Op. Dr. Alper Dinçyıldız, İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi mezunu, göz hastalıkları ihtisasını Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tamamlamış bir göz hastalıkları uzmanıdır. Retina ve katarakt–refraktif cerrahilerinde uzmanlaşmış olup, 10.000’in üzerinde başarılı cerrahi vaka deneyimine sahiptir. Uzun yıllar İstanbul ve farklı özel hastanelerde çalıştıktan sonra, birikimini Sakarya’da Marmara Göz Tıp Merkezi’nde hastalarıyla buluşturmaktadır.
İlgi alanları ve başlıca ameliyat / tedavi uygulamaları:
Katarakt cerrahisi
Retina cerrahileri ve retina hastalıklarının medikal ve cerrahi tedavileri
Göz Lazer Tedavileri
Akıllı mercek (göz içi lens) uygulamaları ve refraktif cerrahiler
Retina cerrahileri ve retina hastalıklarının medikal ve cerrahi tedavileri
Op. Dr. Alper Dinçyıldız, özellikle retina tüm hastalıkları, katarakt, lazer tedavileri ve akıllı mercek cerrahisi kapsamlı tanı ve tedavi hizmeti sunmaktadır.
- Katarakt
Cumhuriyet Mah. Annem Sokak No:4, Sakarya
Özel Marmara Göz Tıp Merkezi
Cumhuriyet Mah. Annem Sokak No:4, Adapazarı , Sakarya 54100
m....
Katarakt tedavisi için gittik. İşinin ehli, güler yüzlü ve çok tecrübeli bir doktor. Tavsiye ederiz.
I
i̇...k
Doktorumuzun ilgisi ve hastayla olan birebir ilgisinden çok memnun kaldım. Kendisi için İstanbul dan Sakarya’ya geldim , kendimi güvende hissettiğim bir alan olan Marmara göz temizlik tertip ve personelin ilgisiyle benden tam not aldı.
n....b
Yıllardır görme sorunu yüzünden hayat kalitem çok düşmüştü. Alper Bey ile ağrısız sızısız, bol dua ile lazer ameliyatı oldum. Doktor Bey hem işinde çok iyi hemde çok samimi. Ekip arkadaşlarının ve kendisinin ilgisi çok güzel
• Özel Marmara Göz Tıp Merkezi • Göz Hastalıkları Randevusu •
Sakarya'da Katarakt Ameliyatım için iyi bir doktor arayışım vardı. Katarakt olan dostlarımın önerisi ile Alper Bey'e geldim. Hem öncesinden hem sonrasından çok memnun kaldım. Doktor Bey İstanbul'dan transfer olmuş, ciddi tecrübesine rağmen güler yüzlü insan gibi bir insan. Ameliyat için çok önceden teşhisler konmuştu ancak tedirgin olduğum için beklemiştim. Alper Bey'i önceden tanıyıp, çok önceden olmuş olsaydım. Sonuç çok mutluluk verici oldu.
• Özel Marmara Göz Tıp Merkezi • Göz Hastalıkları Randevusu •
Sakarya'da Göz Doktoru ararken iş yerinden arkadaşımın önerisi ile geldim. Doktor Bey'e muayene oldum. Samimi ve çok ilgili davrandı. İstanbul'dan Sakarya'ya transfer olmuş. Tedavimiz çok verimli ilerledi. Ne yaptığımı, hastalığın ne olduğunu, nasıl çözülebileceğini detaylı bir şekilde anlattı. Memnun kaldım.
• Özel Marmara Göz Tıp Merkezi • Göz Hastalıkları Randevusu •
Alper Dinçyıldız isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Alper Dinçyıldız, Göz Hastalıkları. Size Alper Dinçyıldız tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Göz Hastalıkları Randevusu.
Alper Dinçyıldız adresi nerede?Alper Dinçyıldız şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Cumhuriyet Mah. Annem Sokak No:4 Sakarya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Alper Dinçyıldız isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Alper Dinçyıldız online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Alper Dinçyıldız hangi dilleri konuşuyor?Alper Dinçyıldız ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Alper Dinçyıldız isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Alper Dinçyıldız bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Alper Dinçyıldız ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Alper Dinçyıldız hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Alper Dinçyıldız hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.