Op. Dr.
Odunpazarı 1 adres
71 Evler Mahallesi Çavdarlar Sokak No:144, Odunpazarı 26080
U
u....
Ahmet Serkan Bey annemin zorlu bir katarakt ameliyatını gerçekleştirdi.Ben de ona olan inancım ve güvencimle akıllı mercek ameliyatı olmaya karar Hipermetropim yüksekti .Şimdi okurken ve yazarken gözlük ihtiyacım olmuyor .İlgili,bilgili ve yetenekli bir doktor kendisi .
• Eskişehir Şehir Hastanesi • Diğer •
dr...m
muayene oldum ve sonucunu söyleyip amaliyat olmamı söyledi çok güzel ilgilenip amaliyat etti ve sonucu süper oldu eşimide amaliyat ettirdim eşide çok güzel ilgileniyor arkadaşlar adam gibi adam herkese tavsiye ediyorum TEŞEKKÜRLER AHMET BEY VE EŞİ SEDA HANIMA
Ahmet Serkan Emeç isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ahmet Serkan Emeç, Göz Hastalıkları.
Ahmet Serkan Emeç adresi nerede?Ahmet Serkan Emeç şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- 71 Evler Mahallesi Çavdarlar Sokak No:144 Odunpazarı
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ahmet Serkan Emeç isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ahmet Serkan Emeç online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ahmet Serkan Emeç isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ahmet Serkan Emeç bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ahmet Serkan Emeç ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ahmet Serkan Emeç hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Ahmet Serkan Emeç hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
- Odunpazarı bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Göz Doktorları
- Odunpazarı bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Göz Doktorları