Özel Yenişehir Hastanesi

Güvenevler Mahallesi 20. Cadde No:4, Yenişehir 33140

• O

Ali hocayla gebeliğimin 12.haftasında bir araya geldik ve tüm yolu beraber geçirdik.Bugün vajinal doğum yaptım.Ali hocaya dair söylenecek o kadar cok sey var ki.İlk muayenede ama ben cok soru sorarım umarım sizi bunaltmam demiştim.Doğumdan önceki son muayenede ben cok soru sorarım demiştin umarım hepsini yanıtlayabilmişimdir dedi.Bu bile her bir gebesine ne kadar değer verdiğini gösteriyor, her birine biricik davranıp, önemsiyor.Sizinle üzülüp sizinle mutlu oluyor.Bana ve eşime bu süreçte o kadar güzel destek oldu ki.Hekimliğine çok güvendiğim için süreci ona teslim ettim ve cok doğru yapmışım.Sakinliği, mesleki bilgisi tartışılmaz derecede iyi.Hem cok icten hem de yeri geldiğinde sizinle tüm artı eksileri konuşan gerçekçi ve işini doğru yapan bir hekim.Doğum esnasında iyi hekimliğinin yanı sıra, desteği ve bana inanması sürecin cok daha kolay olmasını sağladı.İyi ki var, mersinde böyle bir hekim olması cok büyük şans.Kendisi bizim ailemizin de şansı oldu

• B

Ali hocaya gelmeden önce çok araştırdım ve alanında çok çok başarılı olduğundan emin olunca il dışından kendisine muayene olmaya gittim. Bulunduğum şehirde çikolata kistim(10 cm) için gittiğim birkaç doktor açık ameliyat dedi fakat Ali hocam çok rahatlıkla laparoskopi yapabileceğini söyledi. O kadar rahatlatıcı ve detaylı konuştu ki içimde hiçbir korku ve aklımda herhangi bir soru kalmadı. Ameliyattan sonraki ilk 1 saat haricinde hiç ağrım olmadı diyebilirim. Bu da sanırım doktorumun profesyonelliğinden ve alanında çok iyi olduğundan kaynaklanıyor. Gözüm kapalı gidebileceğim bir doktor kendisi. Emeklerinden ve beni bu dertten kolaylıkla kurtardığından dolayı kendisine minnettarım.

• I

Ben maalesef doğumlarımı başka bir doktorda yaptıktan sonra buldum Ali beyi. Çok zor normal doğum sonrası kendimi psikolojik olarak kötü ve özgüvensiz hissederken Ali beyi buldum. Çok kısa sürede ve detaylı açıklamalarıyla vajinoplasti ve labioplasti operasyonlarımı gerçekleştirdi. Tüm süreç boyunca herşey benim istediğim gibi ve aklımda tek bir soru işareti kalmadan ilerledi ama sonuç istediğimden, beklediğimden çok çok çok daha iyi oldu. Üzüldüğüm tek şey boşa geçen zamanım. Keşke ilk aklıma geldiğinde yaptırsaydım.

• Özel Yenişehir Hastanesi Diğer  •

Yollarımız iyiki kesişmiş, dediğim bir kadın doğum uzmanı.Mersinde gitmediğim doktor kalmamıştı. Hastalara müşteri gözüyle bakmayan, ilgisini, alakasını, sıcak kanlılığını, güvenirliliğini eksik etmeyen, adeta size bir yakını dostu gibi davranan, sizi rahatlatan istediğiniz zaman ulaşabileceğiniz samimi bir doktor.Gebelik sürecimin başından sonuna kadar yanımda olduğu için çok şanslı olduğumu düşünüyorum. Mersinde gidebileceğiniz çok az doktor var. Bunlardan birisidir kendisi, kesinlikle tavsiye ederim.

• Özel Yenişehir Hastanesi Diğer  •

Ali Beyle 32. Haftamızda tamamen tesadüf üzerine tanışma fırsatımız oldu. Pozitif ve güleryüzle yaklaşımı , her sorumuza verdiği açıklayıcı cevaplar ile gebelik sürecimde bana çok yardımı dokundu. Çok şükür sağlıkla kızımızı kucağımıza almamıza da vesile oldu. Kendisini tanıdığımız için çok mutluyuz, gebeliği Mersin’de geçiren bütün kadınlara tavsiyemdir

• G

Ali hocam bilgisi tecrübesi ilgisiyle harika bir doktor. İkiz gebelik sürecimizde tecrübesinin yanı sıra samimiyetiyle de harika bir süreç yaşattı bize, her sorumuza endişemize sabırla yanıt verdi. 33. Haftada gelmeye çalışan bebeklerimi 36. Haftaya kadar tecrübesiyle erteleyebildik ve kızlarımı sağlıkla kucağıma aldım sayesinde, iyi kiii yollarımız kesişti böyle doktorlarımızın sayısı artmalı :)

• Özel Yenişehir Hastanesi Diğer  •

Gerçekten her anlamda harika bir doktor kendisi, gerek hamilelik sürecimde randevularda güler yüzü ile karşılaması, bilgilendirmesi, aklıma takılanları sorduğumda içtenlikle cevaplaması, gerek doğum sürecimdeki sakinliği ve profesyonelliği ile beni yönetmesi iyiki tanımışım, iyiki tanışmışım, çok güzel bir hamilelik süreci ve doğum gerçekleştirdik ve sonuç olarak biz oğlumuza sağlıklı bir şekilde kavuştuk.

• D

Sevgili Doktorumuz,
    Hamileliğimi ilk öğrendiğimizde başlamıştı endişelerimiz var olan büyük bir çikolata kisti ile gelmiştik size sizin değerli bilgileriniz işinize olan sevginiz ve profesyonelliğinizle en güzel şekilde tamamladık bu süreci. Bu uzun süreçteki en büyük şansımızdınız. Bir doktordan çok abi gibi oldunuz. Sabrınız, ilginiz işinize olan sevginiz bambaşka iyiki varsınız bizi mutluluğumuza en güzel şekilde kavuşturanımızsınız.

• Özel Yenişehir Hastanesi Diğer  •

İlk gebeliğim düşük sebebiyle sonlanmıştı ve ben aşırı korku ve panik içerisindeydim tekrar gebe kaldığım da bana yapılan öneriyle Ali hocaya gittim ve hamileliğimin her evresinde beni hem bilgileriyle hem pozitif ve güler yüzlülüğüyle çok rahatlattı. İstediğim her an kendisine ulaşabildim bence bu çok önemli. İyi ki sizinle karşılaşmışız

• C

İlk Ali Bey'in yanina gittiğimde çocuğum olmayacağı düşüncesiyle gitmiştim. Ağrılarım o kadar fazlaydı ki öyle bir düşünceye kapılmıştım. Fakat Ali Bey güler yüzlülüğüyle, yaptığı detaylı bilgilendirmelerle ve daha sayamayacağım bir çok ozellikle birlikte çocuğumun olamayacağı düşüncesini zihnimden uzaklaştırmıştı. Ve bir sonraki kontrolümde kendisinin yanına hamile bir şekilde gittim. 9 ay boyunca bıkmadan, usanmadan, sıkılmadan, sorularımı cevapsız bırakmadan ben ve bebeğim ile o kadar guzel ilgilendi ki. Kötü hicbir düşünce bırakmadı zihnimde. Normal doğum olmasını istediğim oğlum yuksek tansiyon sebebi ile çok korktuğum sezeryan ile dünyaya geldi 7 Ocak Pazar günü. Ve bu konuda korkularımi yenebilmemin tek nedenidir Ali Bey. Mesai dışı olmasına rağmen hastanedeki hemşirelerle iletişime geçip hızlı bir sekilde yatışım yapıldığında çok korkuyordum. Fakat Ali bey sayesinde korkularımı yendim ve guzel oglumu kucağıma aldım.