- Depresyon ,
- Sosyal Fobi ,
Konyaaltı, Antalya
Moxo Dikkat Ölçme Testi
e....b
6 şubat depreminden sonra bende büyük bir deprem korkusu oluşmaya başlamıştı,geceleri uyuyamıyordum,günlük aktivitelerimi devam ettirdiğimde sürekli depremi düşünüyordum ve bu düşünceler hayat kalitemi düşürüyordu. Kendi kendime atlatmaya çalışıyordum fakat olmadı en sonunda psikolog araştırmaya başladım ve Aycan Hanımla tanıştım. Düşüncelerimi kontrol etmeyi öğrendim gerçekten çok ilgiliydi ve bana çok yardımcı oldu iyi ki tanıştık kendisiyle.
• Manolya Psikoloji • Bilişsel Davranışçı Terapi •
L
le...ü
Ayrılık sonrası iştahsızlık ve uykusuzluk için gittim kendisine. Kendimi rahatça açabildiğim güven veren bir psikolog Aycan hanım. O huzursuzluk hissi azaldı uyku düzenim daha iyi daha sağlıklı düşünebiliyorum
• Manolya Psikoloji • Bilişsel Davranışçı Terapi •
Aycan Adu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Aycan Adu, Psikoloji. Size Aycan Adu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Bilişsel Davranışçı Terapi, Online Terapi, Yetişkin Terapisi, Psikoterapi, Moxo Dikkat Ölçme Testi, Ergen Terapisi.
Aycan Adu adresi nerede?Aycan Adu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Antalya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Aycan Adu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Aycan Adu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Aycan Adu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Aycan Adu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Aycan Adu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Aycan Adu hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Aycan Adu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.