Dt. Atamer Ateş kendi kliniğinde hastalarına hizmet vermektedir.

Başlıca İlgi Alanlar; İmplant Tedavisi, Gülüş Tasarımı, Gömülü 20 Yaş Diş Çekimi, Estetik Dolgu, Diş Sıkma Tedavisi, Diş Çekimi, Kanal Tedavisidir.

Yetişkin
Çocuk

Diş Hekimi Atamer Ateş

Öğretmenevleri mah, Öğretmenler cad, Nazif Abay Apt 1/3, Konyaaltı, Antalya 07070

• Sigortası olan hastalar

• N

Kliniğe kızımı götürmüştüm; bu sayede Atamer Bey ile de tanıştık. Sonrasında gülüş tasarım yaptırmak istediğimi söyledim; muayene etti, neler yapabileceğimizi anlattı ve tedaviye başladık. Kısa sürede çok güzel bir gülüşüm oldu. Ben çok memnun kaldım. İlgi ve alakası çok iyiydi; artık Atamer Bey eşimin ve benim diş hekimimiz. Biz ailecek çok memnun kaldık.

• D

Sosyal medyadan gördüm, araştırdım. Kızımın da o sırada diş problemi vardı, ama korkuyordu. Ağrısız, acısız olduğunu öğrendim ve gerçekten de çok kolay tedavi süreci geçirdik. Kanal tedavisi, dolgu, diş çekimi gibi birçok işlem yaptırdık. Çok da memnun kaldım. Son bir işleminiz kaldı. Fırsat bulunca da o işlemimizi yaptıracağız.

• O

Atamer Bey, 20'lik dişimi çekmek için görüştük; 2 adet 20'lik dişimi çekti. Ben çok memnun kaldım; ilgisi, alakası ve güler yüzü beni tatmin etti.

• N

Doktorumuza tavsiye üzerine ulaştım ve genel diş kontrolü ve diş taşı temizliği için başvurdum. Kendisi titizlikle ve ilgili bir şekilde kontrol yaptı. Bir dişim siyah dolguydu; içindeki madde amalgam diye bilinen civa olduğunu ve zararlı olduğunu belirtti ve değiştirmemizi önerdi. Eski dolgu titizlikle temizledi ve yerine yeni dolgu yapıldı; hem görünüş hem sağlık açısından içim rahatladı. Çevreme kesinlikle tavsiye ederim. 6 ay sonra kontrol için tekrar gideceğim.

•  •

Sosyal medya üzerinden ulaştım. Dişlerimin renk eşitsizliğinden şikayetçiydim. İçeri girdiğim andan itibaren doktorum ve diğer herkes çok ilgili, anlayışlı ve nazikti. Atamer Bey'de aynı şekilde beyazlatmak için gittim, fakat bunu bana detaylı bir şekilde anlattı ve bilgilendirdi; diğer rahatsızlıklarım hakkında da uzun uzun anlattı ve yardımcı oldu. Tavsiye ederim çünkü hem ilgili hem de işlerin de başarılı olduklarını düşünüyorum.

•  •

Ağrısız ve rahat bir çekim oldu. Detaylı açıklama yapıldı. Biraz korkularım vardı ama doktor bey rahatlattı, 20lik diş çekimi öncesinden 2 tane de dolgu yaptırdım, onlar da çok rahattı.

• Diş Hekimi Atamer Ateş 20'lik Diş Çekimi  •

• B

Arkadaş tavsiyesiyle ağrıyan bir dişim için Atamer beyden randevu aldım. Randevu saati iyi ayarlanmıştı ve hiç bekleme yapmadan sıram geldiğini söylediler. Ağrıyan dişimin kurtarılması zor olduğu halde, çekmek yerine kurtarma işlemi yapılacağını söyledi. Ayrica güler yüzü ilgi ve alakası ile herkese önerebilim.

• P

Atamer Bey’e kanal tedavisi için gittim. Daha önce bir çok diş hekimine de gittim fakat bu kadar ilgi, alaka ve detaylı bir muayene ile ilk defa karşılaşıyorum. İki dişime de kanal tedavisi yaptı. Hem işlem sırasında hem de sonrasında hiçbir ağrı, sızı vs hissetmedim. Bundan sonra tüm tedavilerim için kendisini tercih edeceğim

• Diş Hekimi Atamer Ateş Randevu  •

Bilgilendirme ve muayeneden memnun kaldım. Tedavi sürecimde devam etmeye karar verdim

• N

Acı eşiğim çok düşük bu konuda gerekli hassasiyet ve ilgi gösterildi

• Diş Hekimi Atamer Ateş Diş Çekimi  •