Op. Dr.
Göz Altı Dolgusu
Göz Kapağı Estetiği
Güçlendirme Mamoplasti(Meme Büyütme)
Kocaeli Şehir Hastanesi
Karın Germe - Abdominoplasty (Tummy Tuck)(Liposakşın)
Kulak Estetiği
Meme Dikleştirme
Mezoterapi
Kocaeli Şehir Hastanesi
Redüksiyon Mammoplasti (Meme Küçültme)
Rinoplasti
Tavşantepe, Akif Sk. No:63, , İzmit 41060
h....k
çok iyi doktor Aydın hocam kesinlikle öneriyorum gerçekten çok güzel yaptı meme küçültme oldum acı, ağrı çok az oldu
ne...e
Ben aydın hocama 5 gün önce meme küçültme amaliyatı oldum o kadar ilgili güler yüzlü doktorki
Sonuçtan çok memnun kaldım ve bir daha amaliyat olmak istersem hiç tereddüt etmeden aydın hocama giderim
Aydın hocama gitmek isteyen gönül rahatlığıyla gidebilirsiniz herkese tavsiyem ederim• Kocaeli Şehir Hastanesi • Redüksiyon Mammoplasti (Meme Küçültme) •
C
ca...r
Uzun zamandır düşündüğüm meme küçültme operasyonu için Aydın Ural hocayı tercih ettim ve bu kararı verdiğim için çok mutluyum. Ameliyat öncesinde tüm süreci çok detaylı bir şekilde anlattı, aklımdaki soruları sabırla cevapladı ve beni oldukça rahatlattı. Bu yaklaşımı sayesinde ameliyata çok daha güvenle girdim.
Ameliyat sonrasında da hocamın ilgisi devam etti. Kontrollerde iyileşme sürecim dikkatle takip edildi ve ne yapmam gerektiği konusunda her zaman bilgilendirildim. Şu an iyileşme sürecindeyim ve hem fiziksel olarak çok daha rahat hissediyorum hem de kendime olan güvenim arttı.
Böyle bir operasyon düşünen herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.• Kocaeli Şehir Hastanesi • Redüksiyon Mammoplasti (Meme Küçültme) •
P
p....ö
1 ay önce meme küçültme ameliyatı oldum. Yıllardır istediğim ama bir türlü karar veremediğim bir ameliyattı. Hocamızın tecrübesini duyunca bütün korkularım geçti. Ameliyat sonrasında çok ağrı olur diyenler olmuştu , ben hiç ağrı hissetmedim, ameliyat ve sonrası benim için çok güzel ve konforlu geçti. hocamız çok ilgiliydi, kontrollerde de çok açıklayıcıydı, aklıma takılan soramadığım hiçbir şey olmadı. Bu ameliyatı olmak isteyen varsa hemen olsun, ertelemek pişmanlıktır.
de...
Aydın bey Meme küçültme ve dikleştirme ameliyatımı yaptı. Ameliyat öncesi bilgi vermesi hazırlık süreci ameliyat sırası ve sonraki tüm süreçlerde desteğinden ve ameliyatından çok memnun kaldım. Çok Konforlu bi ameliyat süreci geçirmiş oldum. Sonucu ise harika. İletişimi mükemmel bir doktor. Aşırı memnun kaldım.
so....
Op. Dr. Aydın Ural ile tanışmam aslında ameliyathanede çalışan bir cerrahi hemşire olarak, başka bir hastada gerçekleştirdiği meme protezi ve karın germe ameliyatı sırasında oldu. O vakadaki titizliği, detaylara verdiği önem ve mükemmeliyetçi yaklaşımı beni o kadar etkiledi ki, daha o anda kendisine ameliyat olmaya karar verdim.
Hem cerrahi yaklaşımına hem de hekim ve ekibinin profesyonelliğine duyduğum güven sayesinde ameliyata hiçbir stres yaşamadan girdim.
Ameliyat sırasında da aynı özen, titizlik ve hassasiyetle çalıştığını, vakanın cerrahi hemşiresinin anlatımıyla bir kez daha gördüm. Bu yaklaşımın sadece bana özel değil, tüm hastalarına karşı standart bir tutum olduğunu bilmek ayrıca çok değerliydi.
Ameliyat sonrası süreç, ilgi, güler yüz ve hasta takibiyle beklentimin çok üzerinde, son derece konforlu geçti. Sonuçtan son derece memnunum.
Alanında yüksek standartlarda çalışan, güven veren ve hasta memnuniyetini ön planda tutan bir hekimdir. Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.”• Kocaeli Şehir Hastanesi • Güçlendirme Mamoplasti(Meme Büyütme) •
T
t....ö
Yaklaşık 18 saat önce meme küçültme ameliyatı oldum. Henüz taburcu olmadım ama kolay geçen bir ameliyat öncesi ve sonrası oldu. İlk randevudan itibaren çok ilgili alakalı ameliyat öncesi hastasını rahatlatan bir doktor. İyi ki bu kadar beklemişim ve Aydın beye yolum düşmüş. Herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim
• Kocaeli Şehir Hastanesi • Meme Dikleştirme •
es...ş
Uzun süredir cesaret edemediğim meme küçültme ameliyatımı nihayet oldum ve 'neden daha önce yapmamışım' diyorum. Omuzlarımdaki yükten kurtulmak ve kıyafetlerin içinde kendimi çok daha özgüvenli hissetmek paha biçilemez. Bu değişimi düşünen herkese kesinlikle tavsiye ediyorum!" "Canım doktorum, bugün aynaya baktığımda kendimi çok daha mutlu hissettim. Ameliyat sonrası süreç beklediğimden çok daha rahat geçti ve sonuç tek kelimeyle mükemmel.
fe...g
5 Yıldır ertelediğim bir ameliyattı..Araştırma üzerine ve yorumlar dolayısıyla Aydın Bey’e geldim. Meme küçültme ve dikleştirme ameliyatı oldum. Gerek ameliyat öncesi, gerek ameliyat süreci ve sonrasında ilgisi, yaklaşımı ile hastasını rahatlatan, gülerek girip gülerek çıktığım bir ameliyat oldu. 5 yıl beklediğime değdi. “Her şeyde vardır bir hayır düşüncesini” bir kez daha yaşadım. İyiki Aydın hoca diyorum. Arkadaşlar ağrı, sızı olmadı. Hiç bir zorluk yaşamadım. Benim 28. günüm bugün çok memnunum. Bu arada ameliyat günü de dahil olmak üzere lavabo ve ihtiyaçlarımı kendim halledebildim. Şükür kolay bir süreçti..Ben Kocaeli Şehir Hastanesi’nde ameliyat oldum. Ağustos itibari ile İstanbul’da klinik açacağını söyledi. Olmak isteyen arkadaşlar tereddütsüz tavsiyemdir.
• Kocaeli Şehir Hastanesi • Meme Dikleştirme •
Z
z....t
Meme küçültme ameliyatı benim için uzun zamandır düşündüğüm ama bir o kadarda çekindiğim bir süreçti.İlk muayeneye gittiğim andan itibaren doktorumun samimi,ilgili ve profesyonel yaklaşımı tüm endişelerimi büyük ölçüde ortadan kaldırdı.Ameliyat öncesinde süreci en ince ayrıntısına kadar açıklaması,aklımdaki tüm soruları sabırla yanıtlaması benim için çok değerliydi.Ameliyat günü ve sonrasında da her şey son derece planlı ve güven vericiydi. Operasyonun ardından yaşadığım rahatlama tarif edilemez yıllardır yaşadığım fiziksel rahatsızlıkların (sırt ve boyun ağrıları gibi) büyük ölçüde azaldığını fark ettim.İyileşme sürecim düşündüğümden çok daha konforlu geçti. Doktoruma ne zaman bir sorum olsa hızlıca dönüş aldım. Bu süreçte kendimi gerçekten güvende hissettim.Sonuçtan son derece memnunum sağlık açısından ve psikolojik anlamda hayat kalitemi ciddi anlamda artıran bu ameliyat için doktoruma minnettarım. Böyle bir operasyon düşünen herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim
• Kocaeli Şehir Hastanesi • Redüksiyon Mammoplasti (Meme Küçültme) •
Aydın Ural isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Aydın Ural, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi. Size Aydın Ural tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Göz Altı Dolgusu, Normal Randevu, Dudak Dolgusu, Burun Estetiği, Dudak Büyütme, Botoks, Randevu, Kulak Estetiği, Rinoplasti, Blefaroplasti.
Aydın Ural adresi nerede?Aydın Ural şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Tavşantepe, Akif Sk. No:63, İzmit
Adresine gitmek zorunda kalmadan Aydın Ural isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Aydın Ural online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Aydın Ural isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Aydın Ural bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Aydın Ural ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Aydın Ural hakkında ne düşünüyor?Toplam 65 hasta / danışan, Aydın Ural hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.