Diğer kurumları göster

• Güneş Sigorta
  • Halk Sigorta
  • Mapfre Sigorta
  • Türkiye Sigorta
  • Türkiye Sigorta A.Ş. (TSS)
  • Vakıfbank Sigorta
  • Yapı Kredi Sigorta
  • Tüm sigortaları göster

Yağmur hocam hamilelik dönemimin en büyük şansı Güler yüzü, ilgisi, gece gündüz demeden anında kalkıp hastaneye gelmesi… İyi ki yollarımız kesişmiş

• Op. Dr. Yağmur Öztoprak Barutçu Diğer  •

Doktor hanım yakın işinde uzman bi daha hamile kalsam yine yağmur hanıma giderim

• Op. Dr. Yağmur Öztoprak Barutçu Diğer  •

İyiki tanıştım hamileliğim ve doğum sürecim boyunca yagmur hocaya gittigim icin hiçbir zaman pişmanlık yaşamadım keşke ilk çocuğumdan onu tanima fırsatım olsaydi dedim hep . Çok ilgili herseyi detaylı açıklıyor . Guleryuzlu işini hakkıyla yapan bir doktor canım yagmur hocam iyiki sen

• Op. Dr. Yağmur Öztoprak Barutçu Diğer  •

Canım Ali hocamız.. Mersin’in en iyilerinden değil, Mersin’in en iyisi bence. Doğum öncesi rutin kontrollerimden doğum serüvenime kadar hep birlikteydik. Normal doğum istediğim için son dakikaya kadar beni destekleyip bütün yolları deneyerek istediğim doğumu yaptırdı. Yaklaşımı moral verişi pozitifliği anlatılamaz. Oğlumuzu sağlıkla kucağımıza aldığımız için mutlu, ama Ali hocadan ayrıldığımız için üzgünüz. Kısacası her anlamıyla İyi ki Ali Yeşil, iyi kendisiyle tanışmışız

• Op. Dr. Ali Yeşil Diğer  •

Hamileliğimin 6. Haftasında hocamızla tanıştım. Çok ilgili ve samimiydi en başından beri. Mirizi sendromlu safra ameliyatının ardından hamileliğimi öğrendim ve süreç beni zorlayacak sanmıştım tedirginliklerim vardı fakat 9 ay boyunca her an her sorunda telefonlarıma dönüşleri, doğum sonrası bile ilgi alakalı bir doktorla ilk defa karşılaştım. Samimiyeti ailemizden biri gibiydi. İyi ki sizleri tanıdık hocam ilginiz alakanız çok değerliydi. Doğumda panik atağı aşabilmem de çok emeğiniz var. Asla anestezi ağrısı çekmedim sonrasında. Her detayıyla muhteşem bir gündü benim için. Sizin gibi insanlara denk gelmek bizler için büyük şans iyi ki sizleri tanıdım ekibinizin emekleri de unutulmaz. Emeğinize sağlık hocam

• Op. Dr. Çağdaş Mavigök Diğer  •

Z

Mersin cok sansli boyle naif ilgili bir doktora sahip oldugu icin doktorumla 3 uncu bebegimde tanistik herseyi ince eleyip sık dokuyordu gebeligimin 32 inci haftasında riskli gebelikle karsilastim gelmek uzereyken doktorum elimden tutup ilac tedavileriyle guzel destegiyle 36 . Haftaya kadar bekleyebildik anestezi uzmani tansiyon icin basimda bekleyen iki kisi en basta doktorumun bana verdigi sakinlik ile oglumu kuveze girmeden kucagimiza saglikli shatli verdi herkesden sezeryen sikayeti agrisi duyarken benim agrim cok nadir oldu ilgisi elinin hafifligiyle mukemmel olan doktorum keske imkanim olsaydi da diger bebeklerimde de tanismis olsaydik dedim iyiki yollarimiz kesismis iyiki varsiniz

• Op. Dr. Çağdaş Mavigök Diğer  •

Hamilelik ve doğum sürecini beraber yürüttügüm güzel doktorum. Güleryüzü, samimiyeti ve kendinizi güvende hissettirmesi mükemmel. Bebeğim ve bizim şansımız. İyiki siz.

Y

Soruları net ve detaylı yanıtlayışı
    Güler yüzü, samimiyeti
    Doktor hasta ilişkisindeki uyumu, yakınlığı
    Yorumları ile yaptığı anlatımları ve çözümleri
    Tamamen hasta odaklı yaklaşımı olan harika bir doktor

Z

Yağmur hanım cok iyi bi doktor hamilelim boyunca cok destek oldu bizim yagmur hanım gibi hekimlere ihtiyacımız var

• Op. Dr. Yağmur Öztoprak Barutçu Diğer  •

Yağmur hocam ile gebeliğimin 3 veya 4.ayında karşılaştık, öncesinde çok doktor değiştirdim ilk gebelik olduğu için titiz davranıyordum.Doğum gözüme çok korkutucu geliyordu fakat o kadar güzel telkin etti ki doğum trajedi değil tam olarak bir anı kaldı bize.ilgisi,bilgisi ve kalitesine diyecek söz yok.Hatri sayılı doktorlarınızdandir kendisi.