Op. Dr.
Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi
Daha fazla
uzmanliklar hakkinda
İzmit 1 adres
Op.Dr.Aydın Ural, 2016 yılında MKÜ Tıp Fakültesi’nden mezun olup, 2016-2018 yılları arasında Van Başkale Devlet Hastanesi ve SBÜ Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil ve Çocuk Acil bölümünde çalışmıştır. Ardından A.B.D’ye giderek Connecticut Üniversitesi ve Yale Üniversitesi’nde Plastik Cerrahi üzerine eğitim almıştır. Takiben 2019 yılındaTıpta Uzmanlık Sınavı’nda (TUS) derece yaparak Çukurova Üniversitesi Plastik,Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi bölümüne yerleşmiş, 2024 yılında Uzman Doktor olarak mezun olmuştur. 2024 yılı Aralık ayından itibaren Kocaeli Şehir Hastanesi Plastik Cerrahi bölümünde göreve başlamış olup halen görevine devam etmektedir. Meme Büyütme, Meme Küçültme, Meme Dikleştirme ve Karın Germe operasyonları temel ilgi alanları olup, botoks, dudak dolgusu,elmacık dolgusu, çene ve jawline dolgusu, somonDNA, gençlik aşısı gibi mezoterapi işlemlerini içeren Medikal Estetik uygulamarını da 7 yılı aşkın süredir binlerce hasta tecrübesiyle yapmaya devam etmektedir. İleri düzey İngilizce bilmekte olup, evli ve 1 kız çocuğu babasıdır.
Blefaroplasti
Göz Altı Dolgusu
Göz Kapağı Estetiği
Güçlendirme Mamoplasti(Meme Büyütme)
Kocaeli Şehir Hastanesi
Karın Germe - Abdominoplasty (Tummy Tuck)(Liposakşın)
Kulak Estetiği
Meme Dikleştirme
Mezoterapi
Kocaeli Şehir Hastanesi
Redüksiyon Mammoplasti (Meme Küçültme)
Rinoplasti
Tavşantepe, Akif Sk. No:63,, İzmit 41060
Görüşler
se...z
Değerli Aydın Ural hocam öncelikle sizle tanışmış olmak benim için büyük bir şans
Ben henüz üç haftalık ameliyat sonrası iyileşme sürecindeyim ve bu süreci en iyi şekilde kendimi rahat ve güvende hissederek geçiriyorum.Aneliyat sonrası ikinci gün rutin günlük işlerimi rahatlıkla halledebildim 10 gün sonrada işe başladım.
Sizle görüşmeden önce benim de her meme operasyonuna girecek kadın hasta gibi korkularım ve kaygılarım vardı. Ama siz profesyonel yaklaşımınız ve içtenliğinizle bana sonsuz bir güven verdiniz.
Burdan bu yorumu okuyup hâla kararsız korkulu kaygılı olanı biri varsa lütfen Aydın hocamla tanışsın inanın Allahın izniyle hiç pişman olmayacaksınız
Ben olmadım..• Kocaeli Şehir Hastanesi • Redüksiyon Mammoplasti (Meme Küçültme) •
n....s
10 Haziran 2026 da Aydın Bey tarafından göğüs küçültme ameliyatım gerçekleştirildi. Bu süreçte Aydın Bey’ den çok memnun kaldım.Ameliyat öncesi tüm süreci detaylıca anlattı. Ameliyat başarılı geçti, iyileşme sürecim beklediğimden daha rahat ilerliyor. Aydın Bey ile yollarımız kesiştiği için çok şanslıyım. Bu konuda doktor arayışınız varsa kesinlikle tavsiye ederim. Gerçekten çok iyi bir doktor, emeğinize sağlık.
b....m
7 mayis 2026 da Aydin Bey'e meme kucultme ameliyati oldum.muayene ve ameliyat surecinde beni detayli bir sekilde bilgilendirdi tum sorularimi cevapladi.guleryuzlu,ilgili ve anlayisli yaklasimi sayesinde ameliyatimi cok rahat bir sekilde oldum.sürecim cok güzel gecti cok mutluyum kendisine emekleri icin minnetarim.hic tereddut etmeden Aydin Bey'e ameliyat olabilirsiniz..
s....d
Aydın hocam ilgi alakanız güler yüzlülüğünüz verdiğiniz cesaret için çok iyi geldi.Açıkçası ameliyat öncesi bir çok doktorla görüştüm ama işte bu doktora ameliyat olabilirim dediğim tek isim AYDIN URAL...Sayenizde çok mutluyum ve özgüvenim yerine geldi tekrardan ellerinize sağlık Hocam
• Kocaeli Şehir Hastanesi • Güçlendirme Mamoplasti(Meme Büyütme) •
Tüberöz meme estetiği sürecimde başından sonuna kadar bana güven veren doktoruma ve ekibinden çok memnun kaldım. Yıllardır beni rahatsız eden görüntüyle ilgili tüm endişelerimi sabırla dinledi ve aklımdaki soruları detaylı şekilde yanıtladı. Ameliyat sonucum beklentilerimin de üzerinde oldu. Hem doğal hem de estetik bir görünüm elde ettim. Süreç boyunca gösterdiği ilgi, özen ve profesyonel yaklaşım sayesinde kendimi hep güvende hissettim. Sonuçtan son derece memnunum ve tüberöz meme estetiği düşünen herkese gönül rahatlığıyla Aydın Bey’i tavsiye ederim.
me...ç
Hayalimdeki görünüme kavuşmamı sağlayan değerli hocam Aydın Ural. Ameliyat öncesinden başlayarak tüm süreç boyunca verdiği güven, ilgisi ve detaylı bilgilendirmeleri sayesinde kendimi hep emin ellerde hissettim. Operasyonum beklediğimden çok daha konforlu geçti; ağrım neredeyse yok denecek kadar azdı ve iyileşme sürecim son derece rahat ilerledi. Sonuç tam anlamıyla hayal ettiğimden bile güzel oldu. Hem mesleki başarısı hem de hastalarına yaklaşımıyla gerçekten fark yaratan bir hekim. Meme protezi düşünen herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim. Benim için meme estetiğinin adı artık Aydın Hoca
h....k
13 Mayıs 2026 da Aydın Bey tarafından göğüs küçültme ameliyatım gerçekleştirildi. Bu süreçte Aydın Bey’ den çok memnun kaldım. Ameliyat öncesi tüm süreci detaylıca anlattı, beklentilerimi dikkatle dinledi. Ameliyat başarılı geçti, iyileşme sürecim beklediğimden daha rahat ilerliyor. Şu an hem fiziksel hem de psikolojik olarak çok daha hafif ve özgüvenli hissediyorum. Aydın Bey ile yollarımız kesiştiği için çok şanslıyım. Bu konuda doktor arayışınız varsa kesinlikle tavsiye ederim.
ey...l
21 Mayıs’ta meme küçültme ameliyatımı gerçekleştiren Aydın Ural hocama minnettarım Ameliyata korkmadan, hatta gülerek girdim ve aynı şekilde çıktım Süreç boyunca ilgisi, yaklaşımı ve verdiği güven sayesinde kendimi çok rahat hissettim. Ağrım bile neredeyse yok denecek kadar az. Gerçekten çok iyi bir doktor, emeğinize sağlık.
Z
z.....
13 mayis 2026 da Aydin Bey'e meme kucultme ameliyati oldum.muayene ve ameliyat surecinde beni detayli bir sekilde bilgilendirdi tum sorularimi cevapladi.guleryuzlu,ilgili ve anlayisli yaklasimi sayesinde ameliyatimi cok rahat bir sekilde oldum.cok mutluyum.meslegini severek yapan bir doktordur.kendisine emekleri icin minnetarim.hic tereddut etmeden Aydin Bey'e ameliyat olabilirsiniz..
ni....
Aydın Hocam Tüp mide ameliyatı sonrasında kilo kaybım sebebiyle yaşadığım öz güven problemini Hem hekimliğiyle hem de güler yüzüyle ve ilgisiyle yok etti. Elinden gelenin fazlasını yaptı. Ona minnatarım. İyi ki tanımışım sizi Hocam
• Kocaeli Şehir Hastanesi • Meme Dikleştirme •
Aydın Ural isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Aydın Ural, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi. Size Aydın Ural tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Göz Altı Dolgusu, Normal Randevu, Dudak Dolgusu, Burun Estetiği, Dudak Büyütme, Botoks, Randevu, Kulak Estetiği, Rinoplasti, Blefaroplasti.
Aydın Ural adresi nerede?Aydın Ural şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Tavşantepe, Akif Sk. No:63, İzmit
Adresine gitmek zorunda kalmadan Aydın Ural isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Aydın Ural online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Aydın Ural isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Aydın Ural bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Aydın Ural ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Aydın Ural hakkında ne düşünüyor?Toplam 83 hasta / danışan, Aydın Ural hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.