Hakkımızda

Kurumumuz 2008 yılında kurulmuştur 7/24 Kocaeli'nde uzman çocuk doktoru hizmeti veren kuruluş olmakla birlikte büyümeye devam etmiştir. Kocaeli iline bağlı Gebze şubesinde ikinci kuruluşumuzu 2023 yılında açmış bulunmaktayız.14 çocuk doktoru ile 7/24 nöbetçi doktor hizmetimiz bulunmaktadır.
Bunun yanı sıra Ağız ve Diş Sağlığı ,Ortodonti , Psikoloji, Dil Terapisti, Cildiye ve Kulak Burun Boğaz bölümlerimizle hizmet vermekteyiz.

Radyoloji, Laboratuvar ,Röntgen, İşe Giriş için Sağlık Tetkikleri hizmetlerimiz de bulunmaktadır.

Çocuk cerrahisi sünnet ve diğer operasyonlar için bilgi alabilirsiniz.
daha fazla Hakkımızda
İhtisaslarımız
Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru

Çocuk sağlığı ve hastalıkları doktoru

Psikolog

• Axa Sigorta
  • Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta
  • Chubb European Group
  • Corpus Sigorta
  • Demir Hayat (Lastik-İş)
  • Demir Hayat Sigorta A.Ş.
  • Doğa Sigorta Kooperatifi
  • Ekinoks Grup (ÖSS / TSS)
  • Emaa Sigorta
  • Hepiyi Sigorta
  • Katılım Emeklilik Ve Hayat
  • Magdeburger Sigorta
  • Mapfre Sigorta
  • Medisa Sigorta (ÖSS / TSS)
  • Metlife Emeklilik Ve Hayat
  • NN Hayat Ve Emeklilik
  • Neova Sigorta
  • Prive Sigorta A.Ş. (TSS)
  • QNB Sağlık ve Hayat Sigorta A.Ş. (TSS)
  • Quick Sigorta
  • Ray Sigorta
  • Referans Sigorta A.Ş. (TSS)
  • SGK
  • Sompo Sigorta
  • T.C. Ziraat Bankası & T. Halk Bankası Mensupları Emekli Ve Yardım Sandığı Vakfı
  • TZH Vakfı (Ziraat ve Halk Bankası Mensupları)
  • Türk Nippon Sigorta
  • Türkiye Halk Bankası A.Ş. Emekli Sandığı Vakfı
  • Türkiye Katılım Hayat Sigortası
  • Türkiye Sigorta
  • Türkiye Vakıflar Bankası T.A.O. Memur Ve Hizmetlileri Emekli Ve Sağlık Yardım Sandığı Vakfı
  • Türkiye İş Bankası Sigorta
  • Unico Sigorta
  • Viennalife Emeklilik ve Hayat A.Ş.
  • Ziraat Sigorta
  • Zurich Sigorta
  • Zurich Yaşam ve Emeklilik A.Ş. (TSS)
  • Tüm sigortaları göster

Ö

ö....y

İlk kez muayeneye götürdük 2 aylık oğlumuzu,doğduğunda 2hafta yoğun bakım sürecimiz olmuştu. Tedavi öyküsünü ve detaylarını açıkladık ve sorular sorduk, muayene çok kısa sürdü bize tavrı ve cevapları kaba olmasıyla beraber dışarıda bekleyen hastalar var hadi her sorunuza cevap veremem diye bir cümleyle karşılaştık asla tavsiye etmiyorum hakkımı da helal etmiyorum.

• Uzm. Dr. Metin Şen • Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu  •

Merhaba,Sevil hanımla kızımın doğumundan beri tanışıyoruz geç prematüre olarak doğdu kilo alımı sürecinde bize çok destek oldu,doğru tanı ve kontrollerinde bize çok yardımcı oldu iyi ki onunla tanıştık

• Uzm. Dr. Sevil Öztürk • Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu  •

Ç

ça...k

Tavsiye üzerine kızımız doğar doğmaz kendisinden destek almaya başladık. Kızımız 3.5 yaşında ve bu süreçte yaşadığımız hastalıklarda kendisine hep hızlıca ulaşabildik. Tedavileri ve kıymetli yönlendirmeleriyle süreçleri sorunsuz atlattık.Özellikle bizim gibi anksiyetesi yüksek ebeveynler için çok anlayışlı bir doktor olup fazla da olsa bütün sorularımıza sabırla cevap verir, yapılması gerekeni söyler, gereksiz detaylarla kafa karıştırmaz. Kendisine çok güveniyoruz

• Uzm. Dr. Sevil Öztürk • Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu  •

h....a

Akne tedavisi için gidiyorum çok memnunum güler yüzlü ve tatlı biri Tuğba hanım:)

• Uzm. Dr. Tuba Zorlu • Dermatoloji Randevusu  •

e....l

Kızım çok çekinerek gitti görüşmeye ama Gizem hanımın ilgisi ve yaklaşımından dolayı çabuk rahatladı ve güler yüzle ayrıldık yanından

• Kl. Psk. Gizem Bat • Psikoloji Randevusu  •

Sorularımıza açıklayıcı cevaplar verdi. Daha önceki randevumda beni o kadar doğru yönlendirdiki sayesinde Hashimato hastası olduğumu öğrendim.

• Uzm. Dr. Tuba Zorlu • Dermatoloji Randevusu  •

ab...

Bugün bebeğim doktor bey tarafından sünnet edildi, sonrasında ciddi ağlama krizleri yaşadık, çevremizden böyle bir deneyim duymadığımız için endişelenerek doktor beye ulaşmak istedik ancak ne mümkün. Hastaneye ulaştım doktor beyin ancak mesajlara cevap verdiğini söylediler, mesaj attım yine dönüş yok. Sizler için rutin süreçler olabilir. On bebekten yedisini sünnet etmiş olabilirsiniz, bizim için böyle bir durum yok maalesef, tıbbi olarak bir sorun var mı bu aşamada bilmek mümkün değil, dilerim olmasın ama hasta ilişkilerinde sınıfta kalındığını düşünüyorum.

• Op. Dr. Mehmet Atilla Tekin • Çocuk Cerrahisi Randevusu  •

m....k

Öncelikle bana kattığı tüm farkındalıklar ve desteği için kendisine sevgilerimi sunuyorum. İlk görüşmeden itibaren beni yargılamadan dinleyen, kendimi rahat ve güvende hissetmemi sağlayan bir yaklaşımı oldu. Seanslarımız sayesinde olaylara farklı açılardan bakmayı ve kendimi daha iyi anlamayı öğrendim. Samimi, ilgili ve profesyonel tavrı sayesinde bu süreci çok daha rahat geçirdim. Psikolojik destek almayı düşünen herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim. İyi ki yollarımız Büşra hanım ile kesişmiş.

• Psk. Büşra Özdemir • Bireysel Terapi  •

mn...y

Büsra hanımla oğlum sayesinde tanıştık. Zeka testi için oğlumu ikna edemiyordum ama Büşra hanımın anaç yaklaşımı sayesinde oğlumun psikologlara karşı olan önyargısı tamamen kırıldı ve kendini daha güvende hissediyor artık.sonuclarimizi değerlendirirken göstermiş olduğu nezaket bizim için çok kıymetli oğlum kendini güvende hissetti.Büşra hanımla iyiki yollarımız kesismis bize katkilarinizdan çok memnunuz

• Psk. Büşra Özdemir • WISC-IV Zeka Testi  •

e....c

Canan Hanım ile 1 Haziran'dan beri yoğun bir tedavi planı ile çalışıyoruz. Şuana kadar 1 kanal tedavisi, 1 azı dişi çekimi ve 2si derin olmak üzere 3 dolgu yapıldı. İşlem sırasında çok kibar ve anlayışlı kişiliğiyle ilk 2 ziyaretimde oldukça panik yapmış olmama rağmen sürekli hoşgörü ve anlayışla yaklaşarak endişelerimi dindirmeme sebep oldu. Aynı şekilde eli hafif dolgu ve kanal tedavisi sırasında neredeyse hiçbir şey hissetmedim. Daha tedavim devam edecek ve gerçekten şuanda evimde yatarken yarın dişçiye gitsem bile diyorum, Canan Hanım'ı kesinlikle çevreme önereceğim.

• Dt. Canan Pehlivan • Diş Hekimi Randevusu  •