Hakkımızda

Kurumumuz 2008 yılında kurulmuştur 7/24 Kocaeli'nde uzman çocuk doktoru hizmeti veren kuruluş olmakla birlikte büyümeye devam etmiştir. Kocaeli iline bağlı Gebze şubesinde ikinci kuruluşumuzu 2023 yılında açmış bulunmaktayız.14 çocuk doktoru ile 7/24 nöbetçi doktor hizmetimiz bulunmaktadır.
Bunun yanı sıra Ağız ve Diş Sağlığı ,Ortodonti , Psikoloji, Dil Terapisti, Cildiye ve Kulak Burun Boğaz bölümlerimizle hizmet vermekteyiz.

Radyoloji, Laboratuvar ,Röntgen, İşe Giriş için Sağlık Tetkikleri hizmetlerimiz de bulunmaktadır.

Çocuk cerrahisi sünnet ve diğer operasyonlar için bilgi alabilirsiniz.
daha fazla Hakkımızda
Uzmanlık alanlarımız
Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru

Çocuk sağlığı ve hastalıkları doktoru

Psikolog

• Axa Sigorta
  • Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta
  • Chubb European Group
  • Corpus Sigorta
  • Demir Hayat (Lastik-İş)
  • Demir Hayat Sigorta
  • Doğa Sigorta Kooperatifi
  • Ekinoks Grup (ÖSS / TSS)
  • Emaa Sigorta
  • Hepiyi Sigorta
  • Katılım Emeklilik Ve Hayat
  • Magdeburger Sigorta
  • Mapfre Sigorta
  • Medisa Sigorta (ÖSS / TSS)
  • Metlife Emeklilik Ve Hayat
  • NN Hayat Ve Emeklilik
  • Neova Sigorta
  • Prive Sigorta A.Ş. (TSS)
  • QNB Finansbank Sigorta
  • Quick Sigorta
  • Ray Sigorta
  • Referans Sigorta A.Ş. (TSS)
  • SGK
  • Sompo Sigorta
  • T.C. Ziraat Bankası & T. Halk Bankası Mensupları Emekli Ve Yardım Sandığı Vakfı
  • TZH Vakfı (Ziraat ve Halk Bankası Mensupları)
  • Türk Nippon Sigorta
  • Türkiye Halk Bankası A.Ş. Emekli Sandığı Vakfı
  • Türkiye Katılım Hayat Sigortası
  • Türkiye Sigorta
  • Türkiye Vakıflar Bankası T.A.O. Memur Ve Hizmetlileri Emekli Ve Sağlık Yardım Sandığı Vakfı
  • Türkiye İş Bankası Sigorta
  • Unico Sigorta
  • Viennalife Emeklilik ve Hayat A.Ş.
  • Ziraat Sigorta
  • Zurich Sigorta
  • Zurich Yaşam ve Emeklilik A.Ş. (TSS)
  • Tüm sigortaları göster

Çocuğumu götürdüm. Sedanur hanım’ın yaklaşımıyla gayet sakin geçen bir görüşme oldu oğlumun ilk kez yabancılarla iletişime geçtiğini gördüm

• Kl. Psk. Sedanur Aktürk Psikoloji Randevusu  •

İlkokul çağındaki oğlumun duygularını kontrol edememesi ve nasıl ifade edeceğini bilememesi üzerine görüşmelere başladık. Bu süreçte bizler de duygularımızı doğru ifade etmeyi öğrendik. Oğlumuzun da hem okulda arkadaşlarıyla hem de bizimle olan iletişimi oldukça değişim gösterdi. Seanslara hala devam ediyoruz, süreç boyunca kendimizi çok rahat hissediyoruz.

• Kl. Psk. Sedanur Aktürk Psikoloji Randevusu  •

Kızımızın ergenlik döneminde yaşadığı korku ve kaygılarından dolayıdestek almaya karar verdik kendisinden. Bu süreci ebeveynler olarak nasıl yöneteceğimiz konusunda bizleri bilgilendirdi. Kızımızla da aralarında kurulan bağ sayesinde güzel ilerlemeler gördük. Bu süreçte destek almak hem bizim için hem de kızımız için çok faydalı oldu.

• Kl. Psk. Sedanur Aktürk Randevu  •

Bu geri bildirimi yapmak benim için bir zevktir çünkü Sedanur Hanım ile 6 yaşındaki kızım için bu sürece başladık. Alanında gerçekten kendini geliştirmiş ve geliştirmeye de devam ediyor ve diksiyonu da gayet güzeldi. Süreç boyunca kızımla etkili iletişimi, olaylara yön verme şekli oldukça başarılıydı. Kızım kendisini çok seviyor, evde sık sık bahseder.

• Kl. Psk. Sedanur Aktürk Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite  •

İlk olarak uzun süredir problem yaşadığım Kanal tedavisi gerektiren dişim için kendisine başvurdum. Kanal tedavimi oldukça dikkatli ağrısız bir şekilde yaptıktan sonra güzel bir dolguyla işlemini tamamladı, daha sonrasında diş taşı temizliği de yaptı. Kendisinin uyguladığı Kanal tedavisinden, dolgudan ve diş taşı temizliğinden oldukça memnunum. İşinde son derece titiz, hastalarını önemseyen bir hekim. Yapılacak işlemler ve tedavinin daha sağlıklı olması için gerekli bilgilendirmeleri ve aklıma takılan konularla ilgili açıklamaları detaylı bir şekilde yaptı. Sorunsuz bir tedavi süreci geçirdim. Yapılan işlemlerin üzerinden geçen süreçte uygulanan tedavilerden oldukça memnunum.

• Dt. Yunus Emre Güzil Kanal Tedavisi  •

Gerek güler yüzlülüğü gerekse iş konusundaki bilgi ve deneyimi ile korkumu yenmemi sağlayıp beni bu yola soktuğu için çok mutluyum. 3 yıldır sürekli çekilmesi için tavsiye verilen iltihaplı azı dişimi kurtardı ve benim büyük bir ağrı sızı döneminden kurtulmamı sağladı. Allah razı olsun iyi ki Yunus Emre hocama denk gelmişim. Elinize emeğine sağlık.

• Dt. Yunus Emre Güzil Diş Dolgusu  •

C

Diş hekimi Yunus Emre Beye 11 yaşındaki kızım için gittik. Kendisi mevcut diş problemi ile ilgili (kanal, dolgu, diş minesi kaplama - parlatma, diş temizliği vb) bir tedavi protokolü planladı ve bunu gerçekleştirdi.

Hasta ve hasta yakınına süreçte durumu açıkça anlatması memnuniyet vericiydi.

Doktor beyin mesleki anlamda gereken bilgi ve deneyime sahip olduğunu detaylı olarak hastaya verdiği önerilerle ve gelişmiş modern teknolojiler hakkında konuşmasından anladık.

Doktor beyin samimi, nazik, destekleyici konuşması sayesinde kızım diş fırçalamasını daha ciddiye aldı.

Tedavi süresinde hasta ve hasta yakını ile fikir alışverişi yapan, güven tesis eden bir doktor.

Ayrıca özellikle çocuk için diş hekiminde güvenli bir iletişim büyük önem arz ediyor.

Doktor beyi gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.

• Dt. Yunus Emre Güzil Diş Hekimi Randevusu  •

İlgisi ve açıklamaları ile rahat bir ameliyat süreci geçirdik

Uzm. Dt. İrem Ayhan

Yorumlarınız çok değerli, okudukça çok mutlu oluyorum

Canan Hanım,alanında kendini yetiştirmiş empati yeteneği yüksek anlayışlı uygulama adımlarını tek tek anlatan çocuklara karşı şefkatli bir diş hekimi

• Dt. Canan Pehlivan Diş Hekimi Randevusu  •

Oğlum 8 yaşında ve DEHB tanısıyla Gizem Hanım’a başvurduk. Okulda dikkatini toparlamakta ve kurallara uymakta çok zorlanıyordu. Gizem Hanım hem çocuğumuzla hem bizimle çok güzel bir süreç yürüttü. Oyun temelli çalışmaları sayesinde oğlum seanslara isteyerek gitti. Evde ve okulda gözle görülür bir ilerleme oldu. Öğretmenleri bile fark etti. İyi ki yollarımız kesişmiş.

• Kl. Psk. Gizem Bat Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite  •