Diğer kurumları göster

• Mapfre Sigorta
  • Vakıfbank Sigorta
  • Yapı Kredi Sigorta
  • Tüm sigortaları göster

Çağdaş hocaya gebelik istemi için gitmiştim bizi karşılaması sıcak konuşması bizi çok etkilemişti jinekolojik muayene çok korkuyordum konuşmasıyla beni rahatlattı rahim filmmi çekildim ondan da korkuyordum kendisi ve ekibinin güzel yaklaşımıyla beni hiçbirşekilde tedirgin .İyiki varsınız hocam sizi çok yormuştum

• Op. Dr. Çağdaş Mavigök Diğer  •

Z

Hayatımda tanıdığım en iyi doktor… Hatta hayatımda gördüğüm en iyi kadın diyebilirim. Sadece bilgisiyle değil, kalbiyle de insanı sarıp sarmalayan biri. Bebeğimin onun ellerinde doğmuş olması benim için tarifsiz bir güven ve şans. Doğum süreci boyunca gösterdiği sakinlik, profesyonellik ve zarafet sayesinde tüm korkularım kayboldu.

Her adımda beni bilgilendirmesi, sabrı, güler yüzü ve insani yaklaşımı beni o kadar rahatlattı ki, doğum gibi zor bir anı bile huzurla yaşadım. Hem anneliğe adım atarken hem de bebeğimin ilk anlarında onun gibi bir doktorun yanımda olması benim için büyük bir nimet.

İyi ki yollarımız kesişmiş. Emekleri, ilgisi ve insanlığı için minnettarım.

• Op. Dr. Yağmur Öztoprak Barutçu Diğer  •

Ali hocaya gelmeden önce çok araştırdım ve alanında çok çok başarılı olduğundan emin olunca il dışından kendisine muayene olmaya gittim. Bulunduğum şehirde çikolata kistim(10 cm) için gittiğim birkaç doktor açık ameliyat dedi fakat Ali hocam çok rahatlıkla laparoskopi yapabileceğini söyledi. O kadar rahatlatıcı ve detaylı konuştu ki içimde hiçbir korku ve aklımda herhangi bir soru kalmadı. Ameliyattan sonraki ilk 1 saat haricinde hiç ağrım olmadı diyebilirim. Bu da sanırım doktorumun profesyonelliğinden ve alanında çok iyi olduğundan kaynaklanıyor. Gözüm kapalı gidebileceğim bir doktor kendisi. Emeklerinden ve beni bu dertten kolaylıkla kurtardığından dolayı kendisine minnettarım.

• Op. Dr. Ali Yeşil Diğer  •

Parkinson hastalığım vardı arkadaşamın önerisi ile gittim gerçekten harika bir doktor ellerimde ve ayaklarımında titreme var ve son evredeyim burcu hoca öğle özenli güler yüzlü isinde hassasiyeti hastayı dinlemesi ve tecrübesi ile gerçekten iyi ki dedirtiyor. Hareket bozukluğu alanında da engin tecrubeleri ile iyi ki diyorum Burcu hoca ve asistanı ile ıyi ki yollarımız kesişti. Çok memnun kaldım

• Doç. Dr. Vasfiye Burcu Doğan Albay Diğer  •

Mantar hastalığımın tedavisinde bana çok yardımcı oldu ve sürecin her aşamasında beni çok rahat hissettirdi. Kendisi son derece ilgili, sabırlı ve sevimli bir insan. Tedavi sürecimle ilgili her sorumu içtenlikle yanıtladı ve bana verdiği moral çok değerliydi. Kendisine güvenim sonsuz ve her zaman böyle bir uzmanla karşılaşmak dileğiyle, iyi ki varsınız.

• Op. Dr. Öznur Karaer Bozkurt Randevu  •

o kadar sempatik babacan bir doktor ki tüm sürecinizde size destek olup aydınlatıyor sıkılmadan bıkmadan tüm sorularınıza cevap veriyor menisküsümü tamir edip zedelenen kıkırdaklarımı düzeltti tüm ameliyatım sorunsuz sıkıntısız geçti hiç tereddüt etmeden gidebilirsiniz

• Op. Dr. Ahmet Yüzer Artroskopik Cerrahi  •

Sevgili Çağdaş hocam, değerli doktorumuz. Bugün biricik oğlumuz Doğu Zeyd'i sağlıkla kucağımıza vereli tam 1 yıl oldu. Doğum sonrasında da asla bizi yalnız bırakmadı, ne zaman bir ihtiyacımız olsa bir telefon kadar hep uzağımızdaydı. İşinin gerçekten ehli olmasının yanı sıra inanılmaz derecede yardımsever, güler yüzlü, hoşgörülü bir doktor. Rabbim her daim sizinle, ailenizle olsun. Biriniz bin olsun. Sevgiyle, sağlıcakla kalın canım doktorumuz...

• Op. Dr. Çağdaş Mavigök Diğer  •

Y

Öznur hocayı internetten araştırarak bulup tercih etmiştim. İyi ki de etmişim. Onun sayesinde 40+6’da çok sağlıklı bir bebek dünyaya getirdim. Benim şartlarım sezeryan doğum yapmama neden oldu ama vajinal doğumu da destekleyen bir doktor kendisi. Gebelik sürecim boyunca hiç gereksiz ilaç kullandırmadı, bu sebeple ona sonsuz güvendim. Kendisi tatildeyken bile gece rahatsızlandığımda ulaşabildiğim bir doktor. Bir anne edasıyla yaklaştı her zaman. Ona o kadar alışmıştım ki lohusalık sürecimde onu artık bu kadar sık göremeyeceğim için ağlamıştım, ailemden biriyle ayrı düşecekmişim gibi hissetmiştim. Onun için ne yazsam az olur, kısacası iyi ki iyi ki iyi ki diyorum

• Op. Dr. Öznur Karaer Bozkurt Doğum Öncesi Eğitim Ve Doğuma Hazırlık  •

Ö

Didem Hanım’dan diyet listesi aldım, çok faydasını gördüm, uygulaması kolay, etkin ve çok çeşitli idi. Merkezinde bulunan EMS cihazı ile vücut şekillenmem mükemmel oldu, kolaylıkla uygulandı. Diyet ve egzersiz önerileri çok isabetli idi, minnettarım, iyi ki siz

• Uzm. Dyt. Didem Beşirikli Diğer  •

ÖZNUR Hanım, gerekli bilgiyi özet ve etik şekilde aktaran bir hekim. Bu nedenle tedavi veya önerilerinde emin olarak gidip güvenmemi sağlıyor. Gebelik takiplerimi ve rutin kontrollerimi kendisine yaptırdım çok memnun kaldım. Donanımı ve bilgi birikimi ile hastasını tatmin eden bir yaklaşımı var. Mersin'de güvenilir hekim arayanlar için kesinlikle öneririm.

• Op. Dr. Öznur Karaer Bozkurt Randevu  •