklerini söylüyorlardı ama benim ağrım devam ediyordu ve her seferinde kalp krizi geçirdiğimi sanıyordum. Tavsiye üzerine Ahmet hocaya geldim, beni uzun uzun dinledi, sonrasında omurgamda sırtımdaki bir baskıdan kaynaklı bu ağrıyı yaşadığımı açıkladı. Başta inanamadım ama bir kaç seans sonrasında ağrım ciddi miktarda azaldı ve tamamen geçti. Ağrının bu şekilde yansıyabileceğini hiç düşünmezdim. Kalbimde herhangi bir sorun olmadığını şimdi tamamen anlamış oldum. Ağrılarım tamamen geçti hayat kalitem arttı.

• Fİzyoterapist Ahmet KORKMAZER Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu  •

Omzumda kas yırtığı teşhisi kondu, sonrasında da buna bağlı olarak omuz hareketlerim azaldı. Elimi belime götürmekte çok zorlanıyordum gitmiyordu ve günden güne de daha az gitmeye başladı ağrım da artmaya başlamıştı. İlaçlarımı kullanıyordum ama bir faydası olmadı. Bir fizik tedavi tıp merkezinde fizik tedavi de gördüm, her gün gidiyordum ama omzum biraz iyi oldu diyorum geri başa sarıyordu. Sonrasında Ahmet beyi araştırıp buldum. Hem tedaviye her gün gitmiyordum, haftada 2 bazen 1 gidiyordum, hem de uyguladığı tedavi diğer yerden çok farklıydı. Seans boyunca bire bir sizinle ilgileniyor ve uygulamaları egzersizleri özenle yaptırıyor. Yaşadığım sorunun neyden kaynaklandığını da tedavide yaptığı uygulamaları neden yaptığını da tek tek açıkladı. Bendeki sorunun ne olduğunun anlaşıldığını burada hissettim. Günden güne omzumun hareketleri arttı ve ağrılarım tamamen geçti. Böyle ağrısız bir tedavinin olduğunu öğrenmiş olmak da beni rahatlattı.

• F

fu...n

Amatör olarak boks dersi alan biriyim. Boksa başladıktan bir süre sonra sol bileğimde ağrı olmaya başladı, sol yumruğumu kullanmamı engelliyordu. Bileğimdeki bir eklemde sorun varmış, eliyle yaptığı uygulamalarla bu durumu düzeltti. Boksa bir süre ara verdim iyileşme sürecim tamamlandıktan sonra tekrar başladım.

• Fİzyoterapist Ahmet KORKMAZER Manuel Terapi  •

• G

gi...m

Omzumun ön kısmında ağrı yaşıyordum, bu ağrısan dolayı elimi başımın üzerine götüremiyordum. Geçmişte profesyonel voleybol oynuyordum ve bu ağrı artık hobi olarak bile voleybol oynamamı engelliyordu. Ahmet bey muayenede ağrımın boynumdan kaynaklandığını söyledi ve boynuma yaptırdığı hareket sonrasında ağrım olmuyordu. Boynum ve omzumla ilgili uygulumalar yaptı. Ağrım kademeli olarak azaldı ve tamamen geçti. Şuan voleybolu ağrısız şekilde oynayabiliyorum.

• Fİzyoterapist Ahmet KORKMAZER Manuel Terapi  •

• C

ce...n

Her hastanın birbirinden farklı bir tedavi süreci olduğu, kișiye özel bir program olușturulması konusunda oldukça bilinçlendim ve etkisini kendi üzerimde kısa bir sürede gördüm. Kısa sürede ağrılarımın azalması beni oldukça motive etti. Ahmet Bey çok ilgili, sıkı takibi ile bilinçli bir tedavi yõntemi uyguluyor.

• Fİzyoterapist Ahmet KORKMAZER Ameliyatsız Bel Fıtığı Tedavisi  •

Ahmet Bey'in alanında ki uzmanlığı danışanına yaklaşımında ki şefkati ve verdiği güvenle harika bir fizyoterapist.İlk seanstan itibaren göstermiş olduğu ilgi,samimiyet,detaylı bilgilendirmeler ve güler yüzlülüğü psikolojik olarak bizleri çok rahatlattı.Gönül rahatlığıyla herkese tavsiye ederiz.

s....

Dirsek agrim yüzünden son 2 haftadır spor yapamıyordum. Ahmet bey ilk önce Ağrının neyden kaynaklandıgini tespit etmek için beni detaylı bir şekilde muayene etti ve 4 haftalık bi tedavi programı belirledi. Daha ilk seanstan ağrımda belirgin bir azalma hissediyorum. Diğer seanslara da mutlaka katılacağım

• Fİzyoterapist Ahmet KORKMAZER Ameliyatsız Tenisçi Dirseği Tedavisi  •

• Ö

öz...s

5 yıldızı sonuna kadar hak eden bir fizyoterapist. İlk görüşmeden itibaren güler yüzlü, ilgili ve profesyonel yaklaşımıyla kendimi çok rahat hissettim. Şikayetlerimi dikkatle dinledi, süreci detaylı şekilde anlattı ve bana özel bir tedavi planı hazırladı. Seanslar ilerledikçe hem ağrılarım azaldı hem de hareketlerimde belirgin bir rahatlama oldu. İşini gerçekten severek yapan, hastasına değer veren ve güven veren bir uzman. Fizyoterapist arayan herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

• Fİzyoterapist Ahmet KORKMAZER Ameliyatsız Tenisçi Dirseği Tedavisi  •

Fzt. Ahmet Korkmazer

Değerli yorumunuz için teşekkür eder, sağlıklı günler dilerim.

• B

b....ç

Ahmet hocama kendisine tedavi olan bir arkadaşımın referansıyla gittim. Daha önce gördüğüm fizik tedavilerden çok farklı bir süreç geçirdim. Şikayetlerim muayenede ve sonrasında seans seans analiz edilerek gidildi. Bu durum iyileşmemiş hızlı olmasını sağladı. Kesinlikle tavsiye ederim.

• Fİzyoterapist Ahmet KORKMAZER Ameliyatsız Bel Ağrısı Tedavisi  •

• N

ne...z

Tedavi sürecim boyunca son derece profesyonel, ilgili ve güler yüzlü bir hizmet aldım. Şikayetlerimi dikkatle dinleyerek bana özel bir tedavi planı oluşturdu ve her aşamada detaylı bilgilendirme yaptı. Uyguladığı tedavi sayesinde ağrılarım belirgin şekilde azaldı ve hareket kabiliyetimde önemli bir iyileşme sağlandı. Hastalarına gösterdiği özen, bilgi birikimi ve etik yaklaşımı gerçekten takdire değer. Alanında güvenilir ve başarılı bir fizyoterapist arayan herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

• Fİzyoterapist Ahmet KORKMAZER Ameliyatsız Omuz Ağrısı Tedavisi  •

Fzt. Ahmet Korkmazer

Yorumunuz için teşekkür eder, sağlıklı günler dilerim.