Hakkımda
1975 Muğla doğumluyum. İlkokul ve ortaokulu Köyceğiz'de okudum. 1992 yılında İzmir İnönü Lisesi'nden mezun olarak, Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültes...
Daha fazlaHizmetler
Horlama Tedavisi
Revizyon Burun Estetiği
Rinoplasti
Op. Dr. Alev Günal Muayenehane
Septoplasti(Nazal Hava Yolu Cerrahisi)
Ses Terapisi
10 hasta yorumu
y.....
Alev Hanım'dan gayet memnunum. Burnumda et vardı ve aynı zamanda burun estetiği ameliyatımı yaptı. Alev Hanım estetik anlayışı, karakteri, hastaya davranışı ile 10 üzerinden 10 verebileceğim bir doktor. Kendisini eşime, dostuma öneririm. Ameliyat öncesinde ve sonrasında her zaman bilgilendirdi. Alev Hanım daha kolay nefes alabileceğim, görüntü olarak yüz hatlarıma oran orantı şeklinde uygun,söylediği gibi yaptı. Ben çok memnunum.
t.....
Çok memnunum Alev Hanım'dan, benim için çok iyi bir doktor.Ben burun estetiği oldum.Ameliyat sonrası benim için çok rahat geçti, daha kolay oldu sürecim.Hiç zorlanmadım sonrasında. Memnunum yaptığı burundan, benim burnum zor bir burundu.Şimdi artık Alev Hanım sayesinde rahat nefes alıyorum.
ş.....
Ben çok memnunum,daha önce kendisine muayene olmuştum ve süreçte takip etmesi hoşuma gitti tedavi sonuçlanıncaya kadar.Kulağım tıkanmıştı, daha önce farklı deneyimlerim de olmuştu ama sonuç alamadım.Alev Hanım'a gittim, problem çözüldü.İlk gittiğimde muayene edip ilaç verdi. 2 .gittiğimde kulağımı temizledi. 3. kontrolde tamam, artık iyileştin, iltihabın kalmadı dedi ve beni ikna edip tedavimi sonuçlandırdı.Şimdi artık daha iyi duyuyorum, herhangi bir kaşınma yok ve tıkanık değil.1-2 yıl arayla temizlenmesi gerekiyor.Bazen iltihaplanıyor,Alev Hanım'a gidiyorum.
Mükemmel bir doktor.Benim Alev Hanım'a 4. gidişim. Çok ilgili, çok deneyimli ve çok iyi eğitim almış.Kulak ağrısıyla gittim.İlaç tedavisiyle başladı, tedavim devam ediyor.Şuanda çok iyiyim, sorun çözüldü ve ağrım yok.
f.....
ö.....
Çok memnunum, Alev Hanım benim yıllardır doktorum.Benim kulağımla ilgili bir şikayetim vardı, gittiğimde kulağımda tıkanıklık vardı.Yıkama oldu.Bunun dışında boğazımdaki rahatsızlık için de gittim. İlaç tedavisi uyguladı, şikayetim geçti ve kendisinden çok memnun kaldım.
Ben burun iltihabı ile gittim, kanamalarım vardı gittiğimde.Bir hafta ilaç tedavisi uyguladı, daha sonra hiçbir sıkıntım şikayetim, enfeksiyonum kalmadı.Benimle gayet ilgilendi ve iletişimi çok iyi, tedavisi çok iyiydi.Hiçbir sıkıntı yaşamadım.
Alev Hanım çok iyi, ben çok seviyorum.Bir numaralı bir doktor, oğlum ve çevremdeki akrabalarım da kendisine ameliyat olacak.Benim hem burnumda kemik vardı, alındı.Hem de estetik oldum. Burnum çok iyi, küçüldü.Ameliyatıma bağlı herhangi bir sıkıntı yaşamadım.Burnumun şekli düzeldi. 2 ay oldu ameliyat olalı.Oğlum farenjit ve alerjisi var.Kemik var burnunda.Alev Hanım'a gidiyoruz. Benim nefes almam düzeldi, migren hastasıydım.Beynime oksijen gitmiyordu.Ameliyattan sonra gayet güzel nefes alıyorum.Migrenim azaldı,burnuma bağlı kompleksim vardı ve o tamamen kayboldu ortadan.
fu...a
20.05.2020 tarihinde burun ameliyatı oldum.İlk muayenede sıcak ,ılımlı davranışları,ameliyat öncesi güven veren tavrı,ameliyat sonrası hasta takibindeki titiz tutumundan dolayı çok teşekkür ediyorum.Tedavi sonrası beklediğimden daha iyi sonuç aldım.Dr.Alev hanım,elinize emeğinize sağlık,başarılarınızın devamını dilerim..
Hakkımda
Daha fazlaÖzgeçmiş
Bu uzman için henüz bir özgeçmiş bilgisi eklenmemiş
Bu hekim/uzman henüz herhangi bir özgeçmiş bilgisini eklememiş.