Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden 2019 yılında mezun oldum. Kadın Hastalıkları ve Doğum uzmanlık eğitimimi İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde 2024 yılında tamamladım. Şu anda Denizli Buldan Göğüs Hastalıkları hastanesinde görev yapmaktayım.

Aycan Sıkı Arabacı Muayenehanesi

Denizli, Denizli

• Sigortasız hastalar/danışanlar

• H

Yeni doğum yapmış bir anne olarak hemde kendi doktorum olarak kendimi çok şanslı hissediyorum hamileliğimin en başından sonuna kadar hep yanımda olan güler yüzüyle ve bir arkadaş gibi yaklaşan en ufak bir şey de bile msjlarıma hemen cevap yazan çevremede hep tavsiye ettiğim Gönül rahatlığıyla tavsiye edilecek bir doktor iyiki Aycan hanım

• K

Aycan hocam ilk gebeliğim olmasına rağmen beni o kadar iyi bilgilendirdi ve rahatlattı ki gebelik sürecim sorunsuz ilerledi ve bebeğime kavuşmamı sağladı. Kendisiyle karşılaşmasaydım belkide korkularm nedeniyle hiç çocuk düşünmeyecektim fakat kendisi hiç bir detayı atlamadan sabırla yardımcı olan biri , bizim sansımız… Tüm gebelerine aynı özenle yaklaşan iyi kalpli doktorumuz.

• Aycan Sıkı Arabacı Muayenehanesi Diğer  •

Denizli Buldanda oturuyorum Dr aycan hanımla benim yolum geçen yıl nisan ayında buldan hastanesinde kesişti 40 yaş ilk gebelik yolculuğum tamamen aycan hanımla devam ettim harika bi doktor mükemmel bir insan anlayışlı nazik kibar kişiliği ile her muayenede çok memnum çıktım odasından çatı darlığım sebebi ile sezeryan doğumu ocak 20 de yaptım oğlum ve ben sağlıkla kavuştuk birbirimize 4 ay geçmesine rağmen ne zaman mesajla bisey sorsam hep cvp verir her şeyi ile çok memnun kaldığım unutulmayacak nadir bir doktor

• Ö

Gebelik sürecimi iyi ki Aycan hanımla yaşadım. Gebelik haberini aldığımdan beri her kontrolümde hafta hafta bana yapmam gerekenleri dikkat etmem gereken şeyleri anlayabileceğim şekilde anlattı. Her soruma sabırla ve güler yüzle cevap verdi. Devlet hastanesinde nadir rastlayabileceğiniz bir doktor. Kendisine minnettarım

• Aycan Sıkı Arabacı Muayenehanesi Diğer  •

İkinci gebeliğimde tanıştım Aycan hanımla. İlk doğumda acil sezaryene alınmıştım komple uyumuştum. Aycan hanım Spinal anestezinin daha iyi olduğunu anlattı beni süreç içinde hep rahatlattı. Tüm sorularıma güleryüzle cevap verdi. Bütün gebe arkadaşlara tavsiye ediyorum

• Aycan Sıkı Arabacı Muayenehanesi Diğer  •

Gebeliğimin en başından beri Doktor Aycan Hanımın takibindeydim. Ilk gebelik süphesiyle gittigimde kendisinin nezaketinden, süreç hakkinda bilgilendirmesinden, sorularimi eksiksiz yanitlamasindan cok memnun kaldim. 9 ay boyunca da tüm kontrollerim doktor hanimda devam etti. 40 haftanin sonunda da benim ve bebegimin sagligi icin en dogru karari vererek saglikli ve keyifli bir dogum gerceklestirmeme vesile oldu. Genç yasına ragmen oldukca tecrubeli, duruma göre anında aksiyon alabilen, en ufak riskli bir durumu gözden kacirmayan bir Doktor. Bu sebeplerle kendisine burdan tebriklerimi iletmek istiyorum. Basarilarinin devamini dilerim.

• K

Dr. Aycan hocanın ismini çevremden çok duymuştum. Buharkentte yaşamama rağmen gebelik takibim için kendisine gittim. Benim ikinci gebeliğimdi ilki sezeryandı. Ameliyat sonrası da hiç ağrım olmadı gerek gebelik sürecinde gerek doğum sonrası her soruma sevecenlikle yanıt verdi çok memnun kaldım çevremde çok kişiye tavsiyede bulundum ve ilgisinden dolayı minnettarım.

• Aycan Sıkı Arabacı Muayenehanesi Diğer  •

Aycan Hocamla ilk doğumumda tanıştık. 38 haftalıkken gelişim geriliği sebebiyle doğuma alındığımda korkularım ve endişelerim vardı. Aycan Hocam her anımda yanımdaydı. Doğumumu bizzat kendisi yaptırdı ve dikişlerimi bile kendisi yaptı. Doğumdan sonra odaya geçtiğimde de ilgisini hiç eksiltemedi. Gözünüz kapalı güvenebileceğiniz mükemmel bir doktor.

• Aycan Sıkı Arabacı Muayenehanesi Diğer  •

08.05.2026 tarihinde doktor Aycan hanıma geçmeyen kasık ağrısı, akıntı ve polikistik over şikayetleri ile başvurdum. Öncelikle güler yüzle karşılaması benim için çok önemliydi. Ben hasta olarak kendimi ifade ederken zorlanmama rağmen, doktor hanım sakin ve güler yüzlü tavrıyla bana çok yardımcı oldu. Doktor hanımın muayene esnasında nazik ve tutarlı tavrı psikolojik olarak rahat hissetmemi sağladı. (ki ben kadın doğum muayenesinde zorlanan birisiyim). Önerdiği tedavi ve yaşam tarzı değişikliklerine bizzat uygulamaya başladım. Her hasta için hekimliğin önemli olduğu kadar empati kuran, hastayı anlayabilen birisiyle karşılaşması çok önemlidir. Aycan hanımdan Allah razı olsun. İyiki muayene olmuşum.

• C

Benki doktor konusunda çok tereddutte olan birisi olarak doktor hanımdan çok memnun kaldım. Zor geçen hamilelegim süresince çok ilgiliydi. Ne zaman ulaşmak istesem hep geri dönüş sağladı. Doğumum pazar günü olmasına rağmen dogumuma geldi. Kendisine çok minnettarım...