Dyt. Aybike Vardar

Diyetisyen · Daha fazla

Eskişehir 1 adres

Merhaba ben Aybike,
Anoreksiya geçmişi olan bir diyetisyen olarak, danışanlarına sağlıklı bir yaşam tarzı ve beslenme alışkanlıkları konusunda destek olmak için buradayım.
Benzer yollardan geçmiş biri olarak danışanların duygusal durumlarını anlama, onların bakış açılarını anlayarak destek olma ve güven oluşturarak sürdürülebilir programlar yazıp, sağlıklı beslenme anlamında kalıcı alışkanlıklar kazandırmak , aynı zamanda mental ve duygusal sağlıklarına destekte bulunmak hayalimdi. Bu hayalim doğrultusunda 2017 senesinde Yeditepe Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik bölümüne ilk sıralardan yerleştim ve 1 yıllık Almanya’da aldığım eğitimim ile birlikte 2022 senesinde Onur derecesi ile mezun oldum. Her zaman yeniliklere açık ve farklı kültürler tanımayı seven biri olarak İspanya'nın Kanarya Adaları ve Almanya'nın Hamburg şehrinde aldığım eğitimler, mesleki gelişimime büyük katkı sağladı. Bu deneyimler sayesinde uluslararası alanda farklı beslenme kültürleriyle tanışma fırsatı buldum. Aynı zamanda da mesleki vizyonumu genişleterek kariyerimde uluslararası bir perspektif kazanmama yardımcı oldu. Diğer bir yandan hastalıklarda beslenme konusu hep ilgimi çekmişti. Çünkü hızla artan metabolik hastalıklar ve kanser prevelansında mesleğimin önemli ölçüde faydası olacağını biliyordum. Bu anlamda Medistate Hastanesi, Koray Tekin Obezite Cerrahisi ve Ümraniye İlçe Sağlık Müdürlüğü olmak üzere bir çok hastanede, her alanda stajlarımı gerçekleştirdim. 2018'den beri Kanser Savaşçıları Derneği gönüllü üyesiyim. Kanser hastalarına gönüllü beslenme eğitimleri ve seminerler verdim.
Doğayı korumak ve organik atıkların geri kazandırılması yönünde PLANTRIC GERİ KAZANIM ATIK YÖNETİMİ VE YENİLENEBİLİR LTD. ŞTİ. kurucu üyesiyim. Bu projemizle atıkları gübreye dönüştürdüğümüz bir makine ürettik. Ben de bu projede atık yönetimi ve organik atıkların minimuma indirilmesi konusunda tavsiyeler vermek üzere şirketlerde eğitimler verdim. Oldukça aktif ve kendimi geliştirmeye yönelik adımlar attığım öğrencilik hayatımın sonunda bir spor merkezinde 2 sene kadar sporcularla çalıştım ve şu anda aktif olarak DİYETİSYEN ÖZNUR SELEK SAĞLIKLI YAŞAM MERKEZİ’nde danışan kabulu yapmaktayım.
Sevgilerle…

Yetişkin
Çocuk

Online Diyet

Eskişehir, Tepebaşı, Eskişehir

Görüşler yakında geliyor

İlk görüşü yazın

Dyt. Aybike Vardar adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.

Görüş ekle