Uzm. Dr. Aylin Karahasan 1998 yılında Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun olmuştur..Aynı üniversitede uzmanlık eğitimini 2004 yılında tamamlamıştır.Acıbadem Bursa Hastanesinde 13 yıl çalıştıktan sonra kendi kliniğinde hizmet vermeye devam etmektedir

Ihsaniye Mah Leylak sok.Plaza 224 B Bl Kat:13 D:59, Nilüfer, Bursa 16200

Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu

• G

Aylin hocam hamilelik sürecimde benim ve bebeğimin en büyük şansı oldu. Kendisine minnettarım. Yaklaşımı, bilgisi, anaç yapısı o kadar güvende hissettiriyor ki bebeğim ve kendim için bir şey düşünmeme gerek kalmıyor çünkü Aylin hocam en ince ayrıntısına kadar titizlikle bizi düşünüyor. Hamileliğim süresince hiçbir olumsuzluktan korkmadım çünkü Aylin hocam var nasılsa dedim. Bunu diyebilmek bu süreçte çok çok önemli. Her aradığımda, yazdığımda en ufak konuda asistanları ve kendisi dönüş yaptı. Anksiyetesi olan biriyim ve Aylin hocam ve ekibi sayesinde anksiyetemi unuttum. Kesinlikle tavsiye ediyorum..

• Uz. Dr. Aylin KARAHASAN Muayenehanesi Gebe Takibi  •

• T

Harika bir doktor, harika bir insan. Şefkatli, sabırlı, güvende olduğunuzu hissettiriyor. Doktordan ziyade abla gibi yaklaşıyor. Gereksiz sezaryene yönlendirmiyor, normal doğumu destekliyor. Kendisiyle çok güzel bir normal doğum tecrübesi yaşadım. Doğum esnasında bile şen tavırlarıyla rahatlamanızı sağlıyor. Doktorumuzu çok seviyoruz

• Uz. Dr. Aylin KARAHASAN Muayenehanesi Gebe Takibi  •

• Aylin Hanım güler yüzlü sevecen doktorum. Onu tanıdığım için çok şanslıyım. İyi ki onu tercih etmişim. Gece 3 te bile aradığımızda ilgilendi. Hasta olmasına rağmen doğumumu gerçekleştirdi. Onun kadar profesyonel çalışan bir doktor görmedim.inşallah ikinci hamileligimde de görüşürüz.

•  •

• İşinde son derece başarılı , güleryüzlü ,sabırlı doktorumuz Aylin Karahasana göstermiş olduğu yakın ilgiden dolayı sonsuz teşekkürler

•  •

Aylin hanım, hem benim hem de annemin doktorudur. Sağduyu sahibi, güleryüzlü, anlayışlı ve içtendir. Mesleğinde donanımlı ve aşırı dikkatlidir. Her bir hastasına müşteri olarak değil, insan olarak yaklaşan ve ilgilenen nadide bir kişiliktir.

• Y

2003 yılında kadın hastalıklarından ameliyat olmuştum ve bekardım yumurtalığımda timör vardı ozamanlar aylin hanım uludağ ünüversitesindeydi büyük bir ameliyat geçirdim ve yumurtalığım alındı tufan bey ve aylin hanım ameliyatıma girdi ve başarılı geçti ve aylin hanıma evlendikten sonra devam ettim cocuk için ve olduda 8 yaşında oğlum var allah razı olsun onlardan ben çok memnun kaldım ve onlara sonsuz teşekkürler

•  •

İki çocuğumun da normal doğumla,hiç sıkıntısız dünyaya gelmesine yardımcı olmuş,işine saygılı,hastasına şefkatli ,özenli mükemmel bir doktordur,ne kadar teşekkür etsem az,sevgilerimle Ayça BOZKURT

•  •

güleryüzlü,bilgili,çok güven veriyor.hiç bir şeyi şansa bırakmıyor.kesinlikle tavsiye ederim.