0850 242 9768 Ücret öğren

Dt. Ali Mutlu, Alpi Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği’nde protetik diş tedavisi alanında çalışmalarını sürdürmektedir. Süleyman Demirel Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’nden 2013 yılında mezun olmuş, 2014-2018 yılları arasında Mustafa Kemal Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Protetik Diş Tedavisi Anabilim Dalı’nda uzmanlık eğitimini tamamlamıştır.

Mesleki hayatı boyunca çeşitli kamu ve özel sağlık kuruluşlarında görev almıştır. 2013-2014 yılları arasında İnterantalia Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği’nde, 2018-2019 yıllarında Dentapolitan Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği’nde çalışmıştır. 2018-2023 yılları arasında Sancaktepe Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nde görev yapmış; 2021-2023 yılları arasında Dentacenter Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nde, 2023-2025 yılları arasında ise Vefadent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği’nde mesleki faaliyetlerini sürdürmüştür.

Protetik diş tedavisi kapsamında; eksik dişlerin fonksiyon ve estetiğinin yeniden kazandırılmasına yönelik sabit ve hareketli protez uygulamalarının tanı, tedavi ve takip süreçlerini yürütmektedir. Çalışmalarında güncel bilimsel yaklaşımları esas almaktadır.

Yetişkin

• Nakit
  • Kredi kartı

Görüşler yakında geliyor

İlk görüşü yazın

Uzm. Dt. Ali Mutlu adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.

Görüş ekle