Online Diyet
Tüp Bebek Diyeti
Gebeliğe Hazırlık Diyeti
Lipödemde Beslenme ve Lipödem Diyeti
Fonksiyonel Beslenme Programları
Geçirgen Bağırsak rahatsızlıkları üzerine çalışıyorum. Anne olmak isteyen kadınlarla çalışırken onlardan gelen enerjik, güzel, keyifli değişimlerle her gün yeniden doğmak benim için bir tutku. Lipödem de en sevdiğim çalışma alanlarımdan. Kendinin en iyi versiyonuna bütüncül bakış açısıyla ve hastalıkların kök nedenine inerek ulaşmak isteyenlerle yolumuz kesiştiği için çok mutluyum.
- İrritabl Bağırsak Sendromu
K
k....e
İnfertelite grubunda danışmanlık almıştım. Diyetimin 1.5 ayında doğal yollardan hamile olduğumu öğrenmiştim. Hamileykende danışmanlık aldım. Aliye hanım ailemizin diyetisyeni oldu danışmanlık almazken bile soru sorduğumda samimi şekilde cevaplaması çok ince bir davranış iyiki yolumuz kesişmiş
• KONYA • Diğer •
Bazen küçük gibi görünen dokunuşlar büyük mucizelere vesile olur. Siz benim mucize yolculuğumun en güzel parçasısınız. Gebe kalmamda sizin desteğiniz, ilginiz ve doğru yönlendirmeleriniz çok etkiliydi. Allah razı olsun, iyi ki sizinle tanıştım
di...
Mükemmel bir online lipodem diyet süreci geçirdim motive dolu kısıtlama olmadan özgürce sağlıklı beslenme ve giden inatçı kilolar sizden güzel şeyler öğrendim Aliye Hanım
• başka bir yer • Diğer •
Aliye hanım ile iyi ki yollarımız kesişti. Kendisi hem moral olarak sürekli destek oluyor ve ne zaman kendisine bişey danışsam mutlaka dönüş yapıyor. Çok ilgili ve bir diyetisyen. Ben ideal kiloma çok yakın olmama rağmen 3 haftada 2 kilo verdim. Kendimi hafiflemiş hissediyorum. Danışanlarını her konuda çok bilgilendiriyor.
as....
Aliye hanımla iyi ki yolumuz kesişmiş bu kadar faydalı ve etkili bir program olacağını düşünemezdim. bedenen kendimi daha sağlıklı ve zinde hissediyorum. bilgilerini deneyimlerini aktarma hevesi beni memnun etti. sağlıklı beslenmenin önemini yaşatıp öğretmiş oldu:) not olarak 2 aydır giyemediğim pantolunu bu sabah rahat bir şekilde giyebildim, sayesinde moral motivasyonumda yerine geldi diyebilirim:)
Z
ze...p
Aliye ile tanışmam daha önce yaşadığım bağırsak sorunlarım nedeniyle yaptırdığım kan tahlillerim de farkettiğim bir sorunu spor hocamla paylaştıktan sonra bana Aliye ile görüşmemi önermesi ile oldu. İyi ki önermiş kendimde farkettiğim şişkinlik kabızlık halsizlik sürekli uyku hali iştah açıklığı baş dönmesi kansızlık gibi pek çok sorunu 3 aylık bir süre içinde Aliyenin bana uyguladığı bağırsak onarımı diyeti sayesinde artık yaşamıyorum. Aynı zaman da neredeyse 1 yıldır spor yapıp beslenmeme dikkat etmeme rağmen veremediğim kiloyu da verdim. Daha enerjik ve daha hafif hissediyorum kendimi uykularım daha kaliteli olmaya başladı . Aliye ile iyiki tanıştım randevu sonrasında da bana çok yardımcı oldu her şey için teşekkür ederim her zaman hayatımda olmasını isteyeceğim biri gönül rahatlığı ile tavsiye ederim.
ay...
Aliye hanımdan yaklaşık iki aydır fonksiyonel tıp diyeti danışmanlığı alıyorum. Önceliğim zayıflamak değil vücudumdaki rahatsızlıkların iyileşmesiydi. Bu süreçte Aliye hanımın önerdiği bağırsak onarım diyeti sonucunda vücudumun bazı bölgelerinde bulunan egzama türevi kahverengi lekelerimde gözle görülür azalmalar oldu. Sürekli yorgun ve halsiz olan ben artık daha zinde ve daha enerji doluyum. Son olarak 7 kilo da verdiğimi belirtmek isterim. Aliye hanıma desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum
a....g
Aliye ablayla iyiki tanışmışız çok kilo vermiştim ona gittiğimde yağ oranım çok düşüktü bana yazdığı listeyle hiç yanına gitmeden 4.5 kilo aldım hemde tam istediğim gibi ilgisi için çok teşekkür ederim.
• Fitvizyon Diyet ve Sağlıklı Yaşam Merkezi • Kişiye Özel Diyetler •
Aliye hanımı bir diyabet haftasında tanidım keşke daha once tanısaydım şuan mükemmel giden diyabetim var gunluk 100 uzerine çıkmıyor benim gibi diyabet hastaları icin bu cok önemli hepsi aliye hanim sayesinde oldu onu güler yüzü pozitifligi sayesinde cok teşekkür ederim aliye hocam seviyoruz sizi
• Fitvizyon Diyet ve Sağlıklı Yaşam Merkezi • Diyabet Diyeti •
t.....
Aliye hanım bir diyetisyenden önce yaşam koçu moral uzmanı.Hastalığımı onun sayesinde kabullendim kilo verdim geri aldım aldım derken moralim hep sıfırdı ama her zaman bana destek olup bana inandı hiçbir zaman benden umudunu kesmedi.İstedigim kiloya ulaşsamda hayatım boyunca görüşmek istediğim sayılı kişilerden.Tek pişmanlığım keşke Aliye hanımla daha önceden tanışsaydık
• Fitvizyon Diyet ve Sağlıklı Yaşam Merkezi • Hastalıklarda Beslenme •
Aliye Andaç isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Aliye Andaç, Diyetisyen.
Aliye Andaç adresi nerede?Aliye Andaç adresini belirtmedi. Aliye Andaç yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Aliye Andaç adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Aliye Andaç isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Aliye Andaç online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Aliye Andaç isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Aliye Andaç, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Aliye Andaç isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Aliye Andaç bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Aliye Andaç ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Aliye Andaç hakkında ne düşünüyor?Toplam 24 hasta / danışan, Aliye Andaç hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.