DR ALATTIN SELÇUK ISTANBUL ARNAVUTKÖY ÖZEL AVRUPA HOSPİTAL

ARNAVUTKÖY ÖZEL AVRUPA HOSPİTAL HASTANESİ

Alattin bey dalinda uzman ve bir o kadar da hastaya karsi son derece ilgili ve nazik birisi babami ameliyat etti su anda kendisi cok iyi ve saglikli kendisine tesekkur ederiz allah basimizdan eksik etmesin insallah.

•  •

90 Yaşında babamın rahatsızlığı nedeni ile Ameliyat olmasının gerektiğini söyledi.Bir gece yattık çok ilgili bir Dr.Allah Razı Olsun.Şu an çok iyi sağlığımıza kavuştuk.

•  •

• cok ıyı bır ınsan 10 numara dıyebılırım ılgısı ınsana yaklasımı herkese tavsıye ederım allahım boyle ınsanları basımızdan eksık etmesın basarılar dılıyorum tesekkur edıyorum kendısıne

• B

doktorumuzdan çook memnunuz.süper bir isan.gözünüz kapalı güvenebilirsiniz.Allah başımızdan eksik etmesin..işini hakkıyla yapan mükemmel bir hekim.torunumuda ameliyat etti ve çok güzel ilgilendi..teşekkür ederiz..

•  •

Alattin Bey Üroloji dalında en iyi doktorlardan bir tanesi Allahım yolunu açık etsin . Kendisinin yapmış olduğu tedaviden sonra eski sağlıgıma en kısa sürede kavuştum Kendisine ve ekibine çok teşekkür ederim.