- Dil ve Konuşma Bozuklukları ,
- Kekemelik ,
- Akıcılık Bozuklukları ,
- Artikülasyon Bozukluğu ,
- Sigortası olan hastalar
İstiklal, Alemdağ Cd Solakoğlu İş Merkezi No:186 D:A BLOK Kat 2, Ümraniye, İstanbul 34762
- Sigortası olan hastalar
Otizme Bağlı Konuşma Bozuklukları Terapisi
PROMPT Yöntemi
Zihinsel Engelliler İçin Dil ve Konuşma Terapisi
nu...y
Serra hanımla 4 yaşında otizmli oğlum için iletişime geçtik. Kendisi çok kibar ve enerjik.İyi bi terapist olduğunu düşünüyorum .Floortime üzerinden terapiye başladık oğluma iyi geleceğine inanıyorum. Tavsiye ederim
• Laven Dil ve Konuşma Bozuklukları Merkezi • Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu •
Uzm. Dkt. Ayşe Serra Kapusızoğlu
Nu.. Hanım çok teşekkür ederim vakit ilerledikçe çok daha iyi bir noktaya gelebiliriz inşallah
me...i
Oğlum serebral palsi tanılı erken doğum öyküsü olan bir çocuk. Şuan 9 yaşında son bir kaç aya kadar kelimeleri söylemekte ve tekrar etmekte çok zorlanıyordu. Ve sonrasında takılmalar meydana geldi buda beklediğimiz bir durumdu.hocamız hem onu nasıl yöneteceğimizi gösteriyor hem de dil gelişimi için çalışmalar yapıyor. Bunu da oğlumun yapısına göre onun dikkatini çekecek şekilde görsellik ve oyun ile yapıyor.Serra hanım işini çok seven hoşgörülü çocuklarla iletişimi çok iyi olan biri. Seansı en verimli şekilde geçirmeye özen gösteriyor. Oğlum kendisini çok seviyor ve oraya gitmekten çok mutlu ayılırken yine gelelim diyerek çıkıyor seanstan. Onun çok sevdiği bir abla ve oyun arkadaşına dönüştü. Oğlumun şuan ki durumundan biz ailesi olarak çok mutluyuz inşallah her şey daha güzel olacak ve gün geçtikçe gelişimi de artacak. Serra hocamı gönülden tavsiye ediyorum yolunuz kesişirse ne kadar özenle çalıştığını göreceksiniz.
Uzm. Dkt. Ayşe Serra Kapusızoğlu
Çok teşekkür ederim Me.. Hanım asıl sizlerle tanışmak ve azminizle bu büyük gelişmeleri görmek çok ama çok mutlu ediyor beni
a....)
Oğlumda konuşma geriliği vardı, kelimeleri azdı. 13-14 seans gittik, çok ilgili bir uzman. Seanslar sayesinde artık oğlum akıcı konuşuyor, sınıfta bile ön planda. Çocuğumla iletişimleri çok iyi. Çocuğum kendisine koşarak gidiyor. Farklı uzmana gittik ama oğlum zorla gidiyordu. Kendisinden çok memnunuz.
Uzm. Dkt. Ayşe Serra Kapusızoğlu
Çok teşekkür ederim A.. Hanım sizlerle tanıştığım ve çalıştığım için çok mutluyum
s....)
6 yaşındaki oğlum R harflerini çıkartamıyordu. Uzman tavsiyesi ile kendisine başvurduk. 5 aydır gidiyoruz, olumlu sonuçlar alıyoruz. Seansların sonuna geldik, hızlı ve çözüm odaklı ilerledik. Ayşe Hanım sıcakkanlı bir uzman. Oğlumla iletişimi de güzeldi. Seans süresinden de memnun kaldık. Oyunları çok çeşitliydi. Her seansta basamak olarak yukarı çıktık.
Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim S... Hanım
mu...i
Merhabalar, 42 yaşında erkek bir kekemeyim. Bu yaşıma kadar birçok terapistle ve hatta psikolog ile çalıştım. Bu terapistlerimin farklı teknikleri ve yöntemleri vardı. çiçero yöntemi bağırarak konuşma, hafif dozda sakinleştirici ile tedavi vs. Ama Serra hocam ile birlikte harf harf başladıktasonra, kelime, kelime öbekleri vs çalıştık. Online terapi olmasına rağmen gerçekten fayda elde ettim. Hayatımda birçok kez kekeleyeceğim kelimelerde, bu kelimelerin eş anlamlılarına kaçış yaparak daha az kekemelemeye çalışşam da kekelediğimi görüyordum. Kekelediğim zaman başımı sallama gibi ikincil davranışlarda bulunuyordum. Ancak ikincil davranışlarımı serra hocam ile engelledim. Yaklaşık 2 ayda ciddi yol aldık, Hocamın teknikleri ile hayatımda hiç çıkaramadığım kelimeleri birçok zaman takılmadan çıkarıyorum. çok takıldığım patlatmalı harflerden p, m, b ve n harflerinde takılma sürem 6 saniyelerden 1-2 saniyelere indi.Hala çalışıyoruz nasipse hocam ile bu başarıyı daha akıcı bir hale getireceğiz.
• Online Danışmanlık • Kekemelik Terapisi •
Uzm. Dkt. Ayşe Serra Kapusızoğlu
Asıl ben sizlere çok teşekkür ederim her seansa en zor durumlarda dahi katılım gösterdiğiniz ve seansta yaptıklarımızı genellemek için verdiğiniz o üstün çabadan dolayı
eb...r
Ayşe Serra hocamızın güler yüzlü ve kuşatıcı tavrı kızımın probleminin hızlıca çözüme kavuşmasını sağladı. İnşaallah bizler gibi daha nice yavrusu olan ebeveynlere destek olup güzel sonuçlar vereceğine inanıyorum.
Çok teşekkürler Eb...hanım
Z
z...
Doktor Ayşe Serra Karpusızoğlu ile başka bir hocanın tavsiyesiyle tanıştım. Oğlumun konuşması yoktu, çok az birkaç hecesi vardı. Ayşe Serra Hoca'nın seanslardaki başarısı ve bizlere nasıl davranmamız gerektiğini tavsiyesiyle çok güzel ilerledik, şükürler olsun. Şimdi oğlum konuşmaya başladı, dört sözcüklü cümle kurabiliyoruz. Bizler çok memnunuz, ihtiyacı olan herkese tavsiye ediyoruz.
Uzm. Dkt. Ayşe Serra Kapusızoğlu
Z.. Hanım güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim sizleri tanımak benim için de çok güzeldi
s...
Serra Hanıma arkadaşım sayesinde ulaştım. Kızımda öğrenme güçlüğü vardı. Serra Hanım'la üstesinden geldik, çok şükür. Kızım okumayı söktü, herkese de tavsiye ederim.
Uzm. Dkt. Ayşe Serra Kapusızoğlu
Çok teşekkür ederim S.. Hanım. A...'nin artık fonolojik farkındalığının çok daha yüksek olması ve kendini daha rahat ifade edebiliyor olması beni de çok mutlu ediyor
f....)
Oğlumun konuşmasında ve kelimelerinde takılmalar oluyordu. Seanslardan çok verim aldık. 3 aydır gidiyoruz. Her seans olumlu sonuçlanıyor. Ayşe Hanım'dan memnunum. Teknik olarak nasıl davranmamız gerektiğini öğretti. Sürecimiz devam ediyor.
Uzm. Dkt. Ayşe Serra Kapusızoğlu
Görüşünüz için çok teşekkür ederim F.. Hanım. Benim için de bu süreç çok güzeldi sizleri tanıdığım için çok mutluyum. Şu an kekemeliğini oldukça iyi yönetebilen bir Er.. var artık. Koruma seanslarımızda da inşallah aynı durumu korumayı başarırız. Çok azimliydiniz tüm süreç boyunca
be...k
Kızımın bazı harfleri doğru çıkaramama ve düzgün cümleler kuramamasından dolayı kendisiyle yaklaşık üç aydır görüşüyoruz. Bunca doktorların arasında iyi ki kalbim güler yüzlü, tatlı lisanlı, alanında başarılı Ayşe hanıma ısındı. Çocuklara karşı çok güzel hitabı var, kızımız kendisiyle severek görüşüyor hatta ertelememiz gerektiğinde buna üzülmüştü. Sadece seanslarda değil bunların dışında bile çok ilgili, düşünceli ve yardımsever kendisi. Faydasını da görmeye başladık çok şükür, önemli olan verilen ödevleri de evde tekrarlamak tabiki.
Hayatında daima başarı, huzur ve güzellikler diliyorum• Online Danışmanlık • Diğer •
Uzm. Dkt. Ayşe Serra Kapusızoğlu
Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim Be... Hanım. İlgiyle her seans sonu beni dinlediğiniz ve söylediklerimi elinizden geldiğince en güzel şekilde uygulamaya çalıştığınız için çok teşekkür ederim. İyi ki tanıdım sizleri
Ayşe Serra Kapusızoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ayşe Serra Kapusızoğlu, Dil ve Konuşma Terapisi. Size Ayşe Serra Kapusızoğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu, Normal Randevu, Online Terapi, Oyun Terapisi, Konuşma Terapisi, Dil Terapisi, Afazili Bireylerde Dil ve Konuşma Terapisi, Gecikmiş Konuşma Terapisi, Akıcılık Bozukluğu Terapisi.
Ayşe Serra Kapusızoğlu adresi nerede?Ayşe Serra Kapusızoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İstiklal, Alemdağ Cd Solakoğlu İş Merkezi No:186 D:A BLOK Kat 2 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ayşe Serra Kapusızoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Ayşe Serra Kapusızoğlu uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Ayşe Serra Kapusızoğlu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ayşe Serra Kapusızoğlu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Ayşe Serra Kapusızoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ayşe Serra Kapusızoğlu tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Ayşe Serra Kapusızoğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 36 hasta / danışan, Ayşe Serra Kapusızoğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ayşe Serra Kapusızoğlu hangi sigortaları kabul ediyor?Ayşe Serra Kapusızoğlu tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
- İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Dil ve konuşma terapistleri
- İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Dil ve konuşma terapistleri