Hakkımızda

Medipol Mega Üniversite Hastanesi; genel hastane, diş, kalp ve damar hastalıkları, kadın doğum, tüp bebek, onkoloji ve göz hastanesi olmak üzere yedi ayrı birimden oluşmaktadır. Hastane, uzman kadrosu ve teknolojik altyapısıyla sağlık hizmetleri sunmaktadır.
Uzmanlık alanlarımız
Genel Cerrah

Genel cerrah

Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı

Kadın hastalıkları ve doğum uzmanı

Kulak Burun Boğaz Doktoru

Kulak burun boğaz doktoru

Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru

Çocuk sağlığı ve hastalıkları doktoru

Dermatolog

• CPP Group Sigorta
  • Care & Create
  • Chubb European Group
  • Cigna Finans Emeklilik Ve Hayat
  • Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM )
  • Corpus Sigorta
  • Fiba Emeklilik
  • Fiba Sigorta
  • Fortis Bank A.Ş. Mensupları Emekli Sandığı Vakfı
  • Garanti BBVA Sigorta
  • Garanti Bankası Emekli ve Yardım Sandığı Vakfı (Emekli)
  • Garanti Emeklilik Ve Hayat
  • Magdeburger Sigorta
  • Mapfre Sigorta
  • Medilab Assist
  • Merkez Bankası Mensupları
  • Merkezi Kayıt Kuruluşu A. Ş.
  • Metlife Emeklilik Ve Hayat
  • Sivas Ticaret Borsası
  • Sivas Ticaret Ve Sanayi Odası
  • Sompo Sigorta
  • Sınai to Sanayi
  • T.C. Ziraat Bankası & T. Halk Bankası Mensupları Emekli Ve Yardım Sandığı Vakfı
  • T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Mensupları
  • TEB Sigorta
  • Tarsim Sigorta
  • Tarım Kredi Sosyal Yardım Vakfı
  • Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF)
  • Terme Ticaret Borsası
  • Terme Ticaret Ve Sanayi Odası
  • Türk Exim Bankası
  • Türk Nippon Sigorta
  • Türk Telekom Sağlık Ve Sosyal Yardım Vakfı
  • Türkiye Barolar Birliği Sosyal Yardım Ve Dayanışma Fonu
  • Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM)
  • Türkiye Halk Bankası A.Ş. Emekli Sandığı Vakfı
  • Türkiye Sanayi ve Kalkınma Bankası
  • Türkiye Sigorta
  • Türkiye Vakıflar Bankası T.A.O. Memur Ve Hizmetlileri Emekli Ve Sağlık Yardım Sandığı Vakfı
  • Türkiye İş Bankası Sigorta
  • Unico Sigorta
  • Vakıfbank Mensupları
  • Vakıfbank Sigorta
  • Viennalife Emeklilik ve Hayat A.Ş.
  • Yapı Kredi Sigorta
  • İstanbul Ticaret Odası
  • Şeker Sigorta
  • Şekerbank T.A.Ş. Personeli Sosyal Sigorta Sandığı Vakfı
  • Tüm sigortaları göster

İşinin ehli güler yüzlü her zaman bize sevgiyle yaklaşan tatlı doktorumuz . Doğumundan bu yana oğlumu VSD tanısı ile takip etmekte kendisi m.l mega da başlayan maceramız çam sakura hastanesinde de devam ediyor yaklaşık 1 yıldır . tam 2 yaşına bastığımızda artık ameliyat vakti dediğinde bize anlatımı olsun ameliyat süreci ve sonrasında yaşayabileceklerimiz hakkında olsun her bilgiyi en şeffaf şekilde anlatan bize aktarımı bile asla güvenimizi kırmayan hatta bizi cesaretlendiren doktorumuz sayesinde 7-8 saat süren ameliyat sürecinde bizzat kendisi de ameliyathane de bulunan doktorumuz daha ne diyebilirim ki İYİKİ VARDINIZ her süreçte yanımızdaydınız bu arada BULUT EGE den sevgiler

• Prof. Dr. Abdullah Erdem Diğer  •

Bundan 3 ay önce sıkıntılı bir sürecin içinde kendisi ile tanıştığımız ve iyi ki tanımışımız dediğimiz Prof.Dr.Rahim Horuz hocamıza Babamıza yaptığı Robotik prostat kanseri operasyonu ve sonrasında ki süreçte gösterdiği yakın alaka için çok minnettarız.İyi ki varsınız. Herkese tavsiye ederiz

• Prof. Dr. Rahim Horuz Üroloji Randevusu  •

Doktorumuz Gülcan hanımla doğumuma kısa bir süre önce tanıştık sıkıntılı geçen hamilelik sürecinde beni ilgisi alakası ve profesyonel oluşuyla baya rahatlattı kendisiyle tanışmadan önce pek çok doktor ve hastane dolaştım verdiği güven duygusuyla kafamdaki soru işaretlerini minimuma indirdi doğumumu yapıp bebeğimi sağlıkla kucağıma verdi çevremede güvenle önerdiğim işinin ehli bir uzman

• Op. Dr. Gülcan Akverdi Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu  •

Gülcan hanıma öneri üzerine gittim. Güler yüzlü, sabırlı ve açıklayıcı konuşmasıyla kendimi çok rahat hissettim görüşmelerimizde. Her anlam da çok ilgiliydi. Gebelik takibimi kendisi yapıyor. Gebelik tanısı aldığımdan beridir Gülcan hanımla sürekli iletişim halindeydim. Kendisinden çok memnunum. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

• Op. Dr. Gülcan Akverdi Gebe Takibi  •

Gebelik takibim boyunca Gülcan hocanın yanına gittim gerçekten çok memnun kaldım

• Op. Dr. Gülcan Akverdi Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu  •

Gülcan hocam sayesinde 2 hafta önce suda doğum yaptım. Doğum korkularımı sayesinde yenmeyi başardım. Çok memnun kaldım. Herkese tavsiye ederim.

• Op. Dr. Gülcan Akverdi Doğumda Epidural (Ağrısız Doğum)  •

V

Normal doğum için başvurduğum doktorum engin sabrı ve tecrübesi çok yüksek sayesinde güzel doğum anılarım var

• Op. Dr. Gülcan Akverdi Doğal Doğum  •

Y

Uzun süredir geçmeyen vajinal enfeksiyon şikayetim PRP tedavisiyle düzeldi, çok memnun kaldım

• Op. Dr. Gülcan Akverdi PRP  •

Lazerle vajinal daraltma işlemi için başvurdum ve sonuç beklentimin çok üzerinde oldu. Doktorum son derece ilgili, güler yüzlü ve her aşamada bilgilendiriciydi. Hem işlem süreci hem iyileşme dönemi çok rahat geçti. Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim!”

• Op. Dr. Gülcan Akverdi Lazerle Vajina Daraltma  •

Yarabbim sen Ahmet hocamıza hiç bir dert keder gösterme benim oğlum dün vsd +pulmoner atrezi ameliyatı oldu Ahmet hocamız çok güzel başarılı bir operasyon gerçekleştirdi oğlum sekiz yaşında inşallah ilk ve son ameliyatını oldu Türkiye de böyle bir operasyonu yapacak nadir hocalardan Allah'a şükürler olsun ki Ahmet hocaya denk geldik çok mütevazi ve iyi bir insan ellerinden binlerce kez öpüyorum bu sevinci bize yaşattığın için çocuk kvc doktor arayışında olan kim varsa bu ameliyat çok riskli yapılmaz olursa vefat eder denen kim varsa Ahmet hocamıza mutlaka görünsün zaten ne demek istediğimi anlar

• Prof. Dr. Ahmet Şaşmazel Çocuk Kalp Ve Damar Cerrahisi Randevusu  •

• Bağcılar Medipol Mega Üniversite Hastanesi, İstanbul şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?
    Bağcılar Medipol Mega Üniversite Hastanesi, İstanbul şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Acil Tıp Doktoru, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Beyin Ve Sinir Cerrahı, Çocuk Cerrahı, Genel Cerrah, Göğüs Cerrahı, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Kalp Ve Damar Cerrahı, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Perinatolog, Patolog, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Uzmanı, Tıbbi Ekoloji Ve Hidroklimatoloji Uzmanı, Üreme Endokrinolojisi Ve İnfertilite Doktoru, Jinekolojik Onkoloji Cerrahı, Onkoloji Cerrahı, El Cerrahı, Aile Hekimi, Algoloji Doktoru, Çocuk Enfeksiyonu Doktoru, Çocuk Göğüs Hastalıkları Doktoru, Çocuk Hematolojisi Doktoru, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Çocuk İmmünolojisi Doktoru, Çocuk Alerjisi Doktoru, Çocuk Psikiyatristi, Çocuk Gelişimi, Çocuk Kardiyoloğu, Çocuk Nöroloji Uzmanı, Çocuk Nefroloji Uzmanı, Çocuk Onkoloji Uzmanı, Dermatolog, Diyetisyen (Beslenme Uzmanı), Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkları Dokt, Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı, Gastroenterolog, Göğüs Hastalıkları Doktoru, Hematolog, İç Hastalıkları Uzmanı, Kardiyolog, Nefrolog, Nörolog, Nükleer Tıp Doktoru, Psikolog, Radyasyon Onkoloğu, Romatolog, Psikiyatrist, Geriatri Uzmanı, Ağız Ve Diş Sağlığı, Ağız Diş Ve Çene Cerrahı, Endodontist, Ortodontist, Periodontolog, Protetik Diş Tedavisi Uzmanı, Biyokimya Uzmanı, Mikrobiyolog.
  • Bağcılar Medipol Mega Üniversite Hastanesi, toplam 1019 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Enjeksiyon Im, Laserasyon Onarımı, Beyin Anevrizması Onarımı, X-Ray, Yoğunluk Ayarlı Radyoterapi (Yart), Derin Beyin Stimülasyonu, Diskektomi, Mikrovasküler Kırpma, Jackson Pratt Dren, Tam Kapalı Bel Fıtığı Ameliyatı.
  • Hayır, şu anda Bağcılar Medipol Mega Üniversite Hastanesi DoktorTakvimi'nde online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
  • Bağcılar Medipol Mega Üniversite Hastanesi tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
  • Bazen Bağcılar Medipol Mega Üniversite Hastanesi aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
  • Toplam 573 hasta/danışan, Bağcılar Medipol Mega Üniversite Hastanesi hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
  • Bağcılar Medipol Mega Üniversite Hastanesi tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Yapı Kredi Sigorta, Ak Sigorta, Demir Hayat Sigorta, Generali Sigorta, Eureko Sigorta, Axa Sigorta, HDI Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
  • Bağcılar Medipol Mega Üniversite Hastanesi adresi Tem Avrupa Otoyolu Göztepe Çıkışı No: 1Bağcılar İstanbul şeklindedir.