Doç. Dr.
Kadın Hastalıkları Ve Doğum
Daha fazla
uzmanliklar hakkinda
İzmir 2 adres
1992- 1999 marmaraüniversitesi tıp fakultesinde Tıp Eğitimi aldım.
2000-2005 Ege Üniv. Tıp fakültesinde Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanlık eğitimi aldım.
2005-2014 yılları arası İzmir, Konya,Diyarbakır, Şanlı Urfa illerimizde kadın hastalıkları ve doğum uzmanı olarak çalıştım.
2017 Uludağ Üniv. Tıp Fakültesinde Jinekolojik-Onkoloji Cerrahisi eğitimi aldım.
2017-2023 yıllarında İKÇÜ-Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Jinekolojik Onkoloji Cerrahi Uzmanı olarak görev yaptım.
2023-2026 yılları arası Bahreyn'de Royal Bahreyn Hospital'da jinekolojik onkoloji cerrahi Uzmanı olarak görev yaptım.
OCAK 2026 Yılından itibaren İzmir Acıbadem Kent Hastanesinde Jinekolojik Onkoloji cerrahisi ve KHD bölümünde Doçent dr olarak görev yapmaktayım.
Rahim, rahim ağzı kanseri, yumurtalık kanseri, vulva ve vajen kanserlerinde ve sarkom cerrahisinde deneyim sahibiyim. Ayrıca genel ve özellikli jinekolojik operasyonlarda ve endoskopik cerrahide deneyim sahibiyim.
- Jinekolojik Kanser Cerrahisi
- Endoskopik cerrahi
- Genel Jinekolojik Operasyonlar
- Jinekolojik Tümörler
- Rahim Ağzı Kanseri Tarama
Jinekolojik Onkoloji Cerrahisi Randevusu
ACIBADEM IZMIR KENT HASTANESİ, ATAŞEHIR MAHALLESİ, 8229/1. SOKAK NO: 56, 35620 ÇİĞLİ/İZMİR, İzmir
Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu
Kontrol Randevusu
Laparoskopi
Laparoskopik Cerrahi
İzmir Acıbadem Kent Hastanesi KHD ve jinekolojik onkoloji polikliniği
Leep (Loop Elektrocerrahi Eksizyonel Prosedür)
Minimal Invaziv Cerrahi
Servikal Kriyocerrahi
Serviks Biyopsisi
Total Abdominal Histerektomi(Histerektomi)
İzmir Acıbadem Kent Hastanesi KHD ve jinekolojik onkoloji polikliniği
ACIBADEM IZMIR KENT HASTANESİ, ATAŞEHIR MAHALLESİ, 8229/1. SOKAK NO: 56, 35620 ÇİĞLİ/İZMİR, HASTANE BİNASI, Çiğli, İzmir 35620
- Sigortasız hastalar/danışanlar
8229/1 Sk. No:56, Çiğli 34660
- Sigortasız hastalar/danışanlar
he...i
6 yıllık evliyim. ilk üç yıllık dönemde çocuk düşünmemiştik. Düşünmeye başladığımızda da 2 yıl olmadı. Dr.Alpay YILMAZ ile tanışıncaya kadar tabi. Gerek tıbbi, gerek moral yönünden o kadar destekçi oldu ki, onunla tanıştıktan 7-8 ay sonra nihayet mutlu haberi aldık. Bana uygulanabilecek her türlü tedaviyi denedikten sonra beni Üniversite Hastanesine tanıdığı birisine yönlendirdi ve onun sayesinde orada bizimle ilgilenildi ve tüm tahlillerimiz yapıldı. Sorunumuz olmadığı söylendi ama buna rağmen bir ameliyat geçirdim ve 2 ay sonra hamile kaldım. Hamileliğim süresince takip yönünden kendisinden çok memnun kaldım. Çok ilgili ve çok merhametli yönü insaları ona itiyor.Onun için yazab,leceğim o kadr çok şey var ki ama buraya sığmaz.Hamileliğimin 7.ayında tayini çıktı ve gitti. Çok üzülmüştüm. Ama beni giderken Dr.Zuhal ÖZTAMUR'a emanet etti. Dr.Zuhal Hanım'dan da çok memnun kaldım ve kızımıın doğumunu Dr.Zuhal Hanım gerçekleştirdi. Şimdi dünyalar tatlısı bir kızım var ve şimdi 1 yaşında. Buradan çocuk sahibi olmamda önce Allah'a sonra Dr.Alpay Bey'e borçlu olduğumdan kendisine, doğumumu sorunsuz ve şefkatle gerçekleştiren Dr.Zuhal ÖZTAMUR'a sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.
Alpay Yılmaz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Alpay Yılmaz, Jinekolojik Onkoloji Cerrahisi, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Alpay Yılmaz tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Fallopi Tüpü Çıkarılması, Kanser Görüntüleme Kanser Deteksiyonu, Servikal Konizasyon, Genel Jinekolojik Operasyonlar, Jinekolojik Onkoloji, Endoskopik Cerrahi, Rahim Filmi, Serviks Biyopsisi, Laparoskopi.
Alpay Yılmaz adresi nerede?Alpay Yılmaz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- ACIBADEM IZMIR KENT HASTANESİ, ATAŞEHIR MAHALLESİ, 8229/1. SOKAK NO: 56, 35620 ÇİĞLİ/İZMİR İzmir
- 8229/1 Sk. No:56 Çiğli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Alpay Yılmaz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Alpay Yılmaz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Alpay Yılmaz hangi dilleri konuşuyor?Alpay Yılmaz ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Alpay Yılmaz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Alpay Yılmaz bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Alpay Yılmaz ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Alpay Yılmaz hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Alpay Yılmaz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
- İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Jinekolojik Onkoloji Cerrahları
- İzmir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Jinekolojik Onkoloji Cerrahları