Hakkımızda

Özel Denipollife Hastanesi,2002 yılında kurulan ve Denizli’nin tıp merkezi olan Özel Gülhan Tıp Merkezi’nin temellerine dayanmaktadır. 11 Aralık 2017 tarihinden beri Denizli ilinde Denipol Hastanesi adıyla faaliyetine devam etmektedir.
Acil Servis, Anestezi Reanimasyon Beslenme Ve Diyetetik, Beyin Ve Sinir Cerrahisi, Biyokimya, Çocuk Cerrahisi, Çocuk Ve Ergen Psikiyatrisi, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları, Deri Ve Zührevi Hastalıklar, Fizik Tedavi Ve Rehabilitasyon ,Gastroenteroloji, Genel Cerrahi, İç Hastalıkları (Dahiliye),Kardiyoloji, Kulak Burun Boğaz , Mikrobiyoloji, Nöroloji,
Ortopedi, Psikiyatri, Radyoloji, Tıbbi Onkoloji, Üroloji, Yoğun Bakım, Plastik, Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Tıbbi bölümleri ile hastalarına sağlık hizmeti sunmaktadır.
daha fazla Hakkımızda
İhtisaslarımız
Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı

Kadın hastalıkları ve doğum uzmanı

Dermatolog

• Türk Nippon Sigorta
  • Türkiye İş Bankası Sigorta
  • Unico Sigorta
  • Tüm sigortaları göster

Fıtık patlaması sonucu amansız bi ağrı nedeniyle mevci beye başvurduk onun için ameliyat oldu ağrıların bi kısmı geçti yıllardır gelen baldır ağrıları azaldı dahada geçmeye devam ediyor çok memnunuz mevci hocamı herkese tavsiye ederim

ce...k

imdiye kadar doktorumda 2 kere ameliyat oldum ilki boyundan ikincisi beyinden her ikisinde de kitle çıkarıldı her ikisinde de doktor beyin sayesinde kurtuldum Allah razı olsun doktorumdan kollarimdaki ağrılar boyundaki ağrılar tamamen geçti çok şükür boyun fıtığı sandığımjz sey kitle olduğunu görünce korktuk ama çok şükür doktorumuz sayesinde korkumuzu yendik amelîyatimizi olduk tüm şikayetlerim geçti herkese doktorumu sonuna kadar tavsiye ederim Allah bin kere razı olsun inşallah

su...y

Eşim kalp krizi şüphesiyle hastaneye başvurmuştu kan tahlillerinde ve kalp grafiğinde net bir bulgu olmamasına rağmen hasta öyküsü şikayet devamından dolayı sayın hocamız anjiyo olması gerektiği yönünde durum bildirerek hafta sonu olmasına rağmen ekibini en kısa sürede toparladı ve eşimi, kendisinin de deyimiyle önce Allah’a sonra kendi beceri, bilgi ve donanımı sayesin de yüz de yüz kapalı ana damarının tespitini yapıp eşimin yeniden hayata tutunmasına vesile oldu. Anjio sonrası gerekli tetkiklerin devamı ve hasta yakınlarına pozitif yaklaşımı bir baba şefkati içindeydi. Kendisinden Allah razı olsun. İyi ki böyle çok değerli hekimlerimiz var. Sonsuz şükran ve sevgilerimi sunuyorum

• Uzm. Dr. Turgay Aslan Diğer  •

10yılık süre gelen bir bel ağrım vardı 1yıldır dayanılmaz bir hal aldı yürüyemez hareket edemez duruma geldi hocamızla tanıştım sürecin her anına detaylı bir şekilde aktardı doktor bey ve çalışma arkadaşları ameliyat oldum her geçen gün daha iyi bir duruma geldi hocamızı tavsiye ederiz

• Doç. Dr. Mevci Özdemir Randevu  •

Sağ kalçama yayılan dayanılmaz bir ağrım vardı yürümede güçlük çekiyordum hocamıza geldim ameliyat olmam gerektiğinin söyledi ameliyat oldum ameliyattan önceki ağrılarım kayboldu yürümem düzeldi her geçen gün daha iyiye gidiyorum hocamıza ve ekibini herkese tavsiye ederim

T

tu...l

Babamın çok şiddetli bel ağrısı vardı ayakta bile duramıyordu Muğla’da bi çok yerde muayene oldu hep ilaç verip gönderildi. Ağrıları hep giderek arttı. Ben Mevci hocamızı hep duyuyordum zaten sonrasında onunda görüşünü aldım ve ameliyat için gün aldık çok güzel ve rahat bi ameliyat sürecimiz geçti. Ameliyat sonrasında ağrımız çok şükür azaldı ve çok memnun kaldık yani hiç korktuğumuz gibi olmadı sonrası hemen taburcu olduk. Nerde olursa olsun herkese tavsiye ederim. Bu kadar rahat bir ameliyat süreci beklemiyordum gerçekten.

c.....

Dayanılmaz bir şiddetli ağrı ile geldim yürümede problem yaşıyordum hocamıza geldim ameliyat oldum ameliyatım nokta gibi bir yerden oldu ameliyat sonrası çok rahatladım yaşam kalitem artı hocamızın ellerine sağlık ekibinin ilgisinden dolayı da ayrıca tavsiye ederim

• Doç. Dr. Mevci Özdemir Randevu  •

Şidettli bir belimden başlayan bacağım ağrı vardı acile gittiğimde bel fıtığımın patlamış olduğunu söyledi doktorlar Acil bir şekilde mevci beye geldim ayağımda düşük ayak alması sonucunda acil bir ameliyat planlaması yaptı ve ameliyatan sonra ağrılarım her geçen gün hafifledi herkeze tavsiye ederim

i̇...n

2021 yılından beri beynimde takip edilen ama riskli bir bölgede olduğu için alınması da riskli bir ameliyat istediği için alınmayan tümörüm vardı. İlk başlarda sağ kulağımda işitme kaybı yapmıştı. 3 sene sonra da vertigo yapmaya başladı. Başım ara ara bazen şiddetli bazen şiddetsiz bir şekilde dönüyordu. Büyüdüğü için ameliyat dediler. Mevci hocama gittiğimde bana risklerini tane tane anlattı. Yüz felci ihtimali vardı. Allah'a şükür ameliyatımı başarılı bir şekilde hiçbir pürüz çıkmadan yaptı. Tedavi sürecinde çok destek oldu ve istediğim zaman ulaşabilmem için numarasını verdi. Her sorumu yanıtlıyor. Başarılı bir ameliyat geçirdim ve tam iyileşmeyi bekliyorum. Şuan vertigo yaşamıyorum ve kulağım da Allah'ın izniyle iyi olucak. Allah Mevci hocamdan razı olsun. Çok başarılı bir hekim. Hayatımı emanet ettiğim birisi.

c.....

ayağımdan kalcama yayılan hisizlik ve ağrı için doktor beye geldim doktor beyde ameliyat oldum hocamızın ilgisi için ve ameliyatın güzel geçmesinden kaynaklı herkeze tavsiye ederim