Çamlaraltı, Kınıklı Cd No:37 Kınıklı Kampüsü, Denizli 20160
Y
ya...
Zorlu geçirdiğim teşhis aşamalarından sonra 5 ağustosta tanıştım kendisi ile iyi ki de tanıştım . Birden hayatımda her şey pozitif oldu sanki . Son derece güven verici ,güler yüzlü,en önemlisi tecrübeli. Asla istemem dediğim kemoterapiyi 3 haftadır alıyorum ve ilginçtir ki engel çıkar da alamazsam diye korkuyorum artık. Desteklediği ilaçlar ile hiç bir kemoterapi yan etkisi yaşamadım. Onu çok seviyorum ,onkolog ihtiyacı olan herkese tavsiye ediyorum
• başka bir yer • Diğer •
zf...k
Arzu Hocamızın sürece hakimiyeti, bilgisi, bana verdiği güven gerçekten çok önemliydi. En ufak rahatsızlık hemen nokta atış yapıyor sorunu çözüyor. O kadar net ve kendinden emin ki sizi de bu durum inanılmaz rahatlatıyor. Kendisi bence Türkiye nin en iyi onkologlarindan biri. Bu süreçte benim gib i birçok hastaya karşılaştım hepsi farklı doktorlardan tedavi görüyordu. Ben rahat bir kemoterapi süreci geçirirken onlar zorluklar yaşadı. Size çok teşekkür ediyorum hocam...
Zeynep• Pamukkale Üniv. Eğitim Uyg. Araş. Hastanesi Kınıklı • •
Ş
şa...m
cuma öğleden sonra 2 de gittiğimde masasında kitap okuyordu, kapı açıktı. kapısını çalıp içeri girdim, kendimi tanıttım, ''izmire gideceğim, vaktim yok'' dedi, başka şehirde çalıştığımı, senede 2-3 defa anca memleketime gelebildiğimi söyledim, haftasonu yola çıkacağımı ekledim, ''iyi yolculuklar'' dedi. ağzıma laf tıkanmış bir şekilde tek kelime edemeden kapıdan çıktım, 2-3 saat şaşkınlıktan kendime gelemedim. anneme sorduğumda ''bütün hasta ve yakınlarına öyle davranıyor diğer hastalarda şikayetçi'' dedi. kanser hastaları ve yakınlarına böyle kötü davranılmamalı, imkanınız varsa başka doktora gidin.
Arzu Yaren isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Arzu Yaren, Tıbbi Onkoloji.
Arzu Yaren adresi nerede?Arzu Yaren şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Çamlaraltı, Kınıklı Cd No:37 Kınıklı Kampüsü Denizli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Arzu Yaren isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Arzu Yaren online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Arzu Yaren isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Arzu Yaren bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Arzu Yaren ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Arzu Yaren hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Arzu Yaren hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 3.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.