Dr. Akın Kaynarpınar, Özel İlgi Çocuk Tıp Merkezi'nde Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları branşında çocuk hastalarına sağlık hizmeti vermektedir.

Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu

Özel İlgi Çocuk Tıp Merkezi

Üç çocuğumuzun da büyüme süreçlerinde çocuk doktorları Akın Bey oldu. Kendisinden son derece memnunuz. Tavsiye üzerine tanıştık ve iyi ki yollarımız kesişmiş. Her muayenede sakin, ilgili ve tecrübeli yaklaşımıyla hem çocuklara hem de bize güven veriyor. Sorularımızı sabırla yanıtlaması ve her detayı titizlikle açıklaması büyük bir rahatlık sağlıyor. Çocuklarımız da kendisini çok seviyor, bu da bizim için çok kıymetli. Gönül rahatlığıyla herkese tavsiye ederiz.

• N

Doktorumuza spontane bir şekilde ulaştık. 3-5 yıldır bırakmadık. Kızımın alerjik durumları oluyor ve çok sık hastalanıyor mevsim geçişlerinde. Tedavi süreci her seferinde anlaşılabilir ve kesin sonuç odaklı olmuştur. Gayet yerinde tespitler yapan bir hocamızdır kendisi. Çevreme kesinlikle tavsiye ediyorum zaten çünkü biz memnunuz.

• D

İki çocuğumu da kendisine götürüyorum. Her hastalığında kendisine danışıyoruz. Tedavisinden olumlu sonuçlar alıyoruz. Bu zamana kadar herhangi bir problem yaşamadık. Teşhisleri çok iyi, gayet memnunuz. Birçok kişiye tavsiye ettim. İlgisi ve iletişimi çok iyi. Çocuklarım da kendisine severek gidiyor.

•  •

Kızımın acil burun kanaması için gittik. Açıklamasını, tavrını, iletişimini beğendiğim için kendisine devam etmeye karar verdik. Tedavilerinden kısa sürede çözüm alabiliyoruz. Akut bronşit hastası kızım çok uzardı rahatsızlığı ama reflüden kaynaklanıyor dedi. Tespitleri çok iyi, bu zamana kadar hiçbir doktor bunu söylemedi. Boşuna ilaç kullanmamış olduk. Her şeyi detaylı bir şekilde açıklıyor. Çok dikkatli bir doktor. Her aradığımda ulaşabiliyorum. Çok sakin bir tavrı var, beni çok rahatlattı ve iyi geldi. Kendisinin sakinliği beni de sakinleştiriyor. Çok memnunuz kendisinden, herkese tavsiye ederim.

• Ş

Çocuğumun gelişimini bebeklikten beri Akın Bey takip ediyor. Rutin kontroller için kendisine gidiyoruz. Tedavilerinden kısa sürede çözüm alabiliyoruz. Her aradığımda ulaşabiliyorum. Mükemmel bir doktor. Çok ilgili ve alakalı herkese tavsiye ederim.

•  •

Grip, soğuk algınlığı vb. hastalıklar için randevu aldık. Rutin kontroller için gidiyoruz. Kısa sürede tedaviden olumlu sonuçlar alıyoruz. Teşhisleri çok iyi. Biz çok faydasını gördük. Başka doktorlara gittiğimizde bu kadar iyi bir çözüm alamadık. Memnunuz kendisinden.

•  •

Çocuğumun grip gibi hastalıkları için başvurdum. Kendim tercih ettim, memnun kaldığım için devam ettik. Uyguladığı tedavilerden kısa sürede olumlu sonuçlar alıyoruz. Tedavi öncesinde ve sonrasında detaylı açıklamalarda bulunuyor. Akın Bey ilgili ve alakalı bir doktor. Kendisini seviyorum ve tercih ediyorum.

•  •

İki çocuğumu doğduğundan beri Akın Bey'e götürüyorum. Uyguladığı tedaviler işe yarıyor. Hiçbir sıkıntı yaşamadık. 12 senedir kendisini tanıyoruz. Her aradığımda ulaşabiliyorum ve yardımcı oluyorlar. Çok memnunuz kendisinden.

•  •

Akın Bey'e hastaneden ulaşıp bilgi aldım. Kızım ateşi vardı ve test yapıldı, influenza teşhisi konuldu. Ardından tedavi planı hazırladı doktorumuz ve kızım kısa sürede iyileşti. Kendisinin ilgisinden dolayı çok memnun kaldık.

• Y

Gribal enfeksiyona bağlı öksürük için götürmüştüm oğlumu. Akın Bey'e uzun yıllardır gideriz ve tedavi yöntemleri her zaman güvenilir olduğu için her iki çocuğumu da orada büyüttüm.