Hakkımızda

Merkezimiz çocuk, ergen ve yetişkin bireylerde dil, konuşma, iletişim, ses bozuklukları üzerine çalışmaktadır. Merkezimizdeki terapistler lisans mezunu dil ve konuşma terapistidir. Terapistlerimiz yurt içi ve yurt dışı çeşitli eğitimleri başarıyla tamamlamışlardır.

Güvenevler mahallesi 1937 sokak no19, Yenişehir 33140
  • Diğer (İade)

Aybüke Hanım’ı ilk önce bir arkadaşımız önermişti, sonra çevremizden de birkaç kişiden daha adını duyunca randevu almaya karar verdik. Terapiye başladığımız andan itibaren farkı hissettik. Sadece çocuğumuzla değil, bizimle de çok ilgiliydi. Her şeyi en ince ayrıntısına kadar açıkladı, evde ne yapmamız gerektiğine kadar yönlendirdi.
    Seanslarda hem oyunla ilerliyor hem bilimsel teknikleri kullanıyor. PROMPT ve FloorTime gibi yöntemleri duyup ilk kez gerçekten doğru şekilde uygulandığını görmek bizi çok etkiledi. Çocuğumuz Aybüke Hanım’a bayılıyor, her hafta gitmek için sabırsızlanıyor.
    Odası tertemiz, düzenli ve çok özenli hazırlanmış. Böyle bir uzmana denk geldiğimiz için çok şanslıyız. Randevu bulmak kolay olmadı ama gerçekten değdi.

• Dkt. Aybüke Akgün Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu  •

Oğlum ikinci sınıfa gidiyor ve konuşmasında birçok ses eksikliği vardı: b, k, g, ş, m, j, n, ç, c ve z harflerini doğru söyleyemiyordu. Bu durum hem okulda arkadaşlarıyla iletişimini hem de derslerdeki başarısını etkiliyordu. Aybüke Hanım’la tanıştıktan sonra her şey değişti. Sadece 4 ayda b, k, g ve m seslerini net bir şekilde söylemeye başladı. Haftada iki seansa düzenli olarak geliyoruz ve süreç hala devam ediyor. Her seanstan sonra oğlumun gelişimini fark etmek bize umut ve mutluluk veriyor.
    Aybüke Hanım sadece bir terapist değil; çocuğumla kurduğu bağ, sabrı ve profesyonelliğiyle bize gerçekten güven verdi. İyi ki yollarımız kesişmiş. Bu merkezde olmak bizim için büyük bir şans. Mersin Dil ve Konuşma merkezini herkese öneriyorum

• Dkt. Aybüke Akgün Artikülasyon Bozukluğu Terapisi  •

İlk geldiğimizde çocuğumuz otizm tanılıydı ve tek bir kelime bile söylemiyordu… İçimizde hem korku hem umut vardı. Aybüke Hanım bize sadece bir uzman değil, sanki ailemizden biri gibi yaklaştı. Oğlumuzun ilk kelimesini onun odasında duymak bizim için tarif edilemez bir mutluluktu. Şimdi her geçen gün konuşması gelişiyor, gözümüzle görüyoruz. İyi ki yollarımız kesişmiş, iyi ki varsınız Aybüke Hanım

• Dkt. Aybüke Akgün Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu  •

Babam geçirdiği inmeden sonra konuşma yetisini neredeyse tamamen kaybetti. Afazi tanısıyla çok zorlu bir süreç başladı bizim için. İstanbul’daki doktorumuzun önerisiyle Aybüke Hanım’a ulaştık. İlk günden itibaren hem babamla hem bizimle o kadar ilgiliydi ki, güven duyduk. Şimdi babam kelimeleri yeniden buluyor, iletişim kurabiliyor. Bu ilerlemeyi görmek tarif edilemez bir mutluluk. İyi ki varsınız Aybüke Hanım, emeğiniz çok büyük.

P

Kızımın konuşmalarını biz bile zor anlıyorduk, çevresiyle iletişim kurmakta çok zorlanıyordu. Ne zaman ki Aybüke Hanım’la çalışmaya başladık, her şey değişti. Oyunla, sevgiyle, sabırla yürütülen seanslar sayesinde artık kelimeleri daha net, daha anlaşılır söylüyor. Okulda bile öğretmeni fark etti bu değişimi. Böyle bir gelişimi görmek bir anne baba için en büyük mutluluk.

• Dkt. Aybüke Akgün Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu  •

2 yaşında çocuğum birşeyleri ifade edemezken Aybüke hanımın desteği ile Şuan ne istediğini bile söyleyebiliyor. İyi ki yollarımız kesişmiş iyi ki tanımışız çocukların konuşma zorluklarında kendilerini geliştirebilmek için böyle kurumların olması mükemmel

• Dkt. Aybüke Akgün Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu  •

Aybüke hanım gerçekten işini hakkiyla yapan bır terapistimiz oğlum 4 yaşına kadar konuşmadı sadece 3 kelime anlaşılır söylüyordu ve biz oğlumu 7 yaşında mersin dil konuşma merkezine götürdük
    araştırdık Google aracılığıyla bulduk ve başladık oğlum çok iyi ilerledi şuan 8 . aydayiz ve oğlumu benden başka kimse anliyamazken şuan herkes konuşmasından anlıyor kendini ifade edebiliyor öz güveni arttı Aybüke hanımı da çok seviyor sevgisi ilgisi ninde çok etkisi olduğunu düşünüyorum oğlumun güvenini arttırdı kendine çok fazla güveniyor hatta diyebilirim iyiki rastlasti yolllarimiz hem mersin dil konuşma merkezi ne hemde Aybüke hanıma iyiki iyiki diyorum

• Dkt. Aybüke Akgün Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu  •

3 yaşındaki kızım için aybüke hanıma başvurduk. Neredeyse hiç kelimesi yoktu. Aybüke hanım kızımla dil çalışmaları yaptı beni ve eşimi her hafta her ders sonunda bilgilendirip ev ödevlendirmelerimizi yaptı. Ebeveyn ve doğru terapist iş birliği ile kızım şu an yaşıtlarını yakalamak üzere.
    İyi ki Mersin dil ve konuşma merkezi iyi ki Aybüke hocamız.

• Dkt. Aybüke Akgün Gecikmiş Konuşma Terapisi  •

P

Neva hanim ile 2 yasindaki kizimin konusma gecikmesi oldugunu dusundugumde tanistik kizimin ilk seansa gittigimizde 50 kelimesi vardi daha sonra terapiya basladik neva hanim cok sicakkanli cok kibar cok sakin kizimla uyumlari cok iyiydi kizim neva hanimi cok sevdi ve her hafta sevinerek gitti daha ilk seansimizda kizimda gelismeler basladi ve cok mutlu olduk eve odevler veriyordu neva hanm videolar istiyordu n zaman arasam birsey sorsam iletisimdeydi 4 seans alabildik sehir degistirmemiz sebebiyle o zamanda birakmadi bizi aradi sordu bir terapist onerdi neva hanimi cok sevdik istemeyerek ayrildik emeklerinden ilgisinden ve bilgisinden cok memnundum basarilarinin devamini diliyorum eminim cok annenin yüzünü güldürecek neva hanim

• Uzm. Dkt. Neva Atalay Oyun Terapisi  •

P

Oğlumda kekemelik vardı.Daha önce başka bir uzman dan yardım almıştım fakat verimli olmamıştı.araştırmalarım sonucunda neva öğretmenim çalıştığı kurumu farkettim şansımıza neva öğretmen düştü.Ben çalışmaların böyle ilerlediğini her gittigimde mucize gibi degışmelerin oldugunu gördükçe iyiki dedıgım bir insan.Tabiki düzelmedi ama en aza indi bizde onun sayesinde bilinçlendik. Oglum hala devam ediyor.daha da iyi olacagına inanıyorum.İyiki tanımışız.

• Uzm. Dkt. Neva Atalay Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu  •