- Kepçe Kulak Sorunu
Göz Altı Dolgusu
Göz Kapağı Estetiği
Güçlendirme Mamoplasti(Meme Büyütme)
Kocaeli Şehir Hastanesi
Karın Germe - Abdominoplasty (Tummy Tuck)(Liposakşın)
Kulak Estetiği
Meme Dikleştirme
Mezoterapi
Kocaeli Şehir Hastanesi
Redüksiyon Mammoplasti (Meme Küçültme)
Rinoplasti
Tavşantepe, Akif Sk. No:63, , İzmit 41060
se...
15 Ocak tarihinde meme küçültme ameliyatı oldum, hem estetik ve hem de iyileşme sürecinden çok memnun kaldım. Herkese tavsiye ederim
• Kocaeli Şehir Hastanesi • Redüksiyon Mammoplasti (Meme Küçültme) •
C
ca....
Kocaeli şehir hastanesinde annemin meme küçültme operasyonunu gerçekleştirdi doktor bey sürecin başından sonuna kadar olan ilgisinden çok memnun kaldık işini ehliyle yapan doktorlardan bir tanesi
h....n
Dr. Aydın Ural ile meme küçültme ameliyatım geçen hafta yapıldı. Süreç boyunca yaklaşımı hem profesyonel hem de rahatlatıcıydı. Muayene sırasında beklentilerim dikkatle dinlendi ve ameliyat süreci anlaşılır şekilde anlatıldı. Ameliyat öncesi ve sonrası bilgilendirmeler düzenliydi. İlk hafta itibarıyla iyileşme sürecim planlandığı gibi ilerliyor ve günlük yaşantıma uyumum giderek artıyor.
• Kocaeli Şehir Hastanesi • Redüksiyon Mammoplasti (Meme Küçültme) •
bü...
Aydın hocama 15 ocakda meme büyütme ameliyatı oldum kendisi çok güleryüzlü ilgili açıklayıcı bir cerrah ameliyathanede korkularım tamamen gitti ve sonuç gerçekten harika doğal bir duruş eline emeğine güler yüzüne sağlık iyiki Aydın hocam
• Kocaeli Şehir Hastanesi • Güçlendirme Mamoplasti(Meme Büyütme) •
se...n
Tam 7 gün önce aydın hocama meme küçültme ve dikleştirme ameliyatı oldum. Güler yüzü pozitif olması ve ilgisiyle harika bir süreç geçirdim. Ameliyatımı o kadar başarılı yaptı ki hiç ağrım olmadı 3. Gün normal hayatıma döndüm ve 20 yıldır taşıdığım yükten kurtuldum.
gü...z
göğüs küçültme ameliyatı oldum. Aydın Bey şimdiye kadar karşılaştığım doktorlar arasında en ilgili ve açıklayıcı olanıydı. Ameliyatımdan ve sonuçlardan çok memnunum. Hem bilgilendirmesi hem de hastaya yaklaşımı çok iyiydi .
R
ra...
Göğüs küçültme ameliyatımda Dr.Aydın Uralı tercih ettiğim için çok memnunum.ameliyat öncesinde beni detaylı bir şekilde bilgilendirmesi anlayışlı yaklaşımı sayesinde sakinleştim ve korkularımı aştım ameliyat sonrası süreçtede çok ilgiliydi. Hem fiziksel hemde psikolojik olarak kendimi daha çok iyi hissediyorum iyiki yollarımız kesişmiş iyiki sizi tercih etmişim benim gibi ameliyat olacak hastalara gönülden tavsiye ediyorum.
Ş
ş....
Doktor Aydın beye Kocaeli Şehir hastanesinde uzun uğraşlar sonucu randevu alarak gittim. Karın germe ameliyatı olmaya karar verdim. Göğüsle alakalı büyütme işlemi de yaptı. Kendisi işinin ehli bir doktor. Süreci çok güzel iletişim halinde, olabilecek tüm durumları bana güzelce anlatıp her seferinde sakinleştirdi. Gerek Yaptığı işlemler gerekse doktor olarak yaklaşımından iletişiminden çok memnun kaldım. Hasta özeline dikkat edip, en iyi şekilde sonuç almamızı sağladı. Doğru tercih yaptığımızı bir kez daha anladım.
• Kocaeli Şehir Hastanesi • Karın Germe - Abdominoplasty (Tummy Tuck)(Liposakşın) •
n....
Sayın Aydın Hocama Kasımda randevu aldım, Aralığın 24 ünde meme küçültme ameliyata girdim. Ameliyata hocamın ilgisinden, samimiyetinden cesaret alıp karar verdim. Ameliyatım çok basarılı gectı hocamın sayesınde agrı sızı hıc olmuyor kesinlikle bu saglık sorunu olana tavsiye ediyorum Aydın hocamı o bana güven vermeseydı ben düşünmezdim yine Rabbim güç kuvvet versin bızım gibi hastalara şifa versin.
ga...e
Aydın hocama meme küçültme ameliyatı için başvurdum. Bu ameliyat için daha önce birçok doktorla görüştüm ama hiçbirinde içim bu kadar rahat etmemişti. Aydın hocamla tanıştıktan sonra ilk kez gerçekten doğru kararı verdiğimi hissettim. Güven veren duruşu, samimi yaklaşımı ve motive edici tavrı sayesinde ameliyat öncesi tüm korkularım yerini huzura bıraktı.
Ameliyat sürecinde ve sonrasında gösterdiği ilgi, sadece mesleki değil insani olarak da ne kadar özel bir hekim olduğunu hissettirdi. Şu an ameliyatımın 3. günündeyim ve sürecim beklediğimden çok daha rahat ilerliyor. Bunda Aydın Hocamın emeğinin payı çok büyük. Sonuçtan çok çok memnunum. Çok rahat ilerledi her şey, aklınıza takılan tüm sorulara cevap bulabiliyorsunuz.
İşini kalbiyle yapan, hastasına gerçekten dokunan bir doktorsunuz. Gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum. Böyle hekimlere her zaman çok ihtiyacımız var. Elinize emeğinize sağlık• Kocaeli Şehir Hastanesi • Redüksiyon Mammoplasti (Meme Küçültme) •
Aydın Ural isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Aydın Ural, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi. Size Aydın Ural tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Göz Altı Dolgusu, Normal Randevu, Dudak Dolgusu, Burun Estetiği, Dudak Büyütme, Botoks, Randevu, Kulak Estetiği, Rinoplasti, Blefaroplasti.
Aydın Ural adresi nerede?Aydın Ural şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Tavşantepe, Akif Sk. No:63, İzmit
Adresine gitmek zorunda kalmadan Aydın Ural isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Aydın Ural online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Aydın Ural isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Aydın Ural bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Aydın Ural ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Aydın Ural hakkında ne düşünüyor?Toplam 38 hasta / danışan, Aydın Ural hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.