İstanbul Nişantaşı Üniversitesi Psikoloji bölümünden onur derecesiyle mezun oldum. Bakırköy Prof. Dr. Mazhar Osman Ruh Sağlığı ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nin amatem ve psikoz servislerinde stajımı tamamladım. Ayrıca birçok profesyonel spor kulübünde spor psikoloğu olarak görev yaptım.
Bilişsel Davranışçı Terapi ekolüyle çalışmaktayım.

Mentevia Psikolojik Danışmanlık
İstiklal Mahallesi Downtown Yaşam Merkezi - Meditown Sağlık Ofisleri 23-24, Osmangazi

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin
Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi

Psikoloji Randevusu +22 daha fazla

Bağımlılık Danışmanlığı

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin
Banka Havalesi

Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Aktif Fitness Yapıyorum Yaşadığım Özgüven ve Konsantrasyon problemlerinde beraber çalıştık çok memnunum.

Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Spora baslamamda motive olmami Aycin hocam sagladi kendisiyle yeni basladik ama uzun bir sure beraber calismak istiyorum. Harikasinizzzz hocammm

Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Bölgesel liginde basketbol oynuyorum ayçin hocamla online çalışıyoruz.sahada psikolojik olarak düştüğüm durumların üstesinden gelmeme yardımcı oldu herkese tavsiye ederim iyi günler.

Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Ben Vanda amatör bir kulüpte oynuyorum Ayçin hocamla tanıştığımdan beri mentalim çok daha iyi her randevuda biraz daha üstüne katarak ilerliyoruz inşallah onla devam ettiğim süreçte profesyonel seviyeyede çıkmayı umuyorum başarılar diliyorum hocama