Hakkımda
Dr.Dt. Aslı Kaya, lisans eğitimini Ankara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi'nde yaptıktan sonra yine aynı üniversitede Ortodonti İhtisasını tamamla...
Daha fazlaOkullar / Eğitimler
Gömülü Diş Çekimi
Gömülü Yirmi Yaş Dişi Tedavisi
Invisalign Tedavisi
Asli Kaya Muayenehanesi
Kendinden Kapaklı Braketler (Self-Ligating Braketler)
Lingual Ortodonti
Ortodontik Tedavi
Asli Kaya Muayenehanesi
Ortognatik Cerrahi (Cerrahi Ortodonti)
Sabit Ortodontik Tedavi
Temporamandibular eklem rahatsızlıklarının tedavisi
Çene Darlıkları Tedavisi
Çene Eklemleri Tedavisi
Çene Implantasyonu
Üst çene gerideliğinin tedavisi
Üst çene öndeliğinin tedavisi
Asli Kaya Muayenehanesi
Şeffaf Plak Tedavisi (Telsiz Tedavi)
373 hasta yorumu
Dakiklik
Alaka
Mekan
h....ö
Yaşım 35 .çocukluktan düşmeyen üst iki kaniş süt dişim vardı ve bir tanesi hemen arkasından damakta çıkmıştı. Diğeri ise hala gömülü. Yorumlara bakarak Aslı hanıma gittim. İyiki gitmişim dedim. Kendisi beni süreç hakkında bilgilendirdi. Her detayı verdi. İnvisaling tedavisine bugün başladık hayırlısıyla. Düşmeyen dişler de çekildi. Sonrasında arkada ki dış öne gelecek. Gömülü olan dış de umarım sürülecek. 2 yıl gibi Uzun bir süreç ama sonucu için deger. Şimdilik çok memnun kaldım. Profosyenel bir ekibi var. Her konuda çok ilgililer. Teşekkürler.
Ms. Asli Kaya is simply the best orthopedist and I would definitely recommend her clinic. Very professional and friendly team, easily approachable and really put all their efforts to have a satisfied customer. I have had the treatment with Invisalign aligners. Despite the fact that I'm living abroad, I never had the feeling that I was left alone with my treatment plan. The results are AMAZING! I dare to smile again, it's really unbelievable. Thanks again Asli and team for all your efforts, a very satisfied customer from the Netherlands!
me...
Tel tedavim 2 gün önce bitti süreç benim için çok konforlu ve sağlıklı ilerledi sonucu da bir o kadar mutlu bitti benim için. Doktorum Aslı hanım çok ilgili işinde çok profosyenel ve titizlikle çalışan bir doktor kliniğinde çalışma arkadaşlarıda çok güleryüzlü ve işlerinde oldukça iyiler düşünen herkese tereddütsüz tavsiye edeceğim bir hekim
z.....
Aslı Hanım’a diş hekimimin tavsiyesi üzerine ortodontik tedavi amacıyla gittim. Çok memnun kaldım. Bir buçuk sene süren bi tedavi sürecim sonrasında tedavim tam istediğim şekilde sonlandı. Aslı Hanım’ın gerek iletişimi gerek sıcakkanlılığı olsun pek çok açıdan teşekkür edebileceğim biri. Tüm tedavi sürecim boyunca detaylı açıklamalarıyla mükemmel bi iş çıkardık. Yanındaki çalışma arkadaşları da aynı şekilde. Hepsine çok teşekkür ederim.
i̇....
Aslı Hanımla birlikte başladığım sabit ortodontik tedavim yeni bitti. Dişlerimin ayrık olması sebebiyle tedaviye başlamıştım. Tedavimden oldukça memnun kaldım, artık rahatlıkla gülümseyebiliyorum :) Aslı Hanım ve ekibi harika bir ekip. Tüm ekip çok ilgili, güler yüzlü, samimi ve işinde iyi. Ekipteki herkes özenli ve işinizi kolaylaştırmak için çok çabalıyor. Aslı Hanım oldukça profesyonel, titiz, detaycı ve mükemmeliyetçi bir hekim. Tedavinin başladığı ilk günden tedavinizin son gününe kadar aynı ilgi ve titizlikle süreci yönetiyor. Her zaman için elinden gelen en iyi tedaviyi sunmaya çalışıyor. Sizi her zaman dinler, aklınızdaki soru işaretlerini gidermeye çalışır. Ortodontik tedaviniz için gönül rahatlığıyla ve hiç şüphesiz Aslı Hanımı tercih edebilirsiniz :)
be...k
Başarılı bir diş teli tedavisi geçirdim ,tedavi oldukça ilgiliydi, bir yıl süren tedavimin sonucunda dişlerim düzeldi.
f....y
Dişlerim çok yamuk olduğu için gülümsemekten çekiniyordum. Aslı Hanımla 1.5 sene önce ortodonti tedavisine başladık. İlk randevumuzdan son randevumuza kadar kendisi ve çalışma arkadaşları o kadar güler yüzlü ve ilgili davrandılar ki.. Tedavimi çok rahat bir şekilde tamamladık her sey çok güzeldi. Şimdi pekiştirmek tedavisi için plaklarımı taktım. Artık dişlerim dümdüz gülümsemekten çekinmiyorum. Aslı hanıma ve çalışma arkadaşlarına her şey için çok teşekkür ederim.
Öncelikle Aslı hanıma ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Aslı hanım işinde çok başarılı, dinamik bir vizyona sahip, son derece profesyonel, ayrıca çok güler yüzlü. Tabi ekibi de çok güler yüzlü ve profesyonel. Ben 39 yaşındayım, İnvisalign plak ile yetişkin ortodonti tedavisi gördüm ve sonuç harikulade. Sürecin başında bir çok doktorla görüştüm fakat önerdikleri tedavi süreci içime sinmedi. Aslı hanıma bir tanıdık vasıtasıyla gittim. İlk görüşmede ikna oldum diyebilirim. Tedavi planlaması ve süreç hiç sıkıntısız ilerledi. İnvisalign plak tedavisi sıkıntısız bir tedavi yöntemi. Hem hasta hem doktoru yormuyor. Muayene ve yeni plağa geçiş süresi 5 dk., bakımı, temizliği çok kolay. Hastaya rahatlama alanı sağlıyor. Kızıma da invisalign tedavisi düşünüyorum. Ortodontik tedavi düşünenler için Aslı hanımı gönül rahatlığı ile öneriyorum...
di...y
Dişlerimin görünümünden çok rahatsızdım özgüvenimi büyük ölçüde etkilemişti. Yolum Aslı Hanım’a düştü zaten yorumları çok iyi olduğu için başka bi doktora gitmeyi düşünmedim iyi ki de gitmemişim diyorum. Ortodontik tedaviye başladık yaklaşık bir buçuk sene sürdü. Süreçten ve sonuçtan çok çok memnunum. Aslı Hanım işinde oldukça profesyonel bi doktor, ekibi ve kendisi hastalarla çok ilgili ve güleryüzlüler. Tedavi boyunca en ufak bi sorun yaşamadım hatta kendisi ve güzel ekibi sayesinde tedavi sürecim su gibi akıp geçti diyebilirim. Aslı Hanım memnuniyet odaklı, işinde detaylara önem veren bi doktor ve sayesinde çok güzel bi gülüşe sahip oldum. Şimdi kardeşimde ortodontik tedaviye başladı ikimizde çok memnunuz iyi ki yollarımız kesişmiş
fa...a
Dişlerimdeki tanıklıktan ötürü araştırarak gittiğim güler yüzlü doktorumun ilgisi, profesyonelliği beni çok mutlu etmişti. Tedavi sürecim boyunca yakından ilgilenerek dişlerimdeki yamukluğu tamamıyla düzeltti. İlk geldiğimde çok zorlanacağımı düşünmüştüm fakat çalışma arkadaşları ile birlikte bunun zor olmadığını ve kısa bir süre içersinde düzeleceğini dile getirmişlerdi. Öyle de oldu. Kesinlikle tavsiye ettiğim canım doktorum Aslı Kaya Hanıma teşekkürlerimi sunuyorum :)
Hakkımda
Daha fazlaOkullar / Eğitimler