- Kalp Yetmezliği
Koroner Arter Hastalıklarını Görüntülemede Efor Testi
Mimar Sinan Mahallesi Alparslan Bulvarı No:17, Atakum 55200
R
ra...z
Ben kanser hastasıyım ve tedavi görüyorum.Doktor beyle bu süreçte tanıştım.hem rutin kontrollerim hemde tansiyon hastalığım için kendisine tedaviye gidiyorum.Hastalarıyla oldukça ilgili ve gereken açıklamaları yapan bir doktor, bana uyguladığı tedaviden memnunum.ayrıca hastasıyla empati yapabiliyor.kanser hastası olduğum için bu tarz ayrıntılara çok dikkat ediyorum.Allah merhamet ve vicdan sahibi doktorlarla karşılaştırsın herkesi....Ali Rıza hocam gibi
• VM Medical Park Samsun Hastanesi • Kardiyoloji Randevusu •
Alirıza Erbay isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Alirıza Erbay, Kardiyoloji. Size Alirıza Erbay tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Kardiyoloji Randevusu, Kalp Pili Takılması, Kalıcı Kalp Pili, Koroner Arter Hastalıklarını Görüntülemede Efor Testi, Kalp Yetmezliği Tedavisi.
Alirıza Erbay adresi nerede?Alirıza Erbay şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mimar Sinan Mahallesi Alparslan Bulvarı No:17 Atakum
Adresine gitmek zorunda kalmadan Alirıza Erbay isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Alirıza Erbay online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Alirıza Erbay isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Alirıza Erbay, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Alirıza Erbay isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Alirıza Erbay bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Alirıza Erbay ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Alirıza Erbay hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Alirıza Erbay hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.