DIR Floortime 101, Aralık, 2020
TEDİL Testi Uygulayıcı Sertifikası, Eylül 2021
Ailelere Yönelik SOS Yaklaşımı Eğitimi, Ekim 2021
LIDCOMBE Erken Dönem Kekemlik Programına Giriş, Ekim 2021
Çocuklarda Kekemelik Terapisi - Bilişsel Davranışçı Yaklaşım ve EXPOSURE, Kızılboğa, Mart 2022
Çocuklarda Duyusal Oyun Atölyesi Eğitmenliği, Ayşegül Ordu, Haziran 2022
Palin PCI Erken Dönem Kekemeliğinde Ebeveyn ve Çocuk Etkileşim Terapisi, Şubat 2023
DIR Floortime 201, Nisan, 2023
Introduction to PROMPT, Nisan, 2023
XI. Ulusal Dil ve Konuşma Bozuklukları Kongresi, Mayıs, 2023
Çocukluk Çağı Kekemelik Terapisi, Temmuz, 2023
Bilişsel İşlevler ve Nöropsikolojik Değerlendirme, Ağustos, 2023
Çocuklar İçin Yaratıcı Başa Çıkma Becerileri Eğitimi, Ağustos, 2023
Dil İşlevi ve Bozulmaları, Ağustos, 2023
Early Start Denver Model (EDSM), Ağustos, 2023
Ebeveynlerle Çalışan Profesyonellere Yönelik Pozitif Disiplin Yaklaşımı Eğitimi, Ağustos, 2023
Otizm Spektrum Bozukluğu ve Bağırsak İlişkisi, Ağustos, 2023
Uluslararası Katılımlı Yutma Bozuklukları Zirvesi, Ağustos, 2023
Pediatrik Yutma Bozuklukları Terapi Metotları, Ekim, 2023
Okul Öncesi Dönem Kekeleyen Çocukların Terapisinde Modifikasyon Yaklaşımı, Ekim, 2023
Pediatrik Yutma Bozuklukları Terapi Metotları, Kasım, 2023
Kapsamlı Afazi Testi CAT-TR Uygulayıcı Eğitimi, Mayıs, 2024
Denver II Türkiye Standardizasyonu ve Uyarlanması Testi Eğitim Program, Haziran, 2024
Anlatıda Çok Dilliliği Değerlendirme Aracı (MAIN-TR), Haziran, 2024
Zihinsel Engelliler İçin Dil ve Konuşma Terapisi
İşitme Engeline Bağlı Konuşma Bozuklukları Terapisi
Y
y.....
Oğlum için başvuru yapmıştım; konuşma gecikmesi vardı. Oğlumla tanışalı kısa bir süre olsa da Aybüke Hanım'ı tanıdığımız için o kadar çok memnunum ki sanki bir öğretmen terapist gibi değil, kendi çocuğuyla ilgileniyormuş gibi; o kadar içten, sıcak kanlı, çokça çaba sarf eden ve çok kısa sürede bize destek sağlayıp oğlumun konuşmasına yardımcı oldu. Daha çok yol alacağız ve öğretmenimizi çokça seviyoruz. Çevremdeki herkese tavsiyemdir: takviminde boşluk bulursanız kaçırmayın derim. Doğru kişiyle doğru yolu yürümek çocuklarımızın hayatını kolaylaştırır ve başarı kazandırır.
P
p....)
Oğlumun kekemeliği için başvurdum. 1 yıldır gidiyoruz, olumlu sonuçlar alıyoruz. Eskisine nazaran oğlumun konuşması şu an daha iyi. Aybüke Hanım'ın çocuklarla iletişimi güçlü ve kuvvetli. İşinde profesyonel bir uzman.
h....)
Kızım konuşamadığı için araştırarak kendisini buldum. 7-8 aydır gidiyoruz. Çocuğum seanslar sayesinde gelişiyor. İlgili bir uzman devamlı arayıp soruyorlar, çok memnunuz kendisinden. Kızım da yanına severek gidiyor.
i̇...ç
iOtizm tanısı konuldu, bu sebepten dolayı destek almak istedik. Tavsiye üzerine gittik. Seanslarımız süper ve verimli geçiyor. 1.5 ay oldu süreç devam ediyoruz. Aybüke Hanım ilgili ve özverili. Her şeyi detaylı bir şekilde anlatıyor. Çok sevecen bir uzman. Kızımda seanslara severek katılıyor. Kendisini geliştirmiş ve iyi eğitim almış. Bizleri yönlendirmesi de çok güzel.
T
t....)
Oğlum için başvurdum. Konuşma güçlüğü çekiyordu, 1 aydır gidiyoruz. Seanslarımız çok iyi geçiyor. Kendisini çok seviyoruz. Her aradığımda ulaşabiliyorum. Herkese tavsiye ederim. Çok ilgili bir uzman.
b....)
Oğlumun harf çıkaramama sorunu için başvurdum. Çok memnunum kendisinden. Çocuğa yaklaşımı çok iyi. Derslerimiz çok iyi geçiyor, ilerleme kaydediyor. Herkese tavsiye ederim.
R
r....)
Oğlumun geç konuşması ve bazı sesleri çıkartamadığını fark ettiğimiz için başvurduk. Seanslardan olumlu sonuçlar alıyoruz. Aybüke Hanım, iyi ve ilgili bir terapist. Kendisinden çok memnunuz. Bir senedir gidiyoruz, şu an çıkartamadığı hiçbir ses yok, rahat konuşuyor. Her aradığımda ulaşabiliyorum. Kendisi de arayıp soruyor. Bizi çok iyi bir şekilde bilgilendiriyor. Herkese tavsiye ederim.
a....k
Aybüke Hanım’ı ilk önce bir arkadaşımız önermişti, sonra çevremizden de birkaç kişiden daha adını duyunca randevu almaya karar verdik. Terapiye başladığımız andan itibaren farkı hissettik. Sadece çocuğumuzla değil, bizimle de çok ilgiliydi. Her şeyi en ince ayrıntısına kadar açıkladı, evde ne yapmamız gerektiğine kadar yönlendirdi.
Seanslarda hem oyunla ilerliyor hem bilimsel teknikleri kullanıyor. PROMPT ve FloorTime gibi yöntemleri duyup ilk kez gerçekten doğru şekilde uygulandığını görmek bizi çok etkiledi. Çocuğumuz Aybüke Hanım’a bayılıyor, her hafta gitmek için sabırsızlanıyor.
Odası tertemiz, düzenli ve çok özenli hazırlanmış. Böyle bir uzmana denk geldiğimiz için çok şanslıyız. Randevu bulmak kolay olmadı ama gerçekten değdi.• Mersin Dil Ve Konuşma Merkezi • Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu •
d....g
Oğlum ikinci sınıfa gidiyor ve konuşmasında birçok ses eksikliği vardı: b, k, g, ş, m, j, n, ç, c ve z harflerini doğru söyleyemiyordu. Bu durum hem okulda arkadaşlarıyla iletişimini hem de derslerdeki başarısını etkiliyordu. Aybüke Hanım’la tanıştıktan sonra her şey değişti. Sadece 4 ayda b, k, g ve m seslerini net bir şekilde söylemeye başladı. Haftada iki seansa düzenli olarak geliyoruz ve süreç hala devam ediyor. Her seanstan sonra oğlumun gelişimini fark etmek bize umut ve mutluluk veriyor.
Aybüke Hanım sadece bir terapist değil; çocuğumla kurduğu bağ, sabrı ve profesyonelliğiyle bize gerçekten güven verdi. İyi ki yollarımız kesişmiş. Bu merkezde olmak bizim için büyük bir şans. Mersin Dil ve Konuşma merkezini herkese öneriyorum• Mersin Dil Ve Konuşma Merkezi • Artikülasyon Bozukluğu Terapisi •
em...z
İlk geldiğimizde çocuğumuz otizm tanılıydı ve tek bir kelime bile söylemiyordu… İçimizde hem korku hem umut vardı. Aybüke Hanım bize sadece bir uzman değil, sanki ailemizden biri gibi yaklaştı. Oğlumuzun ilk kelimesini onun odasında duymak bizim için tarif edilemez bir mutluluktu. Şimdi her geçen gün konuşması gelişiyor, gözümüzle görüyoruz. İyi ki yollarımız kesişmiş, iyi ki varsınız Aybüke Hanım
• Mersin Dil Ve Konuşma Merkezi • Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu •
Aybüke Akgün isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Aybüke Akgün, Dil ve Konuşma Terapisi. Size Aybüke Akgün tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu, Randevu, Gecikmiş Konuşma Terapisi, Afazili Bireylerde Dil ve Konuşma Terapisi, Artikülasyon Bozukluğu Terapisi, Hızlı Bozuk Konuşma Terapisi, Fonolojik Bozukluk Terapisi, Aprakside Konuşma Terapisi, İşitme Engeline Bağlı Konuşma Bozuklukları Terapisi, Konuşma Terapisi.
Aybüke Akgün adresi nerede?Aybüke Akgün şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Güvenevler mahallesi 1937 sokak no19 Yenişehir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Aybüke Akgün isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Aybüke Akgün uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Aybüke Akgün isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Aybüke Akgün, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Aybüke Akgün hangi dilleri konuşuyor?Aybüke Akgün ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Aybüke Akgün isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Aybüke Akgün tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Aybüke Akgün hakkında ne düşünüyor?Toplam 100 hasta / danışan, Aybüke Akgün hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Aybüke Akgün hangi sigortaları kabul ediyor?Aybüke Akgün tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.