Göz doktoru

Sakarya 1 adres

Hakkımızda

Sakarya'da Göz Hastalıkları konusunda özel sağlık hizmetleri sunan Marmara Göz kadrosunda 4 adet göz hastalıkları uzmanı bulunmaktadır.

Cumhuriyet Mah. Annem Sokak No:4, Sakarya 54100
  • Diğer (İade)

11 seneden beri gözlük kullanıyordum miyop ve astigmattım lazer tedavisi ile şuan gözlüklerden kurtuldum. Ameliyat sürecinde de Alper hoca ve yanındaki hemşirelerin benle sürekli konuşması ve yapılan işlemleri bir bir söylemeleri ile korkumu baya geçirdiler. Bu süreci iyiki sizinle geçirdim herkese tavsiye ederim.

• Op. Dr. Alper Dinçyıldız Diğer  •

I

Öncelikle kurumun içine adım attığım andan itibaren benimle ilgilenen gayet profesyonel bir ekiple karşılaştım yapılan her işlemden önce bana detaylı bilgilendirme yapıldı. Sevgili doktorum Mazhar Bey beni özenle dinleyip çok detaylı bir muayeneden geçirdi. Mazhar Bey’in bilgisi ve tecrübesi ışığında şiddetli baş ağrılarımın sebebinin kuru göz olduğu teşhisini koydu. Daha önce baş ağrılarım için bir çok doktor ziyaret ettim ve hiçbiri bu denli açıklama ve teşhis koyup tedavi planlama yapmamıştı. Bugün sabah saatlerinde muayene oldum tedavi ilk günden baş ağrılarımı azalttı. Sevgili doktorum mazhar bey ve ekibine buradan şükranlarımı sunuyorum ve hepsinin başarılarının devamını diliyorum. İyi ki sizler gibi doktorlarımız ve kıymetli hemşirelerimiz var.

• Op. Dr. Mazhar Dilmaç Göz Hastalıkları Randevusu  •

Annemin sol gözünde retina dekolmanı gelişti, başka hekim arkadaşlar yapamayacaklarını ifade ettiler, ama Dr Alper bey büyük bir ustalıkla bu büyük ameliyatı yaptı ve annemin görme kaybını engelledi.Hem iletişiminden hem de hekimlik tecrübesinden çok memnun kaldık. Herkese tavsiye ediyorum .Çok önemli bir organ olan gözümüzü kaybetmekten kurtardı .

• Op. Dr. Alper Dinçyıldız Diğer  •

Lazer olmak için kafamda soru işaretleri vardı gidermek için doğru tercih yapmışım. Doktor Bey ve çalışan tüm ekip çok ilgili ve detaylı bilgilendirdi. Herkes çok güleryüzlüydü. Lazer türleri hakkında bilgi aldım. Kısa sürede işlem yaptırmaya karar verdim. İnşallah operasyonum için de yorum ekleyeceğim.

• Op. Dr. Mazhar Dilmaç Göz Hastalıkları Randevusu  •

Göz muayenesi oldum. Doktor Bey çok detaylı ilgilenen ve gözlük alırken bile defalarca deneyen birisi. İlk kez bu kadar teferruatlı bir muayene oldum. İlgilenildiğini hissettim.

• Op. Dr. Mazhar Dilmaç Göz Hastalıkları Randevusu  •

Yıllardır göz tansiyonu (glokom) tedavisi görüyor ve günde birkaç farklı damla kullanmak zorunda kalıyordum. Ancak son zamanlarda damlalara rağmen tansiyonum kontrol altına alınamıyor ve bu durum bende ciddi bir 'görme yetimi kaybedecek miyim' korkusu yaratıyordu. Ameliyat fikri beni başta çok tedirgin etse de, doktorumun riskleri ve ameliyatın görme sinirlerimi korumak için ne kadar elzem olduğunu şeffafça anlatması sayesinde ikna oldum. Operasyonum oldukça başarılı geçti ve iyileşme sürecim beklediğimden rahattı. Şu an göz tansiyonum istenilen, güvenli seviyelerde seyrediyor ve o büyük stresten kurtuldum. Marmara Göz ekibinin bu süreçteki profesyonelliği, sabrı ve şefkati beni ikna etti.

• Op. Dr. Alper Dinçyıldız Glokom Ameliyatı  •

Ü

Yıllardır yüksek miyop ve astigmatım yüzünden kalın camlı gözlüklere mahkumdum. Lazer için korneam ince bulununca doktorum fakik göz içi lens (ICL) ameliyatını önerdi. Başta göz içine mercek yerleştirilmesi fikrinden çok korkuyordum ama muayene sırasındaki detaylı açıklamalar ve şeffaf yaklaşım bana çok güven verdi. Ameliyat süreci beklediğimden çok daha rahat ve ağrısız geçti. Ertesi gün göz bantlarım açıldığında dünyayı kendi gözlerimle net görmek inanılmaz bir duyguydu. Marmara Göz ekibinin ilgisi, kliniğin hijyeni ve baştan sona sürecin profesyonelliği dört dörtlüktü.

• Op. Dr. Mazhar Dilmaç Fakik Göz İçi Lens  •

T

Şaşılık ameliyatı için geldik. Biz Sakarya'dayız ama Rize'de bir doktor tanıdığımızın tavsiyesi ile şaşılık için gelmiştik. Sonuna kadar her insan gibi çok çekindim. Doktor bey hakim ve özgüvenli bir şekilde bilgilendirici karar verdim. Korkularımız azaldı. İşlem için erken saatte geldik. Gün boyu takip yapıldı. Personel çok ilgili samimiydi. Genel olarak bu ameliyatlarda 2. İşlem gerekebilir demesine rağmen herhangi bir şey gerekmedi.

• Op. Dr. Mazhar Dilmaç Şaşılık Cerrahisi  •

Doktor bey ilgisi ile karar verebildim. Sonucum açısından memnunum. Hem lazer hem crosslink oldu.

• Op. Dr. Mazhar Dilmaç Excimer Lazer  •

Lazer ameliyatım çok verimli ve geçti detaylı bilgilendirildim

• Op. Dr. Mazhar Dilmaç Excimer Lazer  •