Op. Dr.
Göz Altı Dolgusu
Göz Kapağı Estetiği
Güçlendirme Mamoplasti(Meme Büyütme)
Kocaeli Şehir Hastanesi
Karın Germe - Abdominoplasty (Tummy Tuck)(Liposakşın)
Kulak Estetiği
Meme Dikleştirme
Mezoterapi
Kocaeli Şehir Hastanesi
Redüksiyon Mammoplasti (Meme Küçültme)
Rinoplasti
Tavşantepe, Akif Sk. No:63, , İzmit 41060
n....s
Sayın dr Aydın Ural 20 yıldır kurduğum hayali sayenizde gerçeğe dönüşmüş omuzlarındaki yükten kurtulmuş bir kadın olarak yazıyorum.Bu yolculuğa çıkmadan önce çok tedirgindim ama Ameliyatan 3 gün sonra günlük rutin işlerime döndüm ve sırt ve boyun ağrılarım mucize gibi kesidi bugün 25. günüm kendimi çok iyi hissediyorum
Sayenizde aynaya çok daha mutlu ve özgüvenli bakıyorum ben 42 yaşındayım hayallerime giden bu yolda bana eşlik ettiğiniz için ve bu süreci benim için bu kadar konforlu kıldığınız için size minnettarım• Kocaeli Şehir Hastanesi • Meme Dikleştirme •
O
og...a
Yaklaşık 1 ay önce aydın bey’e ameliyat oldum işini severek yapan bir dr. Tavsiye ederim
• Kocaeli Şehir Hastanesi • Meme Dikleştirme •
ga...
12 Mart’ta Aydın hocaya meme küçültme ve dikleştirme ameliyatı oldum.Ameliyat sürecinin başından sonuna kadar iletişimi o kadar iyiydi ki kendimi hiçbir zaman “hasta” gibi hissetmedim.Süreç boyunca insanı psikolojik olarak o kadar iyi hissettiriyor ki; bir doktor gibi değil, adeta bir abi gibi yönlendiriyor. En doğru ve en uygun olan ne ise ona göre ilerliyor ve bunun sabır gerektiren bir süreç olduğunu çok güzel anlatıyor.Duyduğunuz tüm şehir efsanelerini unutun. Ben günlük hayatıma ikinci gün itibarıyla devam edebildim ve ağrılar anlatıldığı kadar abartılı değildi.Hep derim ki doktor ile hastanın buluşması gerçekten bir şanstır. Şifa veren eller çok kıymetlidir. Yıllarca boynumda ve sırtımda taşıdığım yükten kurtuldum ve ameliyattan sonra ilk defa gerçekten rahat nefes aldığımı hissettim.İyi ki Aydın hocam… Kendinizi ona güvenle bırakabilirsiniz. Zaten tüm süreci profesyonelce yönetiyor.
Kocaeli için gerçekten büyük bir şans böyle bir doktora sahip olmak.• Kocaeli Şehir Hastanesi • Redüksiyon Mammoplasti (Meme Küçültme) •
Z
z.....
25 Şubat tarihinde meme operasyonumu Aydın Bey yaptı.iletişim benim için en önemli unsurdu ve kendisiyle iletişimimiz çok tuttu,süreç ile ilgili detaylı bilgilendirmesi beni psikolojik olarak çok rahatlattı ve sonucunda iyiki dedirtti. ameliyat ile ilgili düşüncesi olan ancak endişe duyanlar öncesinde mutlaka Aydın beyle görüşün derim:)
Özel hastane konforunda bir süreç geçirdim. Tavsiye ederim.• Kocaeli Şehir Hastanesi • Güçlendirme Mamoplasti(Meme Büyütme) •
a....p
Merhaba arkadaşlar ben Aydın ural hocama meme dikleştirme ve karın germe kombine ameliyat oldum aydın hocamın hem eli hafif hem çok hızlı maşallah ve çok güler yüzlü birisi bir hasta için bunların hepsi çok önemli hastayı rahatlatıyor ve çok güzel işlem yapıyor gönül rahatlığıyla ameliyat olabilirsiniz şu an Kocaeli şehir hastanesinde ama eylülde burda görev süresi bitiyormuş malesef iyi bir haberde İstanbul’da kılinik açacak sanırım
• Kocaeli Şehir Hastanesi • Karın Germe - Abdominoplasty (Tummy Tuck)(Liposakşın) •
se...ç
20 şubat 2026 tarihinde meme küçültme ameliyatı oldum şuan 4. günümdeyim ve bu süreçte Aydın bey inanılmaz yardımcı oldu daha öncesinde bir kaç operasyon daha geçirmiştim ve gerçekten iletişimi güçlü samimiyeti yerinde operasyon hakkında açıklayıcı bilgiler veren yaptığı işlemlerden memnun kaldığım bir doktor kendisi.Kesinlikle tavsiye ediyorum kendisi size o güveni verecektir zaten ve memnun kalacaksınız.
• Kocaeli Şehir Hastanesi • Redüksiyon Mammoplasti (Meme Küçültme) •
7 yaşında bir çocuk annesi ve spor hayatı olan biri olarak maalesef karın deforme şikayeti ile Aydın Bey ile tanışmış olduk. 20 şubatta ameliyatım gerçekleşti , hem detaylı anlatımı , hem özgüveni ile en ufak endişe hissetmeden ameliyata girdim ve sonuçta mükemmel oldu . Bugün direnlerim çıkartıldı ve gayet rahat bir şekilde hayatıma devam ediyorum . Kendisinin hem güler yüzü , hem bilgi birikimi hem de harika cerrahi operasyonu için tüm tebrikleri hakkettiğini düşünüyorum . Harikasınız Aydın Ural
s....e
Meme küçültme ameliyatımın 4. günündeyim ve sürecim düşündüğümden çok daha rahat geçiyor. Ameliyat öncesinde doktorum tüm sorularımı sabırla yanıtladı ve süreci ayrıntılı şekilde anlattı. Bu da bana büyük bir güven verdi.
Ameliyat sonrası ağrılarım oldukça hafif oldu, şişliklerim kontrol altında ve genel olarak kendimi iyi hissediyorum. Süreç boyunca doktorum ve ekibi her konuda destek oldu.
T
tu...z
9 Şubat günü meme küçültme ameliyatı oldum ve okadar memnun num ki anlatamam aydın beyin ilgisi alakası gülerek girdik gülerek çıktık diye bilirim işinde çok provosyenel bir doktor hiç görmedim iyiki aydın hocam diyorum başka birşey demiyorum iyiki varsınız hocam
• Kocaeli Şehir Hastanesi • Meme Dikleştirme •
Y
yo...
9 Şubat da meme küçültme ameliyatı oldum çok memnunum o kadr çok korkuyordum ki ameliyat olmaktan ama aydın hoca hem psikolojik olarak hemde sağlık açısından çok yardımcı oldu iyiki tanıdım iyi ki doktorum oldu ve muazzam bir sonuç elde ettim allh senden kat kat razı olsun aydın hocam beni büyük memelerden ve sikintilarimdan kurtardı
• Kocaeli Şehir Hastanesi • Redüksiyon Mammoplasti (Meme Küçültme) •
Aydın Ural isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Aydın Ural, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi. Size Aydın Ural tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Göz Altı Dolgusu, Normal Randevu, Dudak Dolgusu, Burun Estetiği, Dudak Büyütme, Botoks, Randevu, Kulak Estetiği, Rinoplasti, Blefaroplasti.
Aydın Ural adresi nerede?Aydın Ural şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Tavşantepe, Akif Sk. No:63, İzmit
Adresine gitmek zorunda kalmadan Aydın Ural isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Aydın Ural online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Aydın Ural isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Aydın Ural bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Aydın Ural ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Aydın Ural hakkında ne düşünüyor?Toplam 52 hasta / danışan, Aydın Ural hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.