Diğer kurumları göster

Kimi arıyorsunuz?

Başka bir uzmanlık arayın

Özel Yenişehir Hastanesi
Güvenevler Mahallesi 20. Cadde No:4, Yenişehir 33140
Güneş Sigorta, Ak Sigorta, Demir Hayat Sigorta, Axa Sigorta, Halk Sigorta, Ergo Sigorta, Mapfre Sigorta, ... Groupama Sigorta, Anadolu Sigorta, Vakıfbank Sigorta, Allianz Sigorta, Yapı Kredi Sigorta, Ankara Sigorta, Diğer (İade) Tüm sigortaları göster

Op. Dr. Yağmur Öztoprak Barutçu Diğer

39. Haftamda normal doğum isteğim ile hocamın kapısını çaldım. İlgisi, samimiyeti, profesyonel yaklaşımı çok kıymetli. Hayalimdeki gibi bir doğum yaptırdı, çok memnun ve mutluyum.

Op. Dr. Öznur Karaer Bozkurt IVF

Değerli hocamıza tüp bebek tedavisi hakkında bilgi ve ultrason muayenesi için başvurmuştum. Hocamızın hastalarına yaklaşımı oldukça net ve anlaşılır, bilgili ve rahatlatıcı.. Hamile kalırsam doktorum olarak devam etmek isterim:)

Op. Dr. Ahmet Yüzer Menisküs Alımı

Muhtemel sporda yaptiğim dizimde bir zorlama veya hasar kaynaklı Ahmet Bey'e muayene oldum. Doktor bey Muayeneyi son derece kısa tuttu ve o anki bacaklarımdaki şişlik, ağrı, ısı artışı vs gibi şikayetlerimi detaylı dinlemedi ve konuşturmadı beni sürekli dize sıvı kaybı için anlamadığım şekilde ısrarla iğneden bahsetti. Dizdeki ağrilarım için o kolay bir ilaç bir merhem çözer onu dedi ve verdiği ilaçlar işe yaramayinca başka bir hekime gittim ve sıvı kaybı için iğne vs gibi bir tedaviye gerek görmedi, buz tedavisi ve kuvvetli bir antiinflamatuar ilaçla beni yürütmeyen ağrılar geriledi ama epey vakit kaybetmiş ve acı çekmis oldum.

Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun

Op. Dr. Çağdaş Mavigök Diğer

Bir doktordan daha fazlası çağdaş hocam :) Gebelik sürecim boyunca çok güzel destek oldunuz, motive ettiniz. Doğumum sayenizde kolaylıkla geçti. İyiki siz hocam :)

Op. Dr. Ahmet Yüzer Dirsek Cerrahisi

Kolunda yırtık dizinde kirecleme var ameliyat olman gerekiyor ama yapacağım iğneler seni rahatlatır dedi.ikiser tane dizime 1 tane koluma toplam 5 iğne yapıldı. ama ağrılarım daha da arttı Başka doktora gittim fizik tedavi ve ilaçlarla düzelir dedi. Bu iğneleri önermiyoruz dedi şuan uyguladığım tedavi ile daha iyiyim

Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun

Doç. Dr. Vasfiye Burcu Doğan Albay Diğer

Bu sene mart ayında 2 hafta boyunca aralıksız baş ağrısı şikayetiyle kendisine gittim. İlgisi, alakası, güler yüzlülüğü ve çözüm odaklılığıyla beni çok mutlu etti. 7 yıldır gündelik yaşantımı olumsuz etkileyen hemen hemen her sabah gözümü açtığımda başlayan baş ağrılarımdan kurtulmamı sağladı. 6 ayda migren ataklarımın sayısının ayda 1-2 güne kadar azaldığını söyleyebilirim. Migren gibi nörolojik rahatsızlıklar için danışabileceğiniz alanında son derece uzman ve çok ilgili bir doktor. Kendisine minnettarım.

Op. Dr. Çağdaş Mavigök Diğer

İlk bebeğimin 3 aylıkken kalbi durmuştu. Kötü bir gebelik hikayesi ve polikistik tanısı sonunda Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzamanı araştırmaya başladığımda yolum Çağdaş Hocamla kesişti. İyiki de kesişti. Tüm süreci bereber geçirdik. İlk günden bu yana naifliğiyle, sabırlı açıklamalarıyla, doğru yönlendirmeleriyle sağlıklı bir gebelik geçirdim. Şimdi kızım 6 günlük ve kucağımda. İşini aşkla yapan canım hocamız iyi ki varsınız.

Op. Dr. Öznur Karaer Bozkurt Doğum Kontrol

Gectığimiz hafta ilk bebeğimi kucağıma aldım Öznur hanımla beraber . Uzman bılgısı herseyı tek tek anlatması psıkolojık desteği sayesınde çok güzel doğum gecerdım sayesınde . Mükemmel bir doktor

Op. Dr. Öznur Karaer Bozkurt Doppler Ultrason

Gebelik takibi için bir arkadaşımın önerisi ile gittim..memnun kaldım .normal anlatması gereken herşeyi anlattı muayenesini yaptı..gebelik haftasında nelere dikkat etmemiz gerektiğini, hangi ek vitamin vs kullanmamiz gerektiğini belirtti. Gerekli tetkikleri istedi ..e nabizdan bakılan tahlil sonuçlarımi degerlendirdi. İletişim de olması gerektiği gibi idi.

Op. Dr. Çağdaş Mavigök Diğer

Kastamonu’da yaşamama rağmen süreci Çağdaş hocanın takip etmesi için Mersin’e geldim. Güleryüzlü, hastalarına büyük bir sabırla yaklaşan, sürecin her yerinde sorularımızı içtenlikle cevaplayan birisi kendisi. Kontroller sırasında ayrıntılı bilgilendirmeleri ve nasıl devam edeceğimiz konusunda yönlendirme ve önerileri hamileliğimin sorunsuz geçmesinde en büyük etkenler oldu. Mesleki bilgisine güvenimiz sonsuz. Süreç boyunca hiçbir sorun yaşamadık. Gebeliğin tamamında ulaşılabilirliği yüksek ve hastalarına psikolojik destek sağlayan bir doktor. Çok bilgili bir doktor olması, hasta odaklı olması, duyarlılığı hastalarına iyi ki dedirtiyor. İyi ki Çağdaş hocayı tanıdık..

• Özel Yenişehir Hastanesi, Yenişehir şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?
    Özel Yenişehir Hastanesi, Yenişehir şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Acil Tıp Doktoru, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Genel Cerrah, Beyin Ve Sinir Cerrahı, İç Hastalıkları Uzmanı, Nörolog, Radyolog, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Göz Doktoru, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Onkoloji Cerrahı, Ürolog, Kardiyolog, Androloji Doktoru, Fizik Tedavi Uzmanı, Psikiyatrist, Diyetisyen (Beslenme Uzmanı), Üreme Endokrinolojisi Ve İnfertilite Doktoru, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Uzmanı, Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı.
  • Özel Yenişehir Hastanesi, toplam 484 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Abdominal Parasentez, Abdominal Ultrasonografi, Ama(Anti-Mitokondrial Antikor), Ana(Antinükleer Antikor), Bilgisayarlı Tomografi Taraması(Bt), Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması), Dgk(Dışkıda Gizli Kan) Testi, Diabetes Mellitusta Insülin Tedavisi, Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Elisa.
  • Hayır, şu anda Özel Yenişehir Hastanesi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
  • Özel Yenişehir Hastanesi tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
  • Bazen Özel Yenişehir Hastanesi aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
  • Toplam {​​number_of_opinions} hasta veya danışan, {​​clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {​​avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
  • Özel Yenişehir Hastanesi adresi Güvenevler Mahallesi 20. Cadde No:4 Yenişehir şeklindedir.