Dr. Dt.
Ayşegül Orhan
Çocuk Diş Hekimliği (Pedodonti)
Daha fazla
uzmanliklar hakkinda
Pendik 1 adres
Dr. Dt. Ayşegül Orhan, 2015 yılında Başkent Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’nden mezun olmuştur. Pedodonti (Çocuk Diş Hekimliği) uzmanlık eğitimini Selçuk Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Pedodonti Anabilim Dalı’nda tamamlayarak 2019 yılında uzmanlık unvanını almıştır.
Mesleki çalışmalarını Alpi Diş Hastaneleri bünyesinde sürdürmektedir.
Çocuk diş hekimliği alanında hastaların ağız ve diş sağlığının değerlendirilmesi, koruyucu uygulamalar ve tedavi süreçlerinin planlanması kapsamında hizmet vermektedir.
Klinik Uygulama Alanları
Çocuklarda rutin ağız ve diş muayenesi
Süt dişi dolguları
Süt dişi kanal tedavileri (amputasyon)
Süt dişi çekimleri
Diş gelişiminin takibi
İnterseptif ortodontik yaklaşımlar
Sedasyon altında dental tedaviler
Davranış yönlendirme uygulamaları
Özel gereksinimli çocuk hastaların tedavisi
Beslenme ve emzik alışkanlığı danışmanlığı
Mine hipoplazisi tedavisi
Çocuklarda bruksizm yönetimi
Çocuk Diş Hekimliği (Pedodonti) Randevusu
Alpi Diş Kaynarca
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Dikiş
- Nakit
- Kredi kartı
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Dr. Dt. Ayşegül Orhan adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Ayşegül Orhan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ayşegül Orhan, Çocuk Diş Hekimliği (Pedodonti). Size Ayşegül Orhan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Çocuk Diş Hekimliği (Pedodonti) Randevusu, Randevu, Normal Randevu, X-Ray, Lokal Anestezi, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Diş Dolgusu, Kanal Tedavisi, Dikiş, Diş Çekimi.
Ayşegül Orhan adresi nerede?Ayşegül Orhan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Fevzi Çakmak, Akdeniz Cd. No: 46 Pendik
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ayşegül Orhan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ayşegül Orhan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ayşegül Orhan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ayşegül Orhan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Ayşegül Orhan hangi dilleri konuşuyor?Ayşegül Orhan ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Ayşegül Orhan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ayşegül Orhan tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.