Dr. Alper Hasanoğlu

Psikiyatri · Daha fazla

• B

Kendisiyle tanışıklığımız aileden aslında. Ben tabii tamamen danışan olarak gittim, tercihen bir yabancı gibi. Zaten ben onu tam olarak tanımazdım o da beni. Terapi sırasında hiçbir sıkıntı olmadı bu zamana kadar. Gayet çözüm odaklı ve iyi bir dinleyici. Fakat nedendir herhangi bir yorum yürütmek istememekle birlikte, karşısındakini hasta, danışan olarak görmüyormuşçasına sanki şımarık birini terbiye eder gibi bir tavır takındığı oldu. Dediğim gibi tedavinin bir parçası mı bilemem ama beni irrite etmek dışında bir işe yaramadı. Birkaç şeyi aşmamı da sağladı hiç yardımcı olmadı dersem yanlış olur. Taşındığında yeni kliniğe ilk kez yalnız gittiğim bir gün geç kaldım ama seans bitmeden yetiştim. Kendisi sanki işe geç kalmışım gibi bir tavır takındı. Profesyonel olmayan biri bile önce bir sorun olup olmadığını sorardı çünkü o ana kadar hep tam zamanında hatta daha önceden orada olurdum. Bende bardağı taşıran tedavi sürecim pandemiye denk geldiği için telefonla iletişime geçmemi, ilaç kontrolünü öyle yapmamızı söylediği halde aylarca ne aramalarıma ne mesajlarıma cevap verdi. Mesajlarıma görüldü atmakla yetindi. Yine de olumsuz düşünmeyip sekreterinden kendisine ulaşmaya çalıştığımı iletmesini rica ettim. Tabii ki geri dönüş olmadı. Naçizane fikrim daha alçakgönüllü olmasının acıtmayacağı yönünde.

• başka bir yer Diğer  •

Profili düzenle veya yönet