26 Eylül 2022 tarihinde kendisinden oğlum için randevu alıp karın ağrısı, ateş, yediğini kusma ve kendi dikkatimiz ile tespit edebildiğimiz bazı gıdalara alerji şikayetlerimizi ilettik. Karın ağrısı kusma ve ateşin mevsimsel ve herkeste olabileceğini herhangi bir tedaviye gerek olmadığını, alerjinin ise herşeyin fazlasının alerji yapacağını bu nedenle olduğunu söyledi. Kendisine oğlumun fındık fıstık tozunu yemese dahi tenine değdiğinde kabarma ve aşırı kaşıntı başladığını ilettiğimde böyle bir durumun olamayacağını, aslında alerji bölümünün de olmaması gerektiğini söyledi. Hastahanede Alerji bölümü varmı oraya yönlendirebilirmisiniz diye sorduğumda da olmadığını söyledi. Ancak daha sonra hastahanede alerji bölümünün olduğunu öğrendim. Tüm bu çelişkiler ve tatmin olunması mümkün olmayan randevu sonrasında farklı bir hekimi ziyaret ettik. Yapılan kan tetkikleri neticesinde karın ağrısı ve kusma ile ilgili tedaviye başlandı, yeterli olmassa gastroenteroloji bölümüne gözükmemiz tavsiye edildi ve alerji bölümünden randevu alabilmemiz için sistemde talep oluşturuldu. Akabinde farklı bir hastahanenin çocuk alerji bölümünden randevu aldım. Yapılan deri ve kan testleri sonucunda ev akarları, 8çeşit kuruyemiş, muz ve balığa karşı oğlumun ölümcül risk taşıyacak derecede alerjisi olduğu ve ömür boyu bulunduğu ortamlarda mutlaka yanında taşıması için raporlu olarak bir iğne yazıldı ve kullanımı hakkında detaylı bilgilendirmeler yapıldı. Yorum sizlerin..

• başka bir yer Diğer  •

Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun

• N

Iceriye girer girmez azarlamaya başladı bağırıp çağırdı soru sordum sus konuşma ben anlattım zaten herşeyi anlamıyorsan boşuna anlatmışım demekki dedi. Oğlumun vücudu mahvolmuş durumda iltihap akitiyo sürekli gece uyku uyuyamıyoruz çocuğumuz o halde diye hastaneye gelelim dedik ama gelmez olaydık çok büyük derecede iletişim sorunu var!

• başka bir yer Diğer  •

Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun