0850 333 0388 Ücret öğren

Dt. Atamer Ateş kendi kliniğinde hastalarına hizmet vermektedir.

Başlıca İlgi Alanlar; İmplant Tedavisi, Gülüş Tasarımı, Gömülü 20 Yaş Diş Çekimi, Estetik Dolgu, Diş Sıkma Tedavisi, Diş Çekimi, Kanal Tedavisidir.

Yetişkin
Çocuk

Atamer Ateş
Diş Hekimi Atamer Ateş

Öğretmenevleri mah, Öğretmenler cad, Nazif Abay Apt 1/3, Konyaaltı, Antalya 07070

Ödeme yöntemleri

• Nakit
  • Kredi kartı

Görüşler

Hasta/danışanlar tarafından en çok bahsedilen

• Detaylı açıklamalar
  • Tedavinin/danışma sürecinin etkisi
  • Harika kurum şartları
  • Ö

Daha önceden kızımın ilk dişlerı bize çok yardımcı olmuştu ve hala yaptığı dişler sağlıklı duruyor şimdi oğlumu götürdüm ve hala çok samimi ve içtenlikle ilgilendi

• Diş Hekimi Atamer Ateş Randevu  •

• G

Tavsiye üzerine gittim, iyi ki de gitmişim. Diş eti çekilmesi, diş taşı temizliği için gittim ve çok memnun kaldım. Güler yüzü ve tek tek açıklaması, bilgilendirmesi, bilgisi beni çok memnun etti. Çok iyi bir hekim, güvenerek gidebilirsiniz. Hatta muayenedeki çalışan tüm personelin güler yüzlü olması, ilgisi de çok güzeldi.

•  •

Ben estetik dolgu için başvurdum. Görüntüden ve yapılan işlemden gayet memnunum. Atamer Bey başarılı ve hastalarıyla ilgili bir doktor, tavsiye ederim.

•  •

Dt. Atamer Ateş ile yaklaşık 4 sene önce tanıştım. Daha önce de 2 farklı diş doktorum oldu. Kendisi güler yüzlü ve doğru bir bilimsel yaklaşım ile tedavi süreci oluşturdu. Bu zamana kadar bir diş dolgusu ve 6 ayda bir diş temizliği için görüştük. Bundan sonra da görüşmeye devam edeceğim. Benim için güven en önemli olgudur. Bana yaklaşımı bunu sağladı. Tavsiye ederim.

• G

Dişçi korkum yüzünden yıllardır ertelediğim tedaviye bugün başladım. İğneden çok korkuyordum ama gerçekten hiç acı hissetmedim. Dolgu yapıldı, sonrasında implant yapılacak. İlgi, sabır ve anlayışları sayesinde korkumu yendim. Gönül rahatlığıyla öneririm.

• G

Bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine gittim.
    Kızımın dişlerinde çürük ve ağrısı vardı. Beş tane dişi çekildi.
    İki tane dolgu, üç tane kanal işlemi, iki tane yer tutucu tel takıldı. Doktorumuz çok güler yüzlüydü. İşlem sırasında kızım hiç acı hissetmedi. Normalde çocuklar diş doktorundan korkar ama kızım, doktorumuza gideceğimizi duyduğunda çok mutlu oluyordu. Biz çok memnun kaldık, herkese tavsiye ederim.

• D

Bonding işlemimden çok memnun kaldım. Doktor dişlerimin doğal görünümünü koruyarak çok estetik bir sonuç elde etti. İşlem sırasında çok dikkatli ve titiz çalıştı, tüm süreç oldukça konforlu geçti. Sonuç tam istediğim gibi doğal, zarif ve güzel oldu. Gülüşüm artık çok daha güzel görünüyor. Kesinlikle tavsiye ederim.

• Diş Hekimi Atamer Ateş Bonding  •

• Ö

Diş temizliği ve beyazlatma için Atamer Bey’e düzenli olarak gidiyorum ve her seferinde çok memnun kalıyorum. Her randevuda detaylı muayene yapılıp röntgenle desteklenmesi bana ekstra güven veriyor. Hem ilgisi hem de hastayı dikkatle dinleyip doğru şekilde bilgilendirmesi gerçekten çok değerli. Daha önce dolgu ve kaplama işlemlerimi de yaptırdım ve hepsinden çok memnun kaldım. Bu yüzden 3-4 ayda bir kontrollerime gönül rahatlığıyla devam ediyorum.

•  •

Dt. Atamer Bey'e sosyal medyada denk geldim. Dişlerimin estetik görüntüsünden ötürü çok mutsuz ve müzdariptim. Atamer Bey'in yapmış olduğu çalışmalar dikkatimi çekince randevu aldım. Dişlerimin zarar görmesini istemediğimi belirtince Atamer Bey kompozit bonding uygulamasını önerdi. Başta kaygım vardı, yeterince uzun ömürlü ve sağlam olmayacağını düşünüyordum. Atamer Bey'in bilgilendirmesi sayesinde bir tık daha bu işleme ısındım. Kompozit bonding işlemine yapmaya karar verdik. Bahsettiğimiz işlem, dişlerimin sayısı gereği uzun ve dikkat isteyen bir işlem olmasına rağmen Atamer Bey hem hijyenik hem dikkatli hem de profesyonel bir şekilde bu tedaviyi en kısa sürede tamamladı. Gerçekten işlem sonrasında gülüşlerimden, konuşmamdan, dişlerimin estetik görünümünden çok memnun kaldım ve Atamer Bey sayesinde aslında kaygılarımın asılsız olduğunu görmüş oldum. Çevremdeki herkesten çok doğal ve çok güzel olduğu konusunda yorumlar aldım. Atamer Bey'i gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.

•  •

Doktorunuza sosyal medya reklamı aracılığıyla ulaştım, diş eti sorunum vardı. Tedavi süreci bayağı başarılı geçti. Doktor bey detaylı kontrolleri yaptı ve dişimin neye ihtiyacı varsa bana söyledi. Onayım ile diş eti sorunum için bir de kanal yapılan dişim için zirkon kaplama yaptık. Bayağı başarılı bir süreç oldu benim için. Tabii ki dış çevreme herkese öneririm.