Bursa, Bursa
18. Haftamda kontrol için gitmiştim pişman oldum gittiğime. Ikili taramayı yaptırmadığımı söyleyince neden geldin o zaman dedi. Çocuğunuza birşey olunca doktor söylemedi dersiniz sonra gibi bisiler söyledi kendi isteğimle istemedigim şey için onca azar yedim bebeğimi görmeme de musade etmedi .
• başka bir yer • Diğer •Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
.....
İki hamileliğimin takibini ali bey yaptı çok şükür sorunsuz bir hamilelik geçirdim ali bey ve ekibine çok teşekkür ederim. Çok babacan bir insan.
ay...u
tavsiye üzerine gittim. sordum sorulara cvp alabildim ve çok güzel ilgilenildi.
m....a
İki çocuğumun da doğumunda dokturumuz'du İnsan olarak ve doktor olarak 10 numara bir insan herkese tavsiye ederim.
el...ş
12yılık doktorum çok çok memnunum herkese tavsiye ederim mükemel bir insan hayatta olduğum müttetce deyiştirmeyi düşünmediğim kadar memnun olduğum bir doktor
Ali Algün isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ali Algün, Kadın Hastalıkları Ve Doğum.
Ali Algün adresi nerede?Ali Algün şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bursa Bursa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ali Algün isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ali Algün online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ali Algün isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ali Algün bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ali Algün ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ali Algün hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Ali Algün hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
- Bursa bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Bursa bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Bursa bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Bursa bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Bursa bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları