Şükriye Mah. Ulucanlar Cad, Çankaya
go...3
21 yaşındayım. Yıllardır dişçilerden korktum, kaçtım. Kanal tedavisi olması gereken dişimin bana verdiği acıya bile dişçi korkumdan dolayı aylardır dayandım. Ancak bugün bana o kadar yardımcı oldu ki, gülerek tedavi oldum tam anlamıyla. Çok çok memnun kaldım, bugün bütün önyargılarım yıkıldı. Kendisine çok teşekkür ederim.
Gözde• • •
mi...r
Şu anda 39 yaşındayım ve 20 yıldan beri dişçi korkum vardı. İlk defa bir diş hekimin yanına gittiğimde bu korkuyu hissetmedim. Elinize ve emeğinize sağlık hocam.
mi...r
kesinlikle mukemel bir doktor hem güler yüzlü hemde profesyonel çok korkarak gittim. keşke DİĞER DİŞLERİ KAYBETMEDEN GİTSEYMİŞİM
Ahmet Oymak isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ahmet Oymak, İç Hastalıkları.
Ahmet Oymak adresi nerede?Ahmet Oymak şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Şükriye Mah. Ulucanlar Cad Çankaya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ahmet Oymak isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ahmet Oymak online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ahmet Oymak isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ahmet Oymak bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ahmet Oymak ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ahmet Oymak hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Ahmet Oymak hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
- Çankaya bölgesinde Axa Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
- Çankaya bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları