Diğer kurumları göster

Kimi arıyorsunuz?

Başka bir uzmanlık arayın

Hakkımızda

27 yıldır faaliyetlerine devam eden, teknoloji ve bilimi sağlık ile buluşturan Erdem Hastahaneleri, Çamlıca ve Ümraniye’den sonra Güneşli’de Avrupa yakasına ve yurtdışından gelecek hastalara hizmet vermektedir.
20.000 metrekare kapalı alana sahip Güneşli Erdem Hastahanesi ameliyathaneler ve yoğun bakım servisleriyle hem ayaktan, hem de yatan hastalara hizmet sunuyor.
daha fazla Hakkımızda

Özel Güneşli Erdem Hastanesi
Güneşli Mahallesi Fevzi Çakmak Caddesi No:72-74, Bağcılar 34212
  • Allianz Sigorta
  • Anadolu Sigorta
  • Axa Sigorta
  • Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM )
  • Demir Hayat Sigorta
  • Unico Sigorta
  • Ziraat Sigorta
  • Tüm sigortaları göster

Ş

İsmail hocamızdan Allah razı olsun safra taşından dolayı yürüyemiyodum sürekli şişiyordu karnım çok şükür ameliyattan sonra daha iyiyim ameliyat süreci öncesi sonrası hep çok ilgililerdi tüm ekibe erdem hastanesine doktor beye sevgilerimle

• Op. Dr. İsmail Çağatay Topçu Safra Kesesi ve Safra Yolları Cerrahisi  •

K

Merhaba ben 2022 de Mehmet beye güneşli Erdem hastanesinde burun ameliyatı oldum. Bence burun ameliyatı için kime yaptırmak isterseniz isteyin önce Mehmet beye randevu alın. O kadar rahat ve profesyonel bir insan ki benım gibi bu konuda çok araştırma yapan ve ameliyat için herkese güvenmeyen biri bile çok memnun kaldı. Kesinlikle öneriyorum. Ameliyat öncesi ve sonrası gayet ilgili bir doktor. Ve senin yüzüne neyin uyup uymayacağını çok açık bir şekilde size izah ediyor ve dedigini de yapıyor. Ben onunla karşılaştığım için şanslı olduğumu düşünüyorum.

• Op. Dr. Mehmet Palalı Burun Estetiği  •

İsmail hocam iyiki sizi tanımışım anal füssür sancıları dayinilmaz olmusken hocamla tanıştık iyiki hocam diyorum amaliyatimi gerçekleştirdi hayatım dönum noktası olduve ögle bir insanki hastasıni yatağa yatırıp bir baba sevkati gibi üstünü ôrten bir hoca iyikiii siz hocam

• Op. Dr. İsmail Çağatay Topçu Genel Cerrahi Randevusu  •

ÇOK İYİ BİR DOKTOR ÇOK İLGİLİ GÜLER YÜZLÜ HASTALARIYLA BİREBİR İLGİLENİYOR İKİ ÇOCUĞUMUZ OLDU İKİ ÇOCUĞUMUZDADA HOCAMIZI TERCİH ETTİK ÇOK MEMNUNUZ ISRARLA TAFSİYE EDİYORUM

• Op. Dr. Mehriban Musayeva Toptaş Diğer  •

11 haziranda ameliyat oldum safra kesemi aldılar Allah razı olsun beni eski sağlığıma kavuşturdu 2 aylık bebeğim vardı ağrılarımdan ona bakamıyordum Çağatay hocam ameliyat etti hiç ağrım sızım olmadı ellerine sağlık ameliyattan 5 gün sonra da tatile gittim hatta gözünüz kapalı güvenebilirsiniz

• Op. Dr. İsmail Çağatay Topçu Safra Kesesi ve Safra Yolları Cerrahisi  •

Kıymetli İsmail Hocamıza şükranlarımızı sunarız, oğlumun sünnet operasyonunu büyük bir titizlik ve sabırla yaptı, emeklerine sağlık, kariyerinde başarılar dilerim.

• Op. Dr. İsmail Çağatay Topçu Genel Cerrahi Randevusu  •

Safra kesesi ameliyatımı hızlı ve rahat bi şekilde geçirdim.

• Op. Dr. İsmail Çağatay Topçu Laparoskopik Safra Kesesi Ameliyatı  •

Op.Dr. Ali Osman Uyar da burun estetiği ameliyatı oldum ve çok memnun kaldım.Kendisi çok başarılı ve çok efendi bir doktor. Bu zamana kadar burnumda yaptığı işlemden dolayı hiç sıkıntı çekmedim Allah razı olsun kendisinden. Herkese tavsiye ederim. Yabancıyım Türkmenistan vatandaşıyım turkiyede ameliyat oldum

• Op. Dr. Ali Osman Uyar Diğer  •

T

Hocam benim meme biyopsimi yaptı. Kendisi sakin ve detaylı açıklamalarıyla beni bilgilendirdi ve rahatlattı. Ayrıca işlem çok kısa sürdü.

• Uzm. Dr. Ali Tugay Diğer  •

25 yıl önce yollarımız kesişti ve hala herzaman kulaklarını çınlattığımız kızım ve oğlumun kuzenlerimin çocuklarının da doktoru aslında ailemizin çocuk doktoru Ayşe hanım, kendisi o kadar seviyoruzki kızımında doktor olması Ayşe hanımın rıl modelliği sayesindedir desem yanlış olmaz, kızım reflü hastası olarak doğdu ve hamd olaun o günleri beraber atlattık, herşey için çok teşekkürler

• Uzm. Dr. Ayşe Güney Diğer  •