İ.İnönü Mah. 720 Sok.No:16, İskenderun
I
i̇...g
Oğlumun grip birleşen yürüyememe problemi ile gittik. İnfluenza teşhisi konmuş ve kas tutulumu yapmıştı. Hastanede yatış kararı verildi. Yatış süreci boyunca kendisi inanılmaz ilgili idi. Şekerinin de eş zamanlı yükselmesi ile hastanede ilgili çocuk kadrosu olmadığından bizim başka hastaneye sevkimiz konusunda tüm planlamaları yaptı. Var olan rahatsızlığı ve yükselen şeker degerleri ile ilgili tüm doktorlarla detaylıca görüştü. Bizim başka hastaneye sevk edilmemize rağmen sürecin takibini bizle yapmaya devam etti. Ben bu kadar şefkatli, hastaya bu denli özenli bir başka pediatri doktoru görmediğimi itiraf etmeliyim. Kendisine minnettarım. Çocuklarınıza en az sizin kadar hassas davranacak bir doktor arayışı içindeyseniz kendisini gönülden tavsiye ederim.
• Özel Palmiye Hastanesi • Diğer •
Ali Muratoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ali Muratoğlu, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları.
Ali Muratoğlu adresi nerede?Ali Muratoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İ.İnönü Mah. 720 Sok.No:16 İskenderun
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ali Muratoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ali Muratoğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ali Muratoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ali Muratoğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ali Muratoğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ali Muratoğlu hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Ali Muratoğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.