Uzm. Psk. Dan.
Atakan Arslan
Psikolojik Danışma ve Rehberlik,
Antalya 1 adres
1994 yılında doğdum. Lise öğrenimimi 2013 yılında Antalya Anadolu Lisesi’nde tamamladım. Ardından Kırgızistan-Türkiye Manas Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik bölümünden 2019 yılında mezun oldum. 2023 yılında Necmettin Erbakan Üniversitesi’nde aynı alanda yüksek lisans eğitimimi tamamlayarak “Uzman Psikolojik Danışman” unvanını aldım.
Akademik çalışmalarımda ergenlerde yalnızlık, sosyal medya bağımlılığı ve gelişmeleri kaçırma korkusu (FOMO) üzerine yoğunlaştım. Bu süreç, dijital çağın birey üzerindeki psikolojik etkilerine dair derin bir farkındalık kazanmamı sağladı.
Halihazırda özel bir eğitim kurumunda çocuklarla dikkat, algı ve özgül öğrenme güçlüğü alanlarında çalışmaktayım. Bu süreçte çocuk ve ergenlerin dikkat düzeyleri, duygusal dayanıklılıkları ve psikolojik sağlamlıkları üzerine aktif şekilde gözlem ve uygulama tecrübesi ediniyorum.
Ayrıca Aile Danışmanlığı eğitimimi tamamlayarak hem çocuklar hem de yetişkinlerle aile içi iletişim, ebeveyn tutumları ve ilişkisel denge konularında danışma hizmetleri sunmaktayım.
Danışma sürecini; bireylerin kendilerini daha iyi anlamalarına, duygusal farkındalıklarını geliştirmelerine ve yaşamlarında anlamlı değişimler yaratmalarına yardımcı olan bir yolculuk olarak tanımlıyorum.
- Unutkanlık ,
- Yaygın Anksiyete Bozukluğu ,
- Depresyon ,
- Stres ,
- Davranış Bozuklukları ,
15. Temmuz Şehitler Caddesi, No:4, Kepez, Antalya 07090
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Uzm. Psk. Dan. Atakan Arslan adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Atakan Arslan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Atakan Arslan, Psikolojik Danışma ve Rehberlik, Aile Danışmanlığı.
Atakan Arslan adresi nerede?Atakan Arslan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- 15. Temmuz Şehitler Caddesi Antalya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Atakan Arslan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Atakan Arslan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Atakan Arslan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Atakan Arslan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Atakan Arslan hangi dilleri konuşuyor?Atakan Arslan ile İngilizce, Rusça, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Atakan Arslan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Atakan Arslan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Atakan Arslan ile iletişime geçmenizi öneririz.