Sanayi Mahallesi Atatürk Bulvarı No: 76, Isparta 32200
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
Görüşler hakkında daha fazla bilgi edinin
i̇...g
Arif hocama 2022 yılında burun estetiği ameliyatı oldum. Ameliyat öncesi ve sonrası her soruma yanıt verdi. Kendisine gözüm kapalı güvenerek gittim ve iyiki de gitmişim. Kimse ben söylemeden estetik olduğunu anlayamıyor bile ameliyat izini sadece kendim çok dikkatli baktığımda görebiliyorum. Kendisine şehir dışından gitmeme rağmen ameliyat sonrası yolculukta bile ağrım ve acım olmadı. Morluklarım 5. gün tamamen iyileşmişti. O ağrı ve acıyı çekemem diye korkuyorsanız kendisine gözünüz kapalı güvenebilirsiniz. İyiki yolumuz kesişmiş ve iyiki Arif hocamla tanışmışım.
• Isparta Şehir Hastanesi • Diğer •
Arif Yılmaz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Arif Yılmaz, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi.
Arif Yılmaz adresi nerede?Arif Yılmaz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Sanayi Mahallesi Atatürk Bulvarı No: 76 Isparta
Adresine gitmek zorunda kalmadan Arif Yılmaz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Arif Yılmaz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Arif Yılmaz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Arif Yılmaz bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Arif Yılmaz ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Arif Yılmaz hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Arif Yılmaz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar