Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi

Hekim/Uzman aradığınız şehri seçin
  • Op. Dr. Orhan Fahri Demir

Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi

Ataköy 7-8-9-10. Kısım Mah. Çobançeşme E-5 Yan Yol Cad. No:20/1, Ataköy Towers A Blok No:176, 34158 Bakırköy/İstanbul, İstanbul Harita

Op. Dr. Orhan Fahri Demir

• Op. Dr. Mehmet Can Ubur

Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi

Kazlıçeşme mahallesi , kennedy caddesi Ottomare suites kat:5 no:102, İstanbul Harita

Op. Dr. Mehmet Can Ubur

• Medicana Sivas Hastanesi

İç hastalıkları, Gastroenteroloji, Kardiyoloji

, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Psikoloji · Daha fazla

Şehit, Kızılırmak, M. Fethi Akyüz Cd. No: 8Merkez/Sivas, Sivas Harita

Zühtüpaşa Mahallesi Recep Peker Caddesi No:11, Kadıköy Harita

Medicana Kadıköy Hastanesi

• Özel Metropol Hastanesi

İç hastalıkları, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları

, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Genel cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyoloji, Acil tıp · Daha fazla

Küçük Çiğli Mahallesi Anadolu Caddesi No:1169, Çiğli Harita

E-5 Harem Yolu Üzeri Koşuyolu, Kadıköy Harita

İstanbul Medipol Koşuyolu Hastanesi

• Denizli Özel Denipol Hastanesi

Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, İç hastalıkları, Kardiyoloji

, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Psikoloji · Daha fazla

Merkez Efendi Mahallesi 29 Ekim Bulvarı No:102, Denizli Harita

Denizli Özel Denipol Hastanesi

• Op. Dr. Tolgahan Alpaydın

Talat Paşa Bulvarı. Yayger Apartmanı Alsancak, Konak Harita

Dr. Tolgahan Alpaydın Kliniği

• Op. Dr. Nuray Öztürk

Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi

Beypınar , Recep Tayyip Erdoğan bulvarı No:178 Daire:7 Neva Life Apt. Kat:3, Samsun Harita

Op. Dr. Nuray Öztürk Muayenehanesi

• Medicana Ataşehir Hastanesi

İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Gastroenteroloji

, Nefroloji, Romatoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk alerjisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Ağız diş ve çene cerrahisi, Diyetisyen, Psikiyatri, Jinekolojik onkoloji cerrahisi, Dil ve konuşma terapisi, Odyoloji (dil, konuşma ve ses bozuklukları) · Daha fazla

Küçükbakkalköy Mah. Vedat Günyol Cd. No:24, Ataşehir Harita

Medicana Ataşehir Hastanesi

• Op. Dr. Belma Altun Kapılı

Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Genel cerrahi

yahyakaptan mahallesi elzem sokak Mars AVM 54/240 3.Giriş A 1 Blok 2.kat no 92, İzmit Harita

Belma Altun Kapılı Muayenehanesi

• Op. Dr. Akın İnalöz

Bağdat Caddesi Erenköy Palas No 322 Kat 1 Daire 4 Kadıköy, İstanbul Harita

İNALÖZ CLİNİC

• Özel Denizli Cerrahi Hastanesi

Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, İç hastalıkları, Kardiyoloji

, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Pratisyen, Diyetisyen, Cerrahi onkoloji, Psikiyatri, Psikoloji, Fizyoterapi ve rehabilitasyon, Metabolik cerrahi · Daha fazla

Bağbaşı, Zeytinköy Mah Acıpayan Bulv, Antalya Yolu No:5, Denizli Harita

Özel Denizli Cerrahi Hastanesi

• Prof. Dr. Muhitdin Eski

Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ağız yüz ve çene cerrahisi

Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi Yonca Apt. 33/20 Çukurambar, Çankaya Harita

Muhitdin Eski Muayenehanesi

• Op. Dr. Şükrü İşler

Konak Mh.1.Badem Sk.Lotus Ofice A Blok D:76, Bursa Harita

Şükrü İşler Muayenehanesi

• SANKO Üniversitesi Hastanesi

Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları

, Gastroenteroloji, Nefroloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Nükleer tıp, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Psikoloji, Pedagoji · Daha fazla

Değirmiçem, 16049 nolu sok No:2A, Şehitkamil Harita

SANKO Üniversitesi Hastanesi

• Op. Dr. Semra Nergiz

Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi

Numune Evler Mahallesi Hasan İkiz Caddesi Gala Apartmanı girişi No:26/A/10, Harita

Rheme Güzellik Merkezi

• Op. Dr. Hüseyin Gerçek

Akınsel Sokak, Eskişehir Harita

Eskişehir Özel Gürlife Hastanesi

• Medical Point İzmir Hastanesi

, Gastroenteroloji, Nefroloji, Romatoloji, İmmünoloji, Hematoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk hematolojisi, Çocuk nörolojisi, Çocuk gastroenterolojisi, Neonatoloji, Çocuk i̇mmünolojisi, Dermatoloji, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Çocuk ürolojisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Aile hekimliği, Diyetisyen, Psikiyatri, Psikoloji, Fizyoterapi ve rehabilitasyon, Jinekolojik onkoloji cerrahisi, Girişimsel radyoloji · Daha fazla

İmbatlı Mahallesi 1825. Sokak No:12, Karşıyaka Harita

Sürsürü Mah. imam efendi bulvarı no:5/a, Elazığ Harita

DOÇ.DR. SERDAR ALTUN

• Farabi Hastanesi

Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, İç hastalıkları, Alerji hastalıkları

, Kardiyoloji, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Pratisyen, Diyetisyen, Diş hastalıkları ve tedavisi, Psikoloji · Daha fazla

Kosova Mahallesi Veysel Karani Caddesi Ebru Sokak No: 14, Selçuklu Harita

Hosnudıye mah. 770. sokak cassaba modern B blok no:305, Eskişehir Harita

Özel muayenehane

• Medova Hastanesi

Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, İç hastalıkları, Alerji hastalıkları

, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Neonatoloji, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Çocuk kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Diyetisyen, Cerrahi onkoloji, Psikiyatri · Daha fazla

Şeyh Şamil Mahallesi Dosteli Caddesi No:52/1, Selçuklu Harita

• Op. Dr. Yasin Öztürk

Kızılırmak Mah.1450.sokak ATM İş Merkezi B Blok no:12 Çukurambar, Ankara Harita

Op.Dr.Yasin Öztürk Muayenehanesi

• Dünyapark Hospital

, Kardiyoloji, Enfeksiyon hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk göğüs hastalıkları, Dermatoloji, Genel cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Pratisyen, Psikiyatri · Daha fazla

Fırat Mah.595 Sok. No :4, Kayapınar Harita

Dünyapark Hospital