Devlet hizmet yükümlülüğünü tamamladıktan sonra 2012-2017 yılları arasında Mersin Özel IMC Hastanesi'nde çalışmalarını sürdürmüş, Nisan 2017 itibari ile kendi kliniğinde hizmet vermeye başlamıştır. Deri hastalıkları, deri tümörleri, alerjik deri hastalıkları ve kozmetik dermatoloji alanında bir çok kurs ve sempozyuma katılmıştır. Deri sağlığının korunması ve yaşlanma karşıtı uygulamalar özel ilgi alanıdır.
Batık Tırnak Tedavisi
PRP
Yüz Dolgusu
İple Yüz Germe
Ayşegül Güney Muayenehanesi
Lazer,epilasyon için tercih ettim.Teşhislerinin doğru olduğuna inandığımızdaan tercih ettim.Yaklaşımından ve hizmetinden memnun kaldım.Sonuçlarından bit şikayetim yok.Tavsiye üzerine gittik ve bende tavsiye ederim.
Ayşegül Hanım'a tavsiye üzerine gittim.Çok memnun kaldım .Tedaviyi en iyi şekilde uyguladı.Gebelik sürecimde hamilelik kolestalı çıktı buda ciltte enfeksiyon ve döküntü yaptı.Hem psikolojik olarak hemde tedaviyi iyi bir şeklide uyguladığından rahatladım.
Tedavim devam etmekte.Yüzümde ben vardı bunu aldırdım.Kızımda da sivilce problemi vardı kızımda bunun için tercih etti.Şimdi de yüzümdeki kılcal damarlarımı lazerle sildirmek için gidicem.Ayşegül hanım güler yüzlü bir doktor.Tedavi sürecinden de memnunum.Ben aldırdım ve hiç iz kalmadı.
Tavsiye üzerine gittim.Ayşegül hanım bizi güler yüzle karşıladı.Tedavisini güzel uyguladı çok memnun kaldık.Başarılarının devamını dilerim.Tedaviden ve süreçten memnun kaldık.
Tesadüfen gittim.Ayşegül Hanım'dan çok memnun kaldık.Uzun süreli bir tedavi söz konusuydu.Oğlumun ayağında mozaik mantar söz konusuydu.İyileşmede farklı alternatifler kullanarak,teşhisi doğru koyup tedaviyi uygulayarak kalıcı bir iyileşme sağladı.Tedaviden ve süreçten memnun kaldım.
om...i
Öncelikle güleryüzlü bir yaklaşım sıcak bir karşılama. Daha sonra yapılcak işlemlerin detaylı bir anlatımı ve tedavi yöntemi. Gerçekten işini severek yapan bir kişi. Bu da kaliteyi en üst düzeyde tutuyor. Teşekkürler.
Ayşegül Güney isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ayşegül Güney, Dermatoloji. Size Ayşegül Güney tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Botoks, Dolgu, Batık Tırnak Tedavisi, Dermokozmetik Uygulamalar, Yüz Dolgusu, Dolgu Uygulamaları, Mezoterapi, Lazer Epilasyon, Dudak Dolgusu, Cilt Yenileme.
Ayşegül Güney adresi nerede?Ayşegül Güney şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Güvenevler Mahallesi 1919 Sokak No: 3 Medikal Plaza Kat: 2 Mersin
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ayşegül Güney isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ayşegül Güney online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ayşegül Güney isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ayşegül Güney, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Ayşegül Güney hangi dilleri konuşuyor?Ayşegül Güney ile Almanca dilinde konuşabilirsiniz.
Ayşegül Güney isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ayşegül Güney bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ayşegül Güney ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ayşegül Güney hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Ayşegül Güney hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ayşegül Güney hangi sigortaları kabul ediyor?Ayşegül Güney tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Yapı Kredi Sigorta, Güneş Sigorta, Ak Sigorta, Demir Hayat Sigorta, Garanti BBVA Sigorta, Generali Sigorta, Eureko Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Mersin bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Dermatologlar
Mersin bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Dermatologlar