Op.Dr Aynur Malikova 1990 yılında Azerbaycan'da doğdu.2014 yılında Azerbaycan Tıp Üniversitesi Tıp Fakultesinden cumhurbaskanı bursu, Onur Diplomayla mezun oldu.2014-2018 yıllarinda Azerbaycan Mir Gasimov Adına Şehir Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum bölümünde resident-jinekolog olarak çalışmıştır.2018 yılından Turkiye cumhuriyeti KSU de Kadın hastalıkları ve Doğum ana bilim dalında kadın hastalıkları ve doğum doktoru olarakçalışmış, uzmanlık egitimini tamamlamıştır. Tüm jinekolojik hastalıklarin açık ve kapalı -laparaskopik yolla cerrahi tedavisi, Genital estetik,idrar kaçırma cerrahisi,rahim sarkmalarının laparskopik yöntemle cerrahisine özel ilgisi bulunmaktadır.
Yabancı hastalara da hizmet vermekte olup, Azerbaycan dili ,Rusça ve İngilizce de bilmektedir.

Education and Qualifications
2008-2014 Medicine Faculty of Azerbaijan State Medical University, Baku, Azerbaijan(Honor
Diploma)
2014-2018 Department of Obstetrics and Gynecology at Republic Clinical Hospital named
after academican Mir Gasimov, Baku, Azerbaijan
2018 Republic of Turkey Diploma Equivalency Certificate
2018 Examination for Specialty in Medicine (TUS)
2018-2022 Department of Obstetrics and Gynecology, Kahramanmaras Sutcu Imam
University, Kahramanmarash, Turkey
Work Experience
2014-2018 Resident, Department of Obstetrics and Gynecology, Republic Clinical Hospital,
Baku, Azerbaijan
2018-2022 Research Assistant, Department of Obstetrics and Gynecology, Kahramanmaras
Sutcu Imam Hospital, Kahramanmarash, Turkey
Clinical Skills
Pregnancy follow-up
Prenatal ultrasound
Cerclage
Normal Vaginal Birth
Caesarean section
Treatment gynecological diseases
All kinds of laporoscopic and hysterescopic surgeries
Genital Plastic Surgery
Cystectomy(
Myomectomy
Vaginal surgery/Vaginal Hysterectomy/cystorectosele repair
Urogyneacologyc surgery/Stress incontinans Surgery(TOT)
Repair of pelvic organ prolapse(POP)/Lateral suspension/Sacrohysteropexy/Sacrocolpopexy
Colposcopy
June,2022-Ovulation Induction symposium

Özel Koru Sincan Hastanesi

Akşemsettin Mah. Huzur Sokak No:1, Sincan 06930

• L

Aynur hocamla ilk gebeliğimde tanıştım.Sağlıksız bir gebelik yaşadım bebeğimi aldırmak zorunda kaldım bu sürece hep Aynur hocamla devam ettim kendisi bana arkadaş gibi destek oldu ve operasyonumu gerçekleştirdi.Aradan bir süre geçtikten sonra tekrar hamile olduğumu öğrendim ve ilk iş olarak tekrar Aynur hocadan randevu aldım.9 aylık süreci onunla beraber tamamladım ve 4 gün önce bebeğimi sağlıkla kucağıma aldım.Bu 9 aylık süreçte kontrollerdeki bilgilendirmesi olsun her istediğim zaman ulaşıp sorularımı cevaplaması olsun onun sayesinde çok güzel hamilelik süreci geçirdim.Herkese kesinlikle tavsiye ediyorum.

• başka bir yer Diğer  •

Aynur hocamla ikinci Sezeryanımda tanıştım. Mükemmel bi hekim ve mükemmel bi insan. Her konuda tüm süreci son derece profesyonel yönetti. Doktorum olması yanısıra her zaman ulaşabileceğim bir arkadaş gibi davrandı. …iyiki varsınız

• T

Gebeliğimin 16. Haftasında aynur hoca ile tanıştım gerçekten okadar detaycı ve güzel anlatıyorki ilk gebeliğim olduğu için çok yabancı olduğum konulardı ve hepsini çok güzel anlattı çok çok sevdik doğumuma kadar olan süreç çok güzel ilerledi ki doğumumda sayesinde bir o kadar güzel geçti iyiki varsınız

• N

Aniden gelen sancım ve suyumun gelmesıyle haftasonu hastaneye açıl olarak gıttım kendı doktorum yoktu nobetcı doktor Aynur hanım oradaydı Hayatım gördüğüm en anlayışlı en guleryuzlu en yumuşak en merhametli en nazik en kibar en en sayamadığım daha bırsuru en var bebegım de bende Aynur hanım sayesınde çok ıyıyız şükürler olsun Rabbım iyiki karşımiza sızı çıkardı canım hocam gözünüz kapalı guvenebılırsınız kendisine

• F

Aynur hocamla şans eseri karşılaştım. Ancak iyiki de karşılaşmışız dediğim birisi oldu hamilelik ve sonrasındaki ilgi ve alakası çok çok fazlaydı insan Aynur hocayla beraber bir yola çıktığında kendisini ve bebeğini kesinlikle çok daha fazla değerli ve önemli hissediyor her daim ulaşma konusunda hiçbir sorun yaşamadık her zaman istediğimiz zaman birbirimize Aynur hocamıza ulaşabildik doğum sonrası da doğum esnasında sa bir doktor gibi değil aileden biri gibi oluştu her daim beni eşimi çok rahatlattı iyiki tanımışız Aynur hocamızı

• R

Çok ağrılı geldim hastaneye sancım vardı apandisit taş derken Aynur hocam çok yakından ilgilendi ve sorunu buldu idrar yolu enfeksiyonu vardı gerçekten ilgi alakası harika ben ameliyat olacam diye korktum ama o kadar rahatlattı ki beni ameliyata gerek kalmadan taburcu oldum Allah razı olsun ilgi alakasindan dolayı çok mutlu oldum

• Ü

Aynur hanım ile, gebeliğimin 9. Haftasında tanıştık. İlk günden itibaren doktor hasta ilişkisinden ziyade, bir anne şefkati ile yaklaştı hep. Gebeliğim yaklaşık 32 hafta sürdü ve süreç hep çok zor ilerliyordu. Kesede sıkıntımız vardı. Suyumuz çoğalmıyordu. Bebek büyümüyordu derken hep stres altında hissediyordum. Bu zorlu süreci Aynur hanımın sonsuz desteği ile atlattım. Ne zaman kafama takılan ne olsa, saat, gün fark etmeksizin kendisine sordum ve en geç 5 dk içinde cevap alabildim kendisinden. 22 mart günü suyum geldiği için zorunlu olarak doğuma girdik. Doğum boyunca o kadar sakin bir ses tonu vardı ki sayesinde hiç korkmadım. Tereddüt bile etmeden kendimi teslim ettim kendisine. İyiki diyorum sadece. İyiki yollarımız kesişti. Allah her gebenin karşısına böyle bir doktor nasip etsin inşallah.

• Özel Koru Sincan Hastanesi Diğer  •

Aynur hocam a bugün doğum için geldim iyiki de gelmişim normal doğum olmasına rağmen çok güzel geçti Allah razı olsun Aynur hocam dan

• Özel Koru Sincan Hastanesi Diğer  •

Burdaki yorumlara bakarak hocamızın Sincan Koru hastanesine geliş sürecini bekledim bellkledigime degdi samimi uçtan mesleğini severek yapmaktan öte aşkla yapan doktorlardan birisi 35+1 ile yaptığım sezeryan doğum ile surecimizin takibi olsun ilgisine hayran kaldım doğumda güveni vermesi benim için büyük bi nimet iyi ki varsınız hocam iyi ki Rabbim yolumuzu bulusturmus her daim bu meslekte olun çünkü bizim gibi narin annelerin sizlere çok ihtiyacı var

• R

Benim şu an bebeğimin kucağımda olmasını Aynur Hocama borçluyum. İlgisine, bilgisine ve sizi tatmin edici cevaplarına hayran kalacaksınız.37+3 gebeyken oğlumun boynuna dolanan kordonu NST den tespit edip beni ve oğlumu hayata bağladı. Tatlı dili anne şefkati güler yüzü kısacası bı doktordan daha fazlası... En büyük şansımız çok sevdiğimiz biricik Aynur hocamız iyi ki var. Gözünüz kapalı bebeğinizi ve kendinizi emanet edebilirsiniz .