- Ana Sayfa
- Acil Tıp Doktoru
- Denizli
- Özel Denipollife Hastanesi
Özel Denipollife Hastanesi
Acil tıp doktoru daha fazla
Tüm Branşlar
Uzmanlık alanlarımız
- Acil tıp doktoru
- Beyin ve sinir cerrahı
- Çocuk cerrahı
- Kadın hastalıkları ve doğum uzmanı
- Dermatolog
- Ortopedi ve travmatoloji uzmanı
- Kulak burun boğaz doktoru
- Kardiyolog
- Kalp ve damar cerrahı
- Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi uzmanı
- İç hastalıkları uzmanı
- Nörolog
- Genel cerrah
- Fizik tedavi uzmanı
- Gastroenterolog
- Romatolog
Denizli 1 adres
Hakkımızda
Acil Servis, Anestezi Reanimasyon Beslenme Ve Diyetetik, Beyin Ve Sinir Cerrahisi, Biyokimya, Çocuk Cerrahisi, Çocuk Ve Ergen Psikiyatrisi, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları, Deri Ve Zührevi Hastalıklar, Fizik Tedavi Ve Rehabilitasyon ,Gastroenteroloji, Genel Cerrahi, İç Hastalıkları (Dahiliye),Kardiyoloji, Kulak Burun Boğaz , Mikrobiyoloji, Nöroloji,
Ortopedi, Psikiyatri, Radyoloji, Tıbbi Onkoloji, Üroloji, Yoğun Bakım, Plastik, Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Tıbbi bölümleri ile hastalarına sağlık hizmeti sunmaktadır.
Hakkımızda
Uzmanlık alanlarımız
Tümünü gösterKadın hastalıkları ve doğum uzmanı
Dermatolog
- Türkiye İş Bankası Sigorta
- Unico Sigorta
ay...n
Doğrulama türleri
Uzmanı veya kurumu ziyaret eden hastaların katılımlarından emin olmak için tüm görüşlerin gerçekliğini doğrularız. Bunu yapmak için standart kontrollerimize ek olarak 3 ek doğrulama düzeyi ekledik:
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Dededen toruna kalp sağlımızı emanet ettiğimiz tek kardiyolog şiddetle tavsiye ediyorum.
es...r
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Çarpıntı şikayetiyle doktor beye muayene olmaya gittim. İlgisinden, detaylı bilgilendirme sinden çok memnun kaldım. Herkese tavsiye ederim. İyi hizmet, güler yüz :)
i̇...y
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Üç yıl önce geçirdiğim beyin tümörü rahatsızlığım nedeniyle tedavi görmekteydim. Bu esnada gelişen ödem dolayısıyla ani krizler oluşturdu Mevci hocamın yapmış olduğu tedavi ile çok şükür çok rahatladım. Tedavi sırasında göstermiş olduğu sabır ilgi ve anlayış için duacıyım.
mu...ğ
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Dr Murat Bey’e tansiyon yüksekliği sebebiyle başvurdum. Benimle çok ilgilendi. Detaylı kan tahlillerimi efor testimi yaptı. Yaptığımız her işlemde beni bilgilendirdi. Tahlillerim sonrası başladığı ilaç tedavisi çok iyi geldi. Tavsiye ederim
m....̇
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Babamı anjıo için dr murat beye götürdüm güler yüzlü karışlaması ve ilgisinden çok memnun kaldık başarılı geçen anjıo işlemiden snra ilgiliyle bizi takip etmesi ailemi de çok mutlu etti çok mutlu ayrıldık dr murat kaya ve ekibine ve güler yüzlü personelleriyle denipollife hastanesine minnettarız
ha...r
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
gece saat 01:30 da göğüs ağrısı şikayetiyle ambulansla babamı acil servise getirdik. Dr Murat beyin acil servise hemen gelmesi ekibini toplayıp bizi bilgilendirip acil babamı anjiyoya alıp damarını açması, gereken özeni göstermesi bizi çok memnun etti.
sa...ç
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Yüz felci nedeniyle 21.10.2025 tarihinde sizde tedavi gördüm.
Tedavim boyunca bana gösterdiğiniz özen ve ilgi, profesyonelliğiniz ve şefkatiniz iyileşme sürecimde büyük bir fark yarattı. Her zaman her şeyi açıkça anlatmak için zaman ayırdınız ve bu da kendimi daha rahat hissetmemi sağladı. Hastalarınıza olan özverinizi ve işinizde gösterdiğiniz nezaketi gerçekten takdir ediyorum. Mesleğinizi özveri ve fedakârca yapıyorsunuz. Allah sizinde heryerde işinizi akkın etsin.
su....
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Bilginiz ve detayli sorularla hastaligi arastirmaniz guven verici.
k ...d
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Özel bir hastanede iyi niyet esası ile samimimiyetle yapılan iyi bir muayene ve yönlendirme
me...l
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Bel agrilarimdan duramiyordum ilk gittigim doktor ameliyat dedi ama ben ameliyat olmak istemiyordum sonra Gülçin hanima muayene oldum o ameliyata gerek olmadigi soyledi onu sayesinda agrilarim ve fitiklarim gecti
Özel Denipollife Hastanesi, Denizli şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Özel Denipollife Hastanesi, Denizli şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Acil Tıp Doktoru, Beyin Ve Sinir Cerrahı, Çocuk Cerrahı, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Dermatolog, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Kardiyolog, Kalp Ve Damar Cerrahı, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Uzmanı, İç Hastalıkları Uzmanı, Nörolog, Genel Cerrah, Fizik Tedavi Uzmanı, Gastroenterolog, Romatolog.
Özel Denipollife Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Özel Denipollife Hastanesi, toplam 198 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Randevu, Kalp Ve Damar Cerrahisi Randevusu, Normal Randevu, Esd (Sedimantasyon), Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Hemaferez, Preoperatif Değerlendirme, Enjeksiyon Im, Enjeksiyon Iv, Laserasyon Onarımı.
Özel Denipollife Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Özel Denipollife Hastanesi DoktorTakvimi'nde online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özel Denipollife Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Özel Denipollife Hastanesi tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Özel Denipollife Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Bazen Özel Denipollife Hastanesi aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
Hastalar/danışanlar Özel Denipollife Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam 61 hasta/danışan, Özel Denipollife Hastanesi hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Özel Denipollife Hastanesi hangi sigortaları kabul ediyor?Özel Denipollife Hastanesi tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Güneş Sigorta, Axa Sigorta, Halk Sigorta, Ergo Sigorta, Mapfre Sigorta, Groupama Sigorta, Ray Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Özel Denipollife Hastanesi nerede?Özel Denipollife Hastanesi adresi Merkez Efendi Mahallesi 226. Sokak No:156 Denizli şeklindedir.
- Denizli bölgesindeki İç Hastalıkları Uzmanı klinikleri
- Denizli bölgesindeki Radyolog klinikleri
- Denizli bölgesindeki Psikiyatrist klinikleri
- Denizli bölgesindeki Pratisyen Hekim klinikleri
- Denizli bölgesindeki Dermatolog klinikleri
- Denizli bölgesindeki Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Uzmanı klinikleri
- Denizli bölgesindeki Kardiyolog klinikleri
- Denizli Ağız Kokusu