Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi
Koşuyolu Mahallesi Mehmet Akfan Sokak No:19/21, İstanbul • Harita
Barış Çin Muayenehanesi
Kızılırmak Mah.1450.sokak ATM İş Merkezi B Blok no:12 Çukurambar, Ankara • Harita
Op.Dr.Yasin Öztürk Muayenehanesi
Kızılırmak mahallesi Dumlupınar Bulvarı No :3A / 29 Çankaya, Ankara • Harita
Op. Dr. C. Özerk Demiralp Muayenehanesi
Özel Nev FSM Hastanesi
Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, İç hastalıkları, Nöroloji
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Genel cerrahi, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hastalıkları ve tedavisi, Psikoloji, Fitoterapi Daha fazlaFethiye Mah. Fatih Sultan Mehmet Blv. No:167, Nilüfer • Harita
Özel Nev FSM Hastanesi
Kalaba, 30 Sokak No: 5, 06120 Keçiören/Ankara, Keçiören • Harita
VM Medical Park (Keçiören) Ankara Hastanesi
Melikşah mahallesi Melikşah cad no 113, Konya • Harita
Op. Dr. Serhat Yarar Muayenehanesi
Medicana Sivas Hastanesi
İç hastalıkları, Gastroenteroloji, Kardiyoloji
, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Psikoloji Daha fazlaŞehit, Kızılırmak, M. Fethi Akyüz Cd. No: 8Merkez/Sivas, Sivas • Harita
Medicana Sivas Hastanesi
Gürselpaşa Mah. Öğretmenler Bulvarı Real Kavşağı Tepelizade İş Merkezi A Blok Kat:1 No:5, Adana • Harita
Prof. Dr. Emin Kapı
Mansuroğlu Mahallesi 1593 / 1 Sokak No :6/S C Blok Lider Centrio İş Merkezi, İzmir • Harita
Görkem Çalışkan Muayenehanesi
Özel Ümit Vişnelik Hastanesi
Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Çocuk cerrahisi, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp Daha fazlaVişnelik Mah. Şehit Yusuf Turgut Sokak No:3, Eskişehir • Harita
Özel Ümit Vişnelik Hastanesi
Kentkoop Mahallesi 1868. Sokak No:15, Yenimahalle • Harita
Medical Park Ankara Hastanesi
Hosnudıye mah. 770. sokak cassaba modern B blok no:305, Eskişehir • Harita
Özel muayenehane
Özel Denizli Cerrahi Hastanesi
Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Pratisyen, Diyetisyen, Cerrahi onkoloji, Psikiyatri, Psikoloji, Fizyoterapi ve rehabilitasyon, Metabolik cerrahi, Estetisyen Daha fazlaBağbaşı, Zeytinköy Mah Acıpayan Bulv, Antalya Yolu No:5, Denizli • Harita
Özel Denizli Cerrahi Hastanesi
Melikşah 113, Konya • Harita
İrfan İnan Muayenehanesi
Numune Evler Mahallesi Hasan İkiz Caddesi Gala Apartmanı girişi No:26/A/10, • Harita
Rheme Güzellik Merkezi
Medicana Ataşehir Hastanesi
İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Gastroenteroloji
, Nefroloji, Romatoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk alerjisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Ağız diş ve çene cerrahisi, Diyetisyen, Psikiyatri, Jinekolojik onkoloji cerrahisi, Dil ve konuşma terapisi, Odyoloji (dil, konuşma ve ses bozuklukları) Daha fazlaKüçükbakkalköy Mah. Vedat Günyol Cd. No:24, Ataşehir • Harita
Medicana Ataşehir Hastanesi
Şeker Malh. Kerbela sok Avrukon Plaza Kat :1 No: 104, Konya • Harita
Prof. Dr. Zeynep Altuntaş
Kadıköy Mahallesi, Kadıköy Mahallesi Atatürk Blv. İnanöz İş Merkezi No: 8 Kat: 3 Daire: 4, İzmit • Harita
Belma Altun Kapılı Muayenehanesi
Özel Metrolife Hastanesi
Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Pratisyen, Cerrahi onkoloji, Fizyoterapi ve rehabilitasyon Daha fazlaŞenevler Mahallesi 6129. Sokak No:2C Karaköprü, Şanlıurfa • Harita
Özel Metrolife Hastanesi
Tepe Prime Avenue B Blok Kat:6 Daire:60, Çankaya • Harita
Doç.Dr.Nedim Sarıfakıoğlu
Prof. Dr. Bilge Türk Bilen
Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ağız yüz ve çene cerrahisi, El cerrahisi
İnönü mahallesi inönü caddesi 174/2 Malatya Park Ofis, Malatya • Harita
Prof. Dr. Bilge Türk Bilen Muayenehanesi
Medicana International İzmir Hastanesi
İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Gastroenteroloji
, Hematoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Psikiyatri Daha fazlaYenişehir Mahallesi İşçiler Caddesi No:126, Konak • Harita
Medicana International İzmir Hastanesi
Kızılırmak Mahallesi 1443. Cadde No:25/156 A Blok 1071 Ankara Plaza 22. Kat Çukurambar, Ankara • Harita
Fatih Tekin Muayenehanesi
Üniversite Mah. Kooperatif Sk., No:2 Şekerlisoy Apt A blok kat 5, Elazığ • Harita
Op. Dr. İsmet Bingöl
Medova Hastanesi
Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, İç hastalıkları, Alerji hastalıkları
, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Neonatoloji, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Çocuk kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Diyetisyen, Cerrahi onkoloji, Psikiyatri Daha fazlaŞeyh Şamil Mahallesi Dosteli Caddesi No:52/1, Selçuklu • Harita
Medova Hastanesi
Alsancak mah.Atatürk cad.no: 296 Çerkez İbrahim çifci apt kat:4 daire:4, İzmir • Harita
Prof. Dr. Fatih Uygur Muayenehanesi
Op. Dr. Murat Ataseven
Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Akupunktur, Ağız yüz ve çene cerrahisi
Mansuroglu Mah. 288/4 Sokak No:9/1 K:3 Ofis No:55, İzmir • Harita
Op.Dr.Murat Ataseven Muayenehanesi /Avcılar Exclusive
Medicana International Samsun
Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Gastroenteroloji, Romatoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Psikiyatri, Diş hekimi Daha fazlaYenimahalle Mh, Şehit Mesut Birinci Cad. No:85, Canik • Harita
Medicana International Samsun
Kınıklı mahallesi Çamlık Bulvarı No:71/4, Denizli • Harita
Op. Dr. Onur Saka Muayehanesi
Op. Dr. Mehmet Doğan
Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Ağız yüz ve çene cerrahisi
Limonluk Mah. Ali Kaya Mutlu Caddesi Net Ofis No:37 K:8 D:13 33120 Yenişehir/Mersin, Yenişehir • Harita
Op. Dr. Mehmet Doğan Özel ESTETİK, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Kliniği