Uzm. Dr. Ali Kavuzlu ; Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunu olup ,Op. Dr. Ali Kavuzlu - KBB & Burun Estetiği merkezinde hizmet vermektedir.

Yetişkin
Çocuk

Op. Dr. Ali Kavuzlu KBB & Burun Estetiği Kliniği

Eskişehir yolu, Bilkent Kavsağı, Maidan İş ve Yaşam merkezi A blok Ofis No :43, Ankara 06510

Kulak Burun Boğaz Randevusu

Makaleler

• Z

Merhabalar 2 ay önce ameliyat oldum. Hiç morarma yaşamadım. Bu benim için çok önemli bir detaydı. Süreç çok güzel ilerledi. Hiç bir sıkıntı yaşamadım. Doktorum Ali Bey ile ameliyat öncesi tasarladığımız burundan daha güzel bir burna sahip oldum. Nasıl bir burun isterseniz o şekilde karar veriyorsunuz.Cilt yapınız uyduğu sürece olabileceğini söylüyor Ali Hoca.Ağrı konusunda endişesi olanlar hiç tereddüt etmesin. Ben çok memnun kaldım süreçte hocamın ilgisi ve tutumundan olmak isteyen herkese memnuniyetle öneriyorum. Buradan Ali Hocamın ellerine emeğinize sağlık.

• M

1 yıl önce burun estetiği operasyonumu Op. Dr. Ali Kavuzlu gerçekleştirdi. Sürecin başından sonuna kadar gösterdiği profesyonellik, titizlik ve estetik bakış açısı ile tam anlamıyla güven veren bir hekim. Burnumun şu anki formu son derece doğal, yüzümle kusursuz bir uyum içinde ve beklentilerimin çok üzerinde. Aynı zamanda iletişimi güçlü, sabırlı ve her detayı özenle açıklayan bir yaklaşımı var. Kendisi hem cerrahi hem de hasta memnuniyeti açısından örnek bir isim. Ekibi de en az kendisi kadar ilgili, güler yüzlü ve organize. Bu süreci onunla geçirmek benim için büyük bir şanstı. Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

• I

Burun ameliyatım ne yazık ki beklentilerimin dışında sonuçlandı. Güney Kore’de yaşayan modelim ve doğal, düz profilli,kalkık olmayan bir burun istemiştim. Ancak ameliyat sonrası burnum belirgin şekilde kalkık, üst kısmı yapay kavisli ve küçültülmüş haldeydi. Zamanla düşeceği söylense de bu olmadı. Psikolojik olarak yıprandım ve işime dönemiyorum. İlk ayda dolgu önerildi ama bu seçenek daha önce hiç konuşulmamıştı. Ayrıca sol tarafta nefes alırken rahatsızlık veren bir çıkıntı ve delik asimetrisi oluştu. Revizyon hakkım olduğu söylense de, ilk süreçte taleplerimin dikkate alınmaması nedeniyle aynı doktorla devam etmek benim için çok zor. Bu paylaşımı kimseyi suçlamak için değil benzer süreçte olanlara fikir vermek.Bu durum beni şeffaflık adına deneyimimi paylaşmaya yöneltti.

• Op. Dr. Ali Kavuzlu KBB & Burun Estetiği Kliniği Burun Estetiği  •

Ali Kavuzlu hocaya minnettarım. Senelerdir ameliyat korkum nedeniyle sürekli ertelediğim burun ameliyatını kendisi sayesinde cesaret ettim ve o kadar kolay atlattım ki! Ne ağrım oldu, ne kanama ne de başka bir zorluk! Büyük, kemerli ve ucu düşük burnum gitti yerine doğal, şık ve rahat nefes alabilen bir burun geldi.

• Op. Dr. Ali Kavuzlu KBB & Burun Estetiği Kliniği Rinoplasti  •

• G

Öncelikle Ali bey ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Yeni Burnumdan çok memnunum. Ameliyat öncesi ve sonrasında çok yardımcı oldular hiç bir sıkıntı yaşamadım. Nefes problemim gecti. Burun şeklim düzeldi. Ameliyat sonucunda çok doğal bir burnum oldu.

• Op. Dr. Ali Kavuzlu KBB & Burun Estetiği Kliniği Diğer  •

• Y

11 ay önce
    Bundan bir buçuk yıl önce Ali hocama tavsiyeler üzerine gidip ameliyatta karar verdim.Ameliyata karar vermekten çok doktorunuza karar verme kısmı herkeste olduğu gibi benim için de (bu işin içinde olmama rağmen ) en zorlu süreçti.Gerçekten yaptığı iş doktor seçiminde nasıl önemliyse doktorunuzla iletişiminiz de bir o kadar önemli kendinizi anlattığınızda sizi anlayabilmesi en önemlisi.Güler yüzü, sizin içinizi rahatlatan , hastaya psikolojik olarak da nasıl yaklaşılması gerektiğini bilen , olmayacak isteklerinize asla olur demeyen bir hekim hem de sonraki süreçte yanınızda olan çok iyi bir insan kendisi.Bizim yollarımız böylelikle bir ameliyatla kesişmiş oldu iyi ki kesişmiş...Şuan memnun musun diye soranlar olduğunda söylediğim şey o kadar memnunum ki yanında çalışıyorum diyorum.İşte burdan da anlayacağınız burnunuzu yaptırdığınızda bitmiyor herşey memnun olmakla birlikte o iletişiminiz devam ediyor hep..iyi ki tanımışım sizi

• Z

Oldukça uzun süren bir araştırmadan sonra ameliyat olmaya karar verdim. Op. Dr. Ali Kavuzlu ve ekibi sürecin başından itibaren çok yardımcı oldular. 2 hafta önce ameliyat oldum. Hiç morluk ve ağrı yaşamadım. 2 hafta geçmiş olmasına rağmen burnum tam istediğim gibi görünüyor. Nefes alma problemimden eser kalmadı.
    Kendisi de çalışanları da güler yüzlü ve ilgiliydiler. Emekleri için Ali Bey’e ve ekibine çok teşekkür ederim.

• O

Çokça heyacanla ve korkarak burun ameliyatı için gittim.Ancak Ali beyin ve diğer çalışma arkadaşlarının içtenliği ve profesyonelliği beni inanılmaz rahatlattı.Ameliyat öncesi kafamdaki tüm soru işaretleri gitti.Burun ameliyatım sorunsuz geçti ve tam istediğim gibi olduKendisine sonsuz teşekkürler

• Op. Dr. Ali Kavuzlu KBB & Burun Estetiği Kliniği Burun Estetik Cerrahisi  •

• D

Ameliyatımı Ali hocam yaptı.Aşırı güzel oldu burnum.Zaten Ali hocamdan başka bir doktora asla ameliyat olmazdım.Ameliyat sonrası süreç o kadar iyi geçti ki.İyi ki Ali Kavuzlu.Teşekkürler hocam..

• I

Doktora geliş amacım burun estetiği amaçlı idi.Çok memnun kaldım her ayrıntıyı detaylı bir şekilde açıkladı.Teşekkürler.

• Op. Dr. Ali Kavuzlu KBB & Burun Estetiği Kliniği Rinoplasti  •