Kaşüstü Mevkii, Yomra, Trabzon
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
Görüşler hakkında daha fazla bilgi edinin
I
i̇...
Ahmet Serhan hocamıza biz göğüs sıkışması için gitmiştik .tedavi süresince bizimle irtibatı kesmedi, Çok gúven verici doktor.ilgi ve alakasi tavsiye açıklaması , herkese gönül rahatlığı ile tavsiye ederim.
• Trabzon Kanuni Eğitim Ve Araştırma Hastanesi • Diğer •
Ahmet Serhan Poyraz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ahmet Serhan Poyraz, Göğüs Cerrahisi.
Ahmet Serhan Poyraz adresi nerede?Ahmet Serhan Poyraz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kaşüstü Mevkii, Yomra Trabzon
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ahmet Serhan Poyraz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ahmet Serhan Poyraz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ahmet Serhan Poyraz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ahmet Serhan Poyraz bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ahmet Serhan Poyraz ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ahmet Serhan Poyraz hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Ahmet Serhan Poyraz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar