71 Evler Mahallesi Çavdarlar Sokak No:144, Odunpazarı 26080
  • SGK

m....k

1 saat sıra bekledim ve sıra almak için saat 7.00' de geldim ve aldım ekranı açması 9.20 idi 10.00 çağırdı ama okadar beklemem rağmen hiç bir şekilde ilgilenmedi roza olduğunu anlamadı, ben söyledim ve hiç bir şey yazmadı ilgisiz şekilde çok güneşe cıkmaycaksın diyip geçiştirdi.

• Uzm. Dr. Canan Şişman • Diğer  •

Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun

Annemi görüşünde azalma sıkıntısı nedeniyle götürdüm Çok ilgisiz bir doktor görmesinde sıkıntı yok dedi şimdi daha da kötüleşti görmesi

• Op. Dr. Beytullah Sağdilek • Diğer  •

Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun

Kıymet Hocam alanına hakim, profesyonel yaklaşan bir hekim.Hastasının problemine cözüm bulasıya kadar arkasında duran harika bir uzman.

• Op. Dr. Kıymet Çiçek Uysak • Diğer  •

Samimi ve güler yüzlü bir doktor hamılelik te tüm sorularıma sıkılmadan cevap verıyor ve motıve edıyor

• Op. Dr. Kıymet Çiçek Uysak • Diğer  •

fe...n

babam Burhan Güryalım 17 Temmuz da mide delinmesi ve ağır böbrek iflası riskiyle hastaneye yattığında çok çaresizdik. Hüseyin Emre hocamızın riskli ameliyatı bize sakin anlatımıyla ameliyata aldı ( babamda düşük kalp atışı olduğu için senelerdir ameliyat olamıyordu fakat bu ameliyat mecburdu) ameliyattan sonraki kusursuz tedavisi ve özel takipleri sayesinde adeta bir mucize yaşadık; enfeksiyonumuz söndü ve iflas noktasındaki böbreklerimiz tamamen kurtularak sapsağlam oldu. Sadece cerrahi dehasıyla değil, yatak başındaki o sakin, şefkatli ve güven veren yaklaşımıyla bize can kattı.Babamı bugün bize tam şifayla teslim eden başta Hüseyin Emre Arslan hocama, asistanlarımıza ve 6. kat genel cerrahi servisinin tüm hemşirelerine ömür boyu minnettarız. İyi ki varsınız." DR. Hüseyin Emre ARSLAN'a Başhekim Yardımcılığı görevinde başarılar dileriz.

Op. Dr. Hüseyin Emre Arslan

Burhan Amca'nın o zorlu ve riskli süreci atlatarak sağlığına kavuşması, bizler için en büyük mutluluk kaynağıdır. Bize duyduğunuz güven ve onun yaşama tutunma gücü sayesinde bu süreci hep birlikte başarıyla aştık. Bu içten teşekkürlerinizi, tedavide büyük emeği olan asistan hekimlerimiz ve 6. kat genel cerrahi servisindeki kıymetli hemşirelerimizle mutlulukla paylaşacağım. Ayrıca yeni idari görevimle ilgili nazik tebriğiniz için de çok teşekkür ederim. Burhan Amca'ya ve tüm ailenize sağlıklı, huzurlu ve uzun bir ömür dilerim. Sevgi ve saygılarımla.

U

u.....

Hocamla,yaklaşık 1 senedir tanışıyoruz. Hem benim hem de annemin düzenli muayene ve kontrollerini yapıyor.Beyefendiliği,ilgisi,naifligi ve hekimliği mükemmel.sizi dinliyor ve sorduğunuz sorulara cevap verip kafanızda soru işareti bırakmıyor.iyiki siz hocam,şifa dağıtan elleriniz dert görmesin.

Op. Dr. Hüseyin Emre Arslan

Güzel ve nazik yorumunuz için çok teşekkür ederim. Bir yıla yakın süredir hem sizin hem de annenizin sağlık takiplerinde sizlere yardımcı olabilmek, bu süreçte güveninizi kazanabilmek benim için büyük bir mutluluk. Şifa dilekleriniz ve nezaketiniz meslek hayatımızdaki en büyük motivasyon kaynağı. Annenize ve size sevdiklerinizle birlikte sağlıklı ve mutlu günler dilerim.

Z

ze...r

Babamın safra kesesin den kanala düşen taşı başarılı bir şekilde Ercp yöntemiyle çıkartması ameliyat sonrasında hiç bir postoperatif durumunun olmasına engel olabilmesine ve tedaviyi çok iyi yönetebilmesine daha ben buraya bir çok neden sebep sayabilirim Berrin hocamız Eskişehir Şehir hastanesin de olması gereken değerli kıymetli kaybedemeyeceğimiz bir hocamızdır.Kayınpederimle de ilgili hikayemiz var oda çok iyi geçecek Biz Berrin Hocamıza sonsuz güveniyoruz İyiki var

• Uzm. Dr. Berrin Kaya Yalınbaş • Diğer  •

K

k....ö

Umut bey harika bir insan ve doktor, kızımı 3 kez ameliyat etti İlk ameliyatı geniz eti bademcik ameliyatıydı hemen düzeldi ve hiç bir sorun yaşamadık ameliyatı gayet başarılı geçti ve gece tıkanma sorunu kalmadı düzenli olarak takiplerini yaptı, sonrasında 2. Ameliyatımız işitme kaybına bağlı sıvı birikmesi için geçici kulak tüpü takıldı 1 günde taburcu oldum 6 ay düzenli kontrollerini yaptı doktorumuz, 3. Ameliyatımız yine işitmeye bağlı kalıcı kulak tüpü ameliyatıydı ve doktorumuzun Ecrine verdiği güven ile hiç bir ameliyatta korkmadı kalıcı tuplerimizin 17 yaşına kadar takibini Umut bey yapacak. Ecrin için elinden gelenin en iyisini hedefledi ve bize her konuda çok yardımcı oldu hiç bir zaman kırmadı güler yüzü ile onu daha da çok sevdik. Sizin gibi doktorlar çok nadir Unut hocam iyiki varsınız emekleriniz destekleriniz için minnattarız

• Op. Dr. Umut Genç • Diğer  •

Annemin tedavisi için Eskişehir şehir hastanesine acilden giriş yaptık. Ercp yapılması için kendisine yönlendirildik. Pazartesi günüydü beş gün yattık cuma günü işlemi yaptı. Kanala giremediğini söyledi. Bir üst işlem yapılması gerektiğini belitti. İletişim şekli hoş değildi. Afyon tıp fakültesinde başka bir doktora gittik. Aynı işlem orda başarıyla yapıldı.

• Uzm. Dr. Berrin Kaya Yalınbaş • Diğer  •

g....

Sol gözümde bulanık görme şikayeti ile 03.haziran 2026 günü kendisine muayene oldum. Sol gözümde 1.50 derece astigmat olduğunu söyleyerek tarafıma gözlük reçetesi yazdı. Ömür boyu bu gözlüğü kullanmam gerektiğini belirtti.

Ertesi gün başka bir sağlık kuruluşuna muayene oldum ve
    gözümde astigmat olmadığını, katarakt ameliyatı sonrasında arka kapsül opaklaşması oluştuğunu belirterek birkaç dakikalık bir YAG LAZER operasyonu ile sorunum çözüldü

Beytullah bey tarafından daha özenli ve dikkatli muayene yapılmadığı için yanlış teşhis konuldu!
    Umarım kendisi bu yorumumu okur ve bundan sonra muayenelerde daha dikkatli ve özenli davranarak hastanedeki tüm teknik imkan ve cihazları kullanır!
    Saygılarımla

• Op. Dr. Beytullah Sağdilek • Diğer  •