1994 yılında Yahyalı Yahyagazi lisesini bitirdim.
2000 yılında Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun oldum.
2005 yılında Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesinden FTR uzmanlığını aldım
2006 yılından itibaren Ordu Devlet Hastanesi, Ordu Boztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Ordu Romer Tıp Merkezi ve Ordu Medical Park Hastanesinde çalıştım.
2017-2019 yıllarında Sağlık Bakanlığı Ozon Tedavisi, Kupa Tedavisi ve Mezoterapi eğitimlerini tamamladım.
Bugüne kadar Nöralterapi, Proloterapi, Nogier Auriculoterapi, PRP, İleri Ozon -Toksisite ve İntravenöz Tedaviler, Temel-İleri USG ve Girişimsel USG , Lenfödem, Hacamat, Mizaç, Skolyoz Tedavisi gibi çeşitli eğitim ve kurslara katıldım.Manuel terapi eğitimine devam ediyorum.
Ekim 2024’den itibaren 23 yıllık Ağrı Tedavisi tecrübesi ile birlikte tedavilerime ve işlemlerime Medical Palace hastanesinde devam etmekteyim.

Melikgazi Mah. Sevgi Sok. No: 3, Melikgazi 38030

• Sigortası olan hastalar

• H

Uzun arayışlar sonrası sayın Tuba hocamla tanıştım. Diyet ve ilaçsız tedavisiyle beni memnun etti. Kendisi alanında bilgisini konuşturan ilgi ve alakalı bir doktor. Lipodem 1. Evre hastası olarak önerdiği tedavilerde su an kendimi cok daha iyi hissediyorum.

• Kayseri Özel Medical Palace Hastanesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uygulamaları  •

• T

Merhaba Ayşe Tuğba hocama lipödem tedavisi için gittim. 5. haftadayız ESWT tedavisi ve Kompresyon tedavisi görüyorum olumlu etkilerini hissetmeye başladım
    Hocamın tavsiyeleri ile bu hastalığa nasıl yaklaşmam gerektiğini öğreniyorum doğru bir beslenme şekli ile vücudumdaki iyileşme süreci hızlanıyor, kilo veriyorum
    Ayşe Tuğba hocam hastalarına bütüncül bir yaklaşımla tedavi uyguluyor, benim için sadece lipödem değil diz ağrısı migren bağırsakların doğru şekilde gibi çalışmasıyla ilgili de nöral terapi uygulaması yapıyor
    Kendisini böyle yetiştirmiş doktorlara çok ihtiyacımız var fizik tedavi uzmanı arayan herkese Ayşe Tuğba Hocamı tavsiye ediyorum

• Kayseri Özel Medical Palace Hastanesi Şok Dalga Tedavisi (ESWT)  •

• M

Lipodem, bacak ağrıları şikayetiyle Ayşe hocama gittim. Manuel terapi, ESWT ve nöralterapi uygulaması yapıldı. Ağrılarım bitti, lipodem görüntüsünde de azalma yaşandı. Kendisi çok bilgili, naif ve detaylı bir şekilde tüm işlemleri anlatıp güven veriyor.

• Kayseri Özel Medical Palace Hastanesi Şok Dalga Tedavisi (ESWT)  •

Ayşe hanımdan önce bir çok doktora başvurdum fibromiyalji hastasıyım sabah akşam sürekli her yerim ağrıyor hiç bir iş yapasım gelmiyor elim kolum dökülüyordu,bi arkadaşımın tavsiyesi ile Ayşe hanıma muayene oldum mütevazi bir hocaydı samimiyeti bilgisi bizi gerçekten rahatlattı hiç bi hoca daha önce yapılan işlemlerime ameliyatlarıma tahlillerime bakmamıştı Ayşe hanım tek tek inceledi çocukluktaki ameliyatlarıma kadar sorguladı.vitamin değerlerim düşük çıktı d b vitamin iğneleri verdi bir hafta kullandım kontrole geldim ismini hatırlamıyorum beslenme diyeti önerdi vücutta ki yangımı azalttı sonrasında ozon terapi önerdi beş seans ozon terapi aldım hemşireside sürekli bilgilendirdi içimi rahatlattı.Hastaneye Ayşe hanıma ve hemşiresi ile yollarımızı iyiki birleşmiş çok şükür ağrılarım %50 diyebileceğim şekilde azaldı seanslarımı almaya düzenli bir şekilde de devam edicem inşallah.

• Kayseri Özel Medical Palace Hastanesi Nöralterapi  •

• M

Fibromiyalji rahatsızlığından dolayı Ayşe hocama başvurdum Gayet ilgili güler yüzlü alçakgönüllü ve rahatsızlığım hakkında uzun uzun açıklamalar yaptı verdiği beslenme şekli bir hafta uygulamama rağmen üzerimdeki yorgunluğun geçmesine sebep oldu ilgisi ve yaklaşımından dolayı çok memnun kaldım ayrıca asistani da çok şeker ve güler yüzlü

• Kayseri Özel Medical Palace Hastanesi Ameliyatsız Fibromiyalji Tedavisi  •

Sağ dizim yüzüne üç aydır yürümekte çok zorlanıyordum merdivenden düşmüştüm üç ay önce ama o an farketmedim iş yerinde dahada zorlayınca ağrılarım arttı.Ağrı kesiciler artık etki etmemeye başlamıştı sonrasında hocama muayene oldum, film ve kan tahlillerime bakıp bi reçete düzenlendi sonrasında fizik tedavi önerdi 13 seans fizik tedavi aldım.birde ozon tedavi önermişti fizik tedavim bittikten sonra ozon tedavisine yaptırdım iyiki yaptırmışım hayat konforum yenilendi gerçekten.Güler yüzünüz ve ilginizden çok memnun kaldım artık ailecek ilk tercihimiz siz olacaksınız hocam.

• Kayseri Özel Medical Palace Hastanesi Ameliyatsız Diz Ağrısı Tedavisi  •

• F

Ayşe hanıma annemin romatizma ağrıları için başvurduk,ekstra birde kireçlemesi vardı belinde ama Kayseride nereye gitsek hep psikolojik diyorlardı ağrısı için bir çok yer gezmiştik tavsiye üzerine Ayşe hocamı bulduk bize hiç kimse beslenmesi ile ilgili uyarıda vitaminleri ile ilgili uyarıda bulunmamıştı düzenlenen reçeteler ve tedaviler sonrası annemin ağrıları azaldı iyiki tavsiye üzerine rastlaşmışız Ayşe hanımla,açıklama yaparak içimizi rahatlattı ozon tedavi önermişti 5 seans ozon tedavisine geldik annemin yorgunlukları azaldı önceden evin önüne bile inmek istemezdi yorulduğu için şimdi daha iyi toparladı ozon tedavisine eşlik eden asistanı da çok güler yüzlü bi hanfendiydi ailecek bundan sonra Ayşe hocamı tercih edicez.Herkese tavsiye ederim gayet bilgili ve açıklaması ile rahatlatan bir hekim.

• Kayseri Özel Medical Palace Hastanesi Ameliyatsız Diz Ağrısı Tedavisi  •

• N

Ayşe hocama boyun sırt migren ağrım için başvurdum.Bilgisi açıklaması gerçekten çok etkiliydi.Bir çok yer gezdim ama hocam gibi bir hekime denk gelmedim.noral terapi seansına başladım birinci seansta rahatlamam ciddi anlamda oldu ikinci seansa geldim tedavi sürecine devam ediyorum hocamı bırakmayı hiç düşünmüyorum.Hemsiresi asistanı da çok güler yüzlüydu iyiki tercih etmişiz ağrılarım Ayşe hocamla azalacak inanıyorum

• Kayseri Özel Medical Palace Hastanesi Ameliyatsız Omuz Ağrısı Tedavisi  •

İki ay önce merdivenden düşme sonucu elimi ağrıtmıştım ödem ağrı şişlik çok fazlaydı fizik tedavi aldım başka bir merkezde ödem azaldı fakat ağrım devam ediyordu.sonrasında hocamla Tanıştık manuel terapi ve egzersizler ile rahatlama sağladı gerçekten.şimdi hareket kısıtlılığım eskisi kadar yok sonrasında iki seans nöral terapi işlemi aldım seanslarıma devam etmeyi düşünüyorum, tamamen fayda görürüm inşallah. yolunuz açık olsun hocam.

• Kayseri Özel Medical Palace Hastanesi Ağrı Tedavisi  •

• T

Üç aydır devam eden sağ omuz ağrım vardı kaza geçirmiştim öncesinde 13 seans kadar fizik tedavi aldım fizik tedaviden sonra manuel terapiye geldim.Hareket kısıtlılığıma çok iyi geldi.sonrasında hocamın verdiği vitamin ilaçları ile ağrılarımın azalması desteklendi kayseride başka bi hekime daha gitmiştim ama detaylı bir öneride bulunmamıştı hocama ara ara muayenelere gelmeye devam edicem hemşiresi ve kendi ilgili ve güler yüzlülerdi iyiki yollarımız kesişmiş.

• Kayseri Özel Medical Palace Hastanesi Ameliyatsız Omuz Ağrısı Tedavisi  •