- Diş Gıcırdatma
- Diş Çapraşıklığı
Diş Hekimi Randevusu
20'lik Diş Çekimi
Ahmet Zeki Fırathan Muayenehanesi
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Diş Dolgusu
Kontrol Randevusu
Lokal Anestezi
X-Ray
Güzelyurt Mahallesi alpaslan türkeş bulvarı No:3/3A, Aksu, Antalya 07112
T
t ...k
mesleğinde profesyonelleşmiş bir hekim dolgularımı yaptırdım son derece memnun kaldım urfa diş hastanesinde herkese öneririm ve çokta pratik herkese tavsiye ederim
T
t ...k
bir çok diş hekimine gittim hepsi dişimin çekileceğini söyldi ahmet beye bir arkadaşımın önerisiyle gittim kanal tedavisi yaptı 5 yıldır kullanıyorum hiç bir sorun yok herkese tavsiye ederim
Ahmet Zeki Fırathan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ahmet Zeki Fırathan, Diş Hekimi. Size Ahmet Zeki Fırathan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Diş Hekimi Randevusu, Normal Randevu, X-Ray, Lokal Anestezi, Kontrol Randevusu, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Diş Dolgusu, 20'lik Diş Çekimi.
Ahmet Zeki Fırathan adresi nerede?Ahmet Zeki Fırathan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Güzelyurt Mahallesi alpaslan türkeş bulvarı No:3/3A Antalya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ahmet Zeki Fırathan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ahmet Zeki Fırathan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ahmet Zeki Fırathan hangi dilleri konuşuyor?Ahmet Zeki Fırathan ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Ahmet Zeki Fırathan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ahmet Zeki Fırathan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ahmet Zeki Fırathan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ahmet Zeki Fırathan hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Ahmet Zeki Fırathan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.