Op. Dr.
Göz Hastalıkları
Daha fazla
uzmanliklar hakkinda
Sakarya 1 adres
Op. Dr. Alper Dinçyıldız, İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi mezunu, göz hastalıkları ihtisasını Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tamamlamış bir göz hastalıkları uzmanıdır. Retina ve katarakt–refraktif cerrahilerinde uzmanlaşmış olup, 10.000’in üzerinde başarılı cerrahi vaka deneyimine sahiptir. Uzun yıllar İstanbul ve farklı özel hastanelerde çalıştıktan sonra, birikimini Sakarya’da Marmara Göz Tıp Merkezi’nde hastalarıyla buluşturmaktadır.
İlgi alanları ve başlıca ameliyat / tedavi uygulamaları:
Katarakt cerrahisi
Retina cerrahileri ve retina hastalıklarının medikal ve cerrahi tedavileri
Göz Lazer Tedavileri
Akıllı mercek (göz içi lens) uygulamaları ve refraktif cerrahiler
Retina cerrahileri ve retina hastalıklarının medikal ve cerrahi tedavileri
Op. Dr. Alper Dinçyıldız, özellikle retina tüm hastalıkları, katarakt, lazer tedavileri ve akıllı mercek cerrahisi kapsamlı tanı ve tedavi hizmeti sunmaktadır.
- Katarakt
Göz Altı Dolgusu
Göz Kapağı Estetiği
Göz Kapağı Germe
Özel Marmara Göz Tıp Merkezi
Göz Çevresi Estetiği (Oküloplasti)
Intraoküler Basınç Ölçümü
Şaşılık Tedavisi
Cumhuriyet Mah. Annem Sokak No:4, Adapazarı , Sakarya 54100
- Sigortası olan hastalar
e....ı
Annemin sol gözünde retina dekolmanı gelişti, başka hekim arkadaşlar yapamayacaklarını ifade ettiler, ama Dr Alper bey büyük bir ustalıkla bu büyük ameliyatı yaptı ve annemin görme kaybını engelledi.Hem iletişiminden hem de hekimlik tecrübesinden çok memnun kaldık. Herkese tavsiye ediyorum .Çok önemli bir organ olan gözümüzü kaybetmekten kurtardı .
• Özel Marmara Göz Tıp Merkezi • Diğer •
L
l...
Dr. Alper Bey ile tamamen rastlantı sonucu tanıştım. Katarakt problemim vardı. Ameliyat olmam gerekliydi, birkaç doktora muayene oldum ancak Dr. Alper Bey samimi geldi. Dr. Alper Bey ile yaptığımız görüşmelerde çok samimi ve candan davrandı, sorularıma sıkılmadan cevaplar verdi. Beni başından savmadı, usanmadan nazik ve kibar bir şekilde beni dinledi, korkularımı yenmeme yardımcı oldu. Kendisine güven duydum ve çok doğru karar verdim. Kesinlikle Dr. Alper Bey'i herkese tavsiye ederim. Kendisine danışanların ona güvenerek tedavilerini olmalarını tavsiye ederim. Herkese sağlıklı günler dilerim...
s...
Alper Hoca çok iyi bir doktor. Hasta iletişimi çok iyi. Alanında uzman. Kendisinde retina yırtığı ve katarakt ameliyatı oldum. İki ameliyat oldum, her ikisi de çok güzel geçti. Herkese tavsiye ederim.
Yıllardır göz tansiyonu (glokom) tedavisi görüyor ve günde birkaç farklı damla kullanmak zorunda kalıyordum. Ancak son zamanlarda damlalara rağmen tansiyonum kontrol altına alınamıyor ve bu durum bende ciddi bir 'görme yetimi kaybedecek miyim' korkusu yaratıyordu. Ameliyat fikri beni başta çok tedirgin etse de, doktorumun riskleri ve ameliyatın görme sinirlerimi korumak için ne kadar elzem olduğunu şeffafça anlatması sayesinde ikna oldum. Operasyonum oldukça başarılı geçti ve iyileşme sürecim beklediğimden rahattı. Şu an göz tansiyonum istenilen, güvenli seviyelerde seyrediyor ve o büyük stresten kurtuldum. Marmara Göz ekibinin bu süreçteki profesyonelliği, sabrı ve şefkati beni ikna etti.
• Özel Marmara Göz Tıp Merkezi • Glokom Ameliyatı •
n...
Annemin katarakt sıkıntısı vardı, o süreçte doktor arayışına girdik, birkaç merkezle görüştük ancak çok içimize sinmedi. En son internetten Alper Hoca'yı bulduk ve randevumuzu aldık, geldik. İlgisi, alakası, güler yüzü ve işinin ehli oluşu yüreğimize su serpti, bir güven oluştu. Annemin ameliyatını yaptı, çok iyi sonuç aldık ve annem çok mutlu şu anda. Eli hızlı ve hafif, işinin de uzmanı bir doktor. O yüzden biz çok memnun ayrıldık.
Z
z.....
Lazer Ameliyatı oldum. Doktor ameliyat planlamasında tüm detayları aile ortamında gibi samimi bir şekilde paylaştı. Mesleki bilgi ve iletişim kalitesi korkularımı azalttı. Ameliyat sonrası kontrollerde de aynı düzeyde özen devam etti. Kısa sürede eski sağlığıma döndüm.
• Özel Marmara Göz Tıp Merkezi • Diğer •
Ü
ü.....
Lazer ameliyatı oldum, geç olduğumu düşünüyorum. Çekindiğim bir işlem olmasına rağmen tüm sorularımıza sabırla cevap alabildim. Yöntemlerin farklarını detaylı öğrendim. Farklı şehirlerde değil kurumun içerisinde lazer ve takipleri yapılıyor. Cihaz detay mutlaka sorun. Alper Bey'in konudaki özgüveni benim için belirleyici oldu.
m....
Katarakt tedavisi için gittik. İşinin ehli, güler yüzlü ve çok tecrübeli bir doktor. Tavsiye ederiz.
i̇...k
Doktorumuzun ilgisi ve hastayla olan birebir ilgisinden çok memnun kaldım. Kendisi için İstanbul dan Sakarya’ya geldim , kendimi güvende hissettiğim bir alan olan Marmara göz temizlik tertip ve personelin ilgisiyle benden tam not aldı.
n....b
Yıllardır görme sorunu yüzünden hayat kalitem çok düşmüştü. Alper Bey ile ağrısız sızısız, bol dua ile lazer ameliyatı oldum. Doktor Bey hem işinde çok iyi hemde çok samimi. Ekip arkadaşlarının ve kendisinin ilgisi çok güzel
• Özel Marmara Göz Tıp Merkezi • Göz Hastalıkları Randevusu •
Alper Dinçyıldız isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Alper Dinçyıldız, Göz Hastalıkları. Size Alper Dinçyıldız tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Mikrovasküler Oklüzyon, Kontakt Lens, Glokom Ameliyatı, Göz Çevresi Estetiği (Oküloplasti), Fakik Göz İçi Lens, PRP, Kontrol Randevusu, Multifokal Göz İçi Lensleri, Göz Kapağı Germe, Randevu.
Alper Dinçyıldız adresi nerede?Alper Dinçyıldız şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Cumhuriyet Mah. Annem Sokak No:4 Sakarya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Alper Dinçyıldız isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Alper Dinçyıldız online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Alper Dinçyıldız isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Alper Dinçyıldız, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Alper Dinçyıldız hangi dilleri konuşuyor?Alper Dinçyıldız ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Alper Dinçyıldız isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Alper Dinçyıldız tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Alper Dinçyıldız hakkında ne düşünüyor?Toplam 12 hasta / danışan, Alper Dinçyıldız hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Alper Dinçyıldız hangi sigortaları kabul ediyor?Alper Dinçyıldız tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.