Burun Estetiği
Meme Büyütme
Meme Küçültme +11 daha fazla
Karın Germe - Abdominoplasty (Tummy Tuck)(Liposakşın)
Botoks
Güçlendirme Mamoplasti(Meme Büyütme)
Tümünü gösterÖzgeçmiş
Hakkımda
Dr.Öğr. Üyesi Anıl Olguner Tarsus Amerikan Koleji'ndeki ortaöğreniminin ardından 2006 yılında Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi İngilizce Tıp bölü...
Daha fazlaOkullar / Eğitimler
- Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi 2006
- Çukurova Üniversitesinde Farmakoloji ihtisası 2006 - 2010
- Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesinde Plastik,Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi ihtisası 2010 - 2015
Bilinen Diller
Göz Kapağı Estetiği
Göz Kapağı Germe
Güçlendirme Mamoplasti(Meme Büyütme)
Medline Adana Hastanesi
Karın Germe - Abdominoplasty (Tummy Tuck)(Liposakşın)
Kulak Estetiği
Dakiklik
Alaka
Mekan
bü....
Burun kanatlarımda genişleme ve burun ucumda düşüklük için ameliyat ile burun üstünde olan siyah ben aldırma için bir süre hekim araştırması yaptıktan sonra Anıl Olguner hocamla görüştüm. Ameliyat öncesi tüm sorularımı açık bir şekilde yanıtladı. Bu süreçte de İrem Hanım da her zaman ilgili ve bilgilendirici oldu. Ameliyatı Medline Hastanesinde oldum ve ameliyat sonrası sağlanan hizmet ve koşullardan çok memnun kaldım. Ameliyat sonrası çok morluk yaşamadım, şişliklerim ise 5.günden sonra normale döndü. Benim tamamen alındı ve çok az iz kaldı sadece. Burnum yapaylıktan uzak oldukça doğal görünümlü oldu. Alın botox'u da yaptırdım sonrasında ve o işlemden de inanılmaz memnun kaldım. Hiç kırışıklık görüntüsü kalmadı yüzümde. Tüm ilgisi, uzmanlığı, ve samimiyetiyle bu süreçte çok yardımcı olduğu için Anıl Olguner hocayı ameliyat düşünen herkese tavsiye ederim.
h....d
Öncelikle burdan doktoruma ameliyat öncesi ve sonrası sabırla ilgilenmesi için teşekkür etmek istiyorum.
Uzun zamandır düşündüğüm ama bir türlü cesaret edemediğim bir ameliyattı.
Mamoplasti!
Dr. Anıl bey sayesinde korkularımı yenerek ameliyata karar verdim , 3.5 ay önce o büyük adımı attim ve çokta memnun kaldım ilgi alaka ve en önemlisi hiç bir soru işareti kalmadan ameliyata gire biliyorsunuz.
y.....
Doktor beye bir ay önce meme büyütme ameliyatı oldum. Beklediğimden çok daha iyi bir sonuçla karşılaştım . Sadece üç günlük bir dinlenme süresinin ardından da işe başlayabildim . Beni korkutan bir ameliyattı ama şu an keşke daha önce yaptırsaymışım diyorum .
ba...ş
Doktora gidiş amacım rinopilastiydi.Burnumun kemerinin gitmesini ve nefes alma problemimin çözülmesini aynı zamanda doğal gözüken bir erkek burnu olsun istiyordum. Gerçekten beklediğimden çok çok daha iyi oldu ameliyat öncesi doktor bey sürece çok hakim olduğu için her detaydan bize bahsetti ve bizim de sürece hakim olmamızı sağladı çok memnun kaldım.
Uzun zamandır düşündüğüm meme küçültme ameliyatını yapmak için ilk gittiğim doktor olmasına rağmen, Anıl beyin ameliyat öncesi bilgilendirmesinden ve sorularımı yanıtlamasından çok memnun kaldım. Çizimi benim isteklerimi de göz önünde bulundurarak yaptık. Ameliyatın hemen sonrasında ve diğer kontrollerde tüm sorularımı sabırla sıkılmadan cevapladı. Çok memnun kaldım.
Oncelikle meme implanti ve diklestirme ameliyati icin sadece hastanede olmak istiyorum gibi bir dusunce ile yola çıkarak oncelikle hastaneye guvenerek gittigim sonrasinda anil hocam ile tanisarak sonsuz bir memnuniyetle sinlandirilan ameliyatim.Anil hoca asla aklinizda suphe birakmiyor,verdigi tarihlerde tum vücut tepkileriniz ve iyilesme sureciniz birlikte ilerliyor.Tatildeyim ve merakla sordugum bir soruya bile birkaç dakika icinde cvp verebiliyor.Tereddutsuz guvenilebilecek bir uzman ....El uzmanligimi ? :) milim milim olcerek ameliyata aliyor.
n....g
Estetik cerrahi dr. Anil beye oncelikle gormus oldugum meme estetik ameliyati hizmetinden dolayi tesekkuru bir borc bilirim.
Kendisini sadece cerrahi alanda işinin ehli olarak sınırlayarak değerlendirmek cok buyuk bir haksizlik olur. Olacağım cerrahi operasyonun, olumlu-olumsuz dünyasinin garnizonunda boğuşurken, insan ruhuna dokunarak hastalarina sicak ve samimi yaklaşırken, düşüncesinde yaratacağı güzelliğin mimari dehasını gormek mumkundur; adeta dokunuşu Ludwig van Beethoven'un 9. Senfonisi gibi, operasyondan sonraki mutluluğunuz ise adeta Richard Wagner'ın Tanrıların Valhalla'ya girişi kadar görkemlidir. Ontolojik sorunsallık içinde boğuşurken, beni teselli edip, aldığım cerrahi hizmet sonrasi, olumlu anlamda yaşam paradigmam degişti. Varoluşunuza anlam katmak istiyorsaniz, dr. Anil bey'in yaşamınıza ince bir dokunuş yapmasına izin verin.
na...
Burun estetiği için gitmiştim 4 Ay oldu yaptıralı gerçekten mükemmel oldu teşekkür ederim herşey için.
ze...z
2019 yılı mayıs ayında Gaziantep'te meme protezini olduğum ve sonrasında üstünden 2 yıl geçmiş olmasına rağmen harikalar yaratan doktorum. İstanbul dahil olmak üzere araştırmalar yaparken bulunduğum kentte doktorlar takvimindeki yorumların sonucunda iletişime geçtiğim muhteşem doktor. Ameliyat öncesi ve sonrasında bilgilendirme ve her daim bir telefon kadar hastasının yanında olan, bedensel oranlar konusunda profesyonel bir şekilde hastasını yönlendiren işinin ehli saygıdeğer hocam. İyi ki bu denli önemsediğim bir ameliyatı siz yaptınız. Protez düşünen bütün hastaların Türkiye'de hangi doktora muayene olurlarsa olsunlar bir kerede Anıl Hocanın muayenesinden geçmelerini öneririm.Elinize ,emeğinize, bilginize sağlık.
fu...ı
Anıl Hoca'yı buradaki yorumlar aracılığıyla buldum.Kendisi hasta ve hasta yakınlarıyla iletişimi çok iyi bir doktor.Yıllar öncesinde kırılan burnumda hem nefes sıkıntım hem de yamukluk vardı.Ameliyat öncesinde aklıma takılan bir çok şeyi hocam gayet güzel bir şekilde açıklığa kavuşturdu ve risklerden de bahsetti.Ameliyat sonrası süreç de Anıl Hoca'mın öngördüğü şekilde ilerledi.Burnumun şu anki görüntüsünü çok beğeniyorum ve çevremdeki insanlar da çok beğeniyorlar.Ameliyat sonrasında yapay bir görüntü oluşmasından korkuyordum ama gayet doğal ve güzel bir görüntü oldu.Nefes sıkıntım da büyük ölçüde azaldı ve ödemlerim azaldıkça daha da rahat nefes alabiliyorum.Kesinlikle alanında çok iyi ve sıcakkanlı bir doktor.Ameliyat sonrasında da herhangi kafama takılan bir soruyu direkt sorabiliyorum çünkü kendisi bir telefon kadar uzakta.Eğer telefonu açamasa bile kesinlikle dönüş sağlıyor.Kendisine ve çalışma arkadaşlarına tekrardan teşekkür ediyorum.Kesinlikle gözünüz kapalı güvenebileceğiniz bir doktor.
Hakkımda
Türkçe, İngilizceÖdüller
- Op. Dr. Anıl Olguner
İlgili aramalar
Çukurova bölgesinde SGK kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Çukurova bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Çukurova bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Çukurova bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Çukurova bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Çukurova bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Çukurova bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Çukurova bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Çukurova bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Çukurova bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Çukurova bölgesinde AIG Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Çukurova bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Çukurova bölgesinde Dubai Star Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Çukurova bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Çukurova bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Çukurova bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Çukurova bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Çukurova bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Çukurova bölgesinde Aviva Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Çukurova bölgesinde Ace European Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra