Şehit Osmanavcı Mah. 2649. Sok. No: 2 Eryaman (1.Etap), Etimesgut 06820

• D

Mrb. Alaeddin Tulgay hocama uzun süredir devam eden bartholin kistim için başvurdum.Yıllarca bu sorunu çekmiş biri olarak pek çok hekim ama hiçbiri güven vermediği için ameliyata kendimi ikna edemedim. Alaeddin hocam tüm detaylarıyla süreci anlattı ve inanılmaz bir güven duygusu hissettirdi. 7 Kasımda bartholin kisti marsupializasyon ameliyatımı lokal anestezi ile yaptı hocam. Tedirgin olmama karşın ne ameliyat sırası ne sonrasında en ufak sorun yaşamadım. Hatta o kadar işinin ehli ki hastanede verilen dışında evde tek ağrı kesiciye dahi ihtiyaç duymadım. Ne ağrım oldu ne sızım. Ameliyat sonrası da sürekli kontrolümü yaptı,sürecimi takip etti.Sorunsuz,güzel ilerledi sürecim.Hocamı ne zaman bir soru için arasam mutlaka geri döndü bilgilendirdi. Allah razı olsun ondan.Bartholin kisti sorunu yaşayanlar nasıl bir illet olduğunu çok iyi bilirler ama tavsiyem geciktirmeyin,hocama başvurun mutlaka:) Beni hiç bitmeyecek sandığım bu sorundan kurtardığı için minnettarım.

• Özel Eryaman Hastanesi Diğer  •

• F

Muhterem Alaeddin hocama gebelik muayenesi için gitmiştim.maşallah işinin ehli naif beyefendi biri.pozitif bi enerjisi var.eşiminde benimde muayeneden sonra aklımız kalbimiz mütmain oldu.detaylı bir şekilde çok güzel ilgilendi bizimle.Bebeğimizi ultrasyondan izlerken bize de herşeyi anlattı ince ince kafamızda soru işareti kalmadı.İşini layıkıyla yapan kaliteli ilimli bir hekim olduğuna hiç şüphesiz kanaatimiz geldi.muayeneden çıkınca kendisine eşimde bende çok dua ettik.Cenab-ı hak İlmini mertebesini artırsın.biz razı olduk Allahtan ondan razı olsun.

• Özel Eryaman Hastanesi Diğer  •

• Ç

Mrb ben sans eseri tek sira alahattin bye kaldigi icin ona almistim ilk dogumdan sonra korkularim vardi ikinciye hamileydim alahattin bey okadar iyi karsiladi ki beni dinledi yonlendirdi korkularim hep gitti doktorunu bulman cok zor gercekten ama ben cok memnun kaldigim icin bu yorumumu okuyanlarinda memnun kalacagini dusunuyorum once iyi bi doktorunuzu bulursaniz hamileliginiz de dogumunuzda cok iyi gecicek keske ilk gebeligimde tanisaydim alahattin byin kendisi yardimci bayanida calisma sitandartida cok iyi en onemlisi hemen bakiyimda kalkip gitsin deyil kendisine cok tesekkur ediyorum

•  •

• H

bir hafta önce yıllık kontrollerim için gittiğim sözde kadın doğumcu hem hastalığım hakkında yanlış yönlendirdi hemde bir haftalık pisil kolojimi hem benim hem yakınlaımın bozulmasına sebep oldu ama çok şükür 13\05\2013 de aladdin hocam sayesinde bulardan kurtuldum anlatımı samimiyeti kendimi güvende hissettim bundan sonra kendisi nerde ben orda allah uzun ve sağlıklı yaşam versin

•  •