Dt. Ali Mutlu, Alpi Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği’nde protetik diş tedavisi alanında çalışmalarını sürdürmektedir. Süleyman Demirel Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’nden 2013 yılında mezun olmuş, 2014-2018 yılları arasında Mustafa Kemal Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Protetik Diş Tedavisi Anabilim Dalı’nda uzmanlık eğitimini tamamlamıştır.
Mesleki hayatı boyunca çeşitli kamu ve özel sağlık kuruluşlarında görev almıştır. 2013-2014 yılları arasında İnterantalia Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği’nde, 2018-2019 yıllarında Dentapolitan Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği’nde çalışmıştır. 2018-2023 yılları arasında Sancaktepe Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nde görev yapmış; 2021-2023 yılları arasında Dentacenter Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nde, 2023-2025 yılları arasında ise Vefadent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği’nde mesleki faaliyetlerini sürdürmüştür.
Protetik diş tedavisi kapsamında; eksik dişlerin fonksiyon ve estetiğinin yeniden kazandırılmasına yönelik sabit ve hareketli protez uygulamalarının tanı, tedavi ve takip süreçlerini yürütmektedir. Çalışmalarında güncel bilimsel yaklaşımları esas almaktadır.
Protetik Diş Tedavisi Randevusu
Alpi Diş Kaynarca
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Dental Anestezi
Fevzi Çakmak, Akdeniz Cd. No: 46, Pendik 34899
- Sigortasız hastalar/danışanlar
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Uzm. Dt. Ali Mutlu adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Ali Mutlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ali Mutlu, Protetik Diş Tedavisi. Size Ali Mutlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Protetik Diş Tedavisi Randevusu, Normal Randevu, X-Ray, Lokal Anestezi, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Zirkonyum Porselen Kronlar, Tam Diş Protezi, Diş Beyazlatma, Dental Anestezi.
Ali Mutlu adresi nerede?Ali Mutlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Fevzi Çakmak, Akdeniz Cd. No: 46 Pendik
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ali Mutlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ali Mutlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ali Mutlu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ali Mutlu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Ali Mutlu hangi dilleri konuşuyor?Ali Mutlu ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Ali Mutlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ali Mutlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ali Mutlu ile iletişime geçmenizi öneririz.