Bekirbey Mah. Tüfekçi Yusuf Bul. No : 98, Şahinbey, Gaziantep
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
Görüşler hakkında daha fazla bilgi edinin
C
ce...m
sayın hocam öcelikle bana batman dünya hastahanesinde yapmış oldugunuz evls tedavisinden sonra durumum cok cok iyidir sizden gayet memnun kaldım mesleki hayatınızdan başarılar dilerim saygılarımla batmandan celal tidim
Ali Murat Barazi isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ali Murat Barazi, Üroloji.
Ali Murat Barazi adresi nerede?Ali Murat Barazi şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bekirbey Mah. Tüfekçi Yusuf Bul. No : 98 Gaziantep
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ali Murat Barazi isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ali Murat Barazi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ali Murat Barazi isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ali Murat Barazi bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ali Murat Barazi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ali Murat Barazi hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Ali Murat Barazi hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Gaziantep civarındaki ilçelerden bazıları
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar
Sık kullanılan sigortalar